Krotitelj

“Stajao je na kraju polumracnog hodnika ispred crnih vrata na kojima je bila pločica sa natpisom sedam. Iznad nje stajala je glava neke divlje zvijeri, sa dva mrka oka i zastrašujuće iskeženim prednjim zubima.”

Osvrnuo se lijevo i desno, a zatim pokucao. Čuo je neki šum i vrata su se otvorila. Činilo mu se kao da je ušao u pravu jazbinu. Bilo je mračno i zadimljeno, zrak je vonjao po sandalovim štapićima, a čula se i neka prigušena orijentalna glazba. Razgledavajući zidove na kojima su bili razapeti komadi krzna, drvene palice, remenje i bičevi prožela ga je jeza. Osjetio je kako ga dvije ruke hvataju oko trbuha. Naglo se okrenuo i ugledao mladu djevojku duge tamne kose, odjevenu u par krznenih krpica. Nešto što je podsjećalo na prahistorijski grudnjak, kombinaciju minice i donjih gaćica i krznene čizmice do koljena. Šapnula mu je na uho: “Slijedite me” i nestala u mraku. Išao je za njom kao hipnotiziran.

Konačno su došli su do njene sobe i ona je rekla: “Sada sam vaša robinja, možete sa mnom raditi što god želite”. “Znaš da bi mi godilo jedno dobro pušenje za početak?” Nasmiješila se, kimnula glavom i počela mu skidati odjeću. Činila je to polako i senzaulno. Konačno je stajao gol i nepomičan, dignutog kurca, veličanstven u svojoj muškosti. Njegovo vitko tijelo obasjavao je plamen baklje koja je gorjela na suprotnom zidu. Gledao je svoju robinju i činila mu se tako krhka i primamljiva. Skinula je svoj krzneni “grudnjak” i otkrila lijepe čvrste grudi tamnih bradavica. Osjećao je kako mu krv snažnije kola u žilama i kako se budi zvijer u njemu. Ona se pak bacila na koljena i gledala ga velikim, sjajnim očima. Opalio joj je dvije akustične pljuske, da ga bolje osjeti, i njeni obrazi lagano su se zažarili. Stavila ga je u usta, jezikom kružeći oko glavića.

Njezine vlažne usne obavile su se oko čvrstog komada njegovog pulsirajućeg mesa i počele se stezati i opuštati. Toplom rukom primila je njegova nabrekla jaja i nježno ih češkala. Gurala ga je sve dublje i dublje u grlo, pokušavajući da ga cijeloga usisa. Tu i tamo bi se zagrcnula, pa bi malo povukla glavu uznazad i prste slobodne ruke položila na korijen njegova kurca. Napravila je vakuum u ustima i povlačila kožicu gore dolje preko glavića.

On ju je svako toliko znao pljusnuti, što po obrazima što po sisama, koje su mlatarale po zraku. Izgledala je tako divlje, morao ju je nekako pripitomiti, ukrotiti. Pljucnuo joj je par puta po obrazima i čelu i umrsio prste u njenu bujnu kosu. Izvadio je kurac iz njenih usta i razmazao njime pljuvačku po cijelom licu. Još ju je malo lupkao s njime, a zatim ga opet vratio u usta. Nabijao ju je silovito na sebe, snažno ju jebao u usta, a zatim jednom rukom začepio nos. Drhtala je, a srce joj je luđački lupalo. Osjetio je kako mu se približava val. Krenuo je da će ga izvaditi, ali bilo je kasno, prvi mlaz završio joj je u grlu. Drugi se protegao od usana do kose a treći je sprašio po njenim grudima. Oblizala mu je kurac zajedno sa jajima, pokupila preostale kapljice i čekala sljedeću zapovijed.

Penji se na stol, naredio je on. Popela se i sjela, ali raširenih nogu, tako da je kroz krzno mogao vidjeti obrise njezine pičkice. Napravio je dva kruga oko nje, i zatim joj strgao tu krpicu. Dlačice na pičkici je oblikovala kao trokutić. Nježno ju je gurnuo na leđa i rukama milovao po trbuhu.

Bradavice su odmah reagirale i ukrutile se. Počela je malo dublje disati. Polako se spuštao sve niže i niže i konačno došao do njene pičkice. Zanimalo ga je koliko je vlažna. Prstima je prebirao po njoj kao da svira klavir a ona se meškoljila. Mda, bila je poprilično vlažna. Ali moglo je to i bolje. Rekao joj je da klekne. Rukama joj je razmaknuo guzove i uronio glavu među njih. Lizao ju je polako i temeljito, od pičkice skroz do šupka. Imala je glatku i meku kožu, a pičkica joj je bila tako svilena i podatna. Prilikom lizanja, par puta je gurnuo jezik u tu vrelu rupicu, i ona bi ga se svaki put zahvalno nabijala na njega.

Onda joj je malo prstima promasirao klitoris, slušajući njene pohotne uzdahe. Iz nje su doslovno cijedili vreli miomirisni sokovi. Počela je lagano kružiti guzom ne bi li ga navela da je pojebe. Odmakao se od stola i skinuo bič sa zida. Počeo ju je prašiti po guzi, isprva lagano a zatim sve snažnije i strastvenije. Ječala je, a da nije pokazivala ni najmanje znakove neugode. Uživala je u boli. Guza se zacrvenjela kao semafor. Osjećao se kao krotitelj lavova, ponosan, moćan.

Digao mu se opet, do neba. Sva krv mu je navrla u donju glavu. Povukao ju je sa stola i poveo prema krevetu, obloženom mnogobrojnim jastucima. Dlanove je položila na zid i isprćila crvenu guzu prema njemu. Uveo ga je rukom u njenu uspaljenu navlaženu ribicu i zadovoljno zastenjao. Mmmm, kako je ovo dobro. Lagano je prodirao u nju, rukama joj mijeseći sise. Stiskao ju je do boli. Vadio ga je i opet stavljao, a ona je stezala svoje ljubavne mišiće oko njegovog pitona. Počeo ju je snažno jebati, a ona se trudila što više naprćiti guzu prema njemu. Razvaljivao ju je. Ponekad bi čak glavom udarila po zidu. Stenjala je, vrištala… molim te, pljuskaj me opet… Jako me pljuskaj…daaaaa, tako…. Pičkica joj je pulsirala do boli.

U glavi joj je bio sumrak bogova. Osjećala je neviđenu slast od uboda njegovog kurca. Zajedno s njim gibala se kao u nekom deliriju. Utroba joj je gorjela. Približavao se plimni val. Malo je usporio i počeo ju ljubiti po vratu, istovremeno kružeći kažiprstom oko njezinog uskog šupčića. Svršavala je u grčevima i suzama nabadajući se na njega. Kad se malo smirila, izvadio je kurac iz nje i premjestio ga u guzu. Onako dobro podmazan ušao je kao od šale.

Rukama ju je uhvatio za guzove, mijesio ih i razmicao. Stiskala je šupak, da mu bude što slađe. Jebao ju je strastveno i surovo, držeći je za struk. S oboje se cijedio znoj i kapao na plahte. Većina jastuka je popadala s kreveta. Još malo i ispustio je krik puneći je straga do čepa. Iscrpljena je klonula na krevet, misleći da je kraj, ali on je imao još jednu želju. Skinuo je remenje za ruke i noge i svezao je. Iz police je dohvatio veliki debeli silikonski dildo.

“Uvijek su me fascinirale ove igračke. Baš me zanima kako će tebi pristajati.” Prislonio ga je na ulaz u njenu razjebanu pičkicu i polako gurao. Cvilila je i pravila bolne grimase, pokušavala pobjeći, ali on ju je neumoljivo slijedio i nabijao silikonca. Počela je vrištati pa joj je gurnuo glavu u jastuke. Činilo joj se da traje cijelu vječnost i mislila da će se raspući. Naposlijetku ga je izvadio…i gurnuo u guzu…

Ostavio ju je tako vezanu, sa začepljenom guzom. Gledala ga je omamljeno, poluzatvorenih očiju. Cijela soba je mirisala po seksu. U glavi joj je šumilo. Ispružila se po mokrim i zgužvanim plahtama i iscrpljena zaspala. On se dotle istuširao, obukao i zadovoljno koračao polumračnim hodnikom, ostavljajući iza leđa sobu broj sedam i njene mračne tajne…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.