Najljepši poklon za rođendan

Slavio sam 25. rođendan i jasno pozvao društvo.Okupili smo se u mom stanu negdje oko 9 sati uvečer.Počelo je okupljanje što parova ali i onih koji nisu bili u vezi.U jednom trenu vidio sam da je stan pun i pozvanih ali i onih koji su došli onako.Netko je sa sobom donio poklon a netko lijepe želje.Nikad neću zaboraviti da sam istih bočica parfema dobio desetak komada.

Sreća,pića i svega što sam mislio da treba,bilo je dovoljno.Nije bilo u planu da se toliko ljudi skupi.Nekako kad je prestala zvonjava na vrata atmosfera se zagrijala.Glazba piće druženje i tako je to išlo dok se dobar dio njih nije razišao a neki su zasjeli i kartali.

Super!Moj rođ a ja gledam kako se društvo zakartalo.Sreća je bila što je stan dovoljno velik pa je bilo moguće raditi i ponešto drugo.Prvo sam gledao kako se oni lijepo zabavljaju a kad mi je dosadilo otišao sam na balkon.

Ugodnog li iznenađenja na mom balkonu!Djevojka onako sićušne građe naslonjena na ogradu i promatra okolinu.Stanem do nje,pozdravim ali ne poznajem ju.Pružimo si ruku i upoznamo.

-Ja sam Andrea! Kaže ona onako piskutavim glasićem…

Naravno i ja se njoj kulturno predstavim.

-Znam,znam! Rekla mi je sestrična kako se zoveš!

-Ne ljutiš se što sam tu? Došla sam nepozvana!

-Ma jok,zašto bih se ljutio!Bilo ih je dosta nepozvanih…

Rekao sam joj to kako se ne bi osjećala neugodno.A u stvari nije me ni smetalo.Unatoč tolikoj gužvi bilo je stvarno veselo i mislim da su se svi dobro zabavili.

I dok smo Andrea i ja pričali i pravili se da se ništa ne događa među nama,društvo se polako razilazilo i stan je ostao gotovo prazan.Malo smo se pogledavali a ona se kulturno ponudila da mi pomogne pospremiti nered.

Ispratili smo i posljednje goste a ona mi je stalno pokušavala objasniti kako će sačekati svoju rođaku pa će onda kod nje na spavanje.Naravno da sam ponudio da prespava jer ima dovoljno kreveta te kako može ostati tu ako se njena ne odveć brižna sestrična ne pojavi.Njoj je to kao bilo neugodno,jer to nije red.Ipak je tu prvi puta.

I tako dok smo spremali samo ono što je doista bilo potrebno da se može normalno prolaziti kroz stan ,sretali su nam se pogledi i postalo je jasno da smo se dopali jedno drugomu.Nisam baš bio siguran kako će reagirati ako joj onako otvoreno priđem pa sam pomalo stidljivo čekao.Bio sam siguran da će pokazati nekom gestom što misli i želi.

Sjeli smo za stol pili neko vino a ja sam počeo gubiti nadu .Ustao sam se i rekao:

-Ode se ja otuširati! Možeš i ti ako želiš.Očito ova tvoja neće doći!

-Ok,čekam te! Rekla je i razvukla široki osmjeh,onako simpatično…

Otišao sam u kupatilo i pod tuš.Kad odjednom razmiče se ona zavjesa i ulazi u kadu moja malena gošća.Golišava!Tako malena ali očito odlučnija od mene i izgleda da me doslovno shvatila kad sam ponudio tuširanje.

Jasno da nije dugo trebalo i već smo se onako pod mlazom vode mazili.Vidjelo se da joj takvo što nije baš prvi puta.Spretno se snalazila u toj situaciji.Sapunjala me ispirala sapunicu sa mene ali me stalno dodirivala.Svojim malenim ručicama dirala me upravo tamo gdje sam priželjkivao.Tad je stavila kurac u usta i činila sa njim nešto tako lijepo.Beskrajno sam uživao.

Odjednom je krenula kao da će izaći iz kade ali jednom je nogom stala na sam rub nagnula se prema naprijed,rukama oslonila na mašinu.

-Stavi mi ga u macu,sva gorim!Želim ga u sebi!

Prišao sam joj bliže.Sasvim polako ušao nabreklim kurcem u njeu picu.

Čuo sam uzdah.Primala ga je u sebe bez uzmicanja.Lagano je miješala u ritmu.Predivno.Povremeno me pogledavala preko ramena i bez riječi tražila da nastavim tako.

U jednom sam trenu rekao da bi bilo lijepo nastaviti sve to na krevetu.Bez puno priče onako još mokri od tuširanja nastavili smo uživati u dnevnoj sobi.

Legla je na krevet i raširila noge gotovo u špagu.O kako je samo lijepo bilo osjetiti sa koliko požude i strasti prima kurac u sebe.Odjednom me obgrlila nogama i počela privlačiti k sebi.Snažno sam se zabijao u tu tako ugodnu picu.Čuli su se uzdasi.

-Želim ti nešto pokazati! Prozborila je šapatom…

-Molim te lezi na leđa! Rekla je nježno…

Legao sam a ona je sjela na kurac i počela njihati bokovima.Izvijala se u struku.Rukama se držala za kosu.Kako je divan osjećaj biti u njoj.Tako nabijena na njega radila je nešto sasvim posebno.Tako ugodan osjećaj kao da je mogla kontrolirati svaki mišić u sebi.

Osjetio sam da ću svršiti i pokušao se izmaći.

-Samo daj,nemoj mi pobjeći!

-Znam ja brinuti o sebi! Rekla je samouvjereno…

Tako sam lijepo svršio.Laganim gibanjem u struku i bokova pojačavala je ugođaj.Kad sam malo došao k sebi nagnula se,poljubila me i rekla:

-Sretan ti rođendan!

-Hvala! Odgovorio sam sav još onako u transu…

Zaspao sam brzo poslije toga,a ujutro nas je probudilo zvono.Došla je njena sestrična.
Obukli smo se,popili kavu i Andrea je otišla.

Pokušavao sam doći u kontakt sa njom ali bez uspjeha.Kasnije sam saznao da je otišla raditi u inozemstvo i da se nema namjeru vratiti.Jedino što mi je poslala nakon nekog vremena bila je razglednica na kojoj je pisalo “PLAVO OKO MOJE”
Od tada više nisam čuo za nju,malenu slatku Andreu.

Ipak sasvim sigurno dala mi je najljepši poklon koji ću zauvijek pamtiti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.