Tetkica Milojka

Tog dana sam kao i obično sa mojim drugom Vojom i Cveletom krenuo u školu.Svaki dan su me provocirali zbog moje nevinosti.Bilo mi je tesko,ali sta da radim.

Prevoz je naišo brzo, tako da smo brzo bili u školi. Na ulazu sam primetio gomilu sjajnih devojaka, ali i nekoliko dobrih komada među profesorima. Mene su uglavnom više palile starije žene.
Kada sam ulazio u učionicu primetio sam vremešnu sedamdesetogodišnju tetkicu koja mi se smeši. Nisam obratio pažnju, ali već na sledećem odmorio tetkica mi se smešila, ali mi se učinilo kako mi pokazuje svoju opuštenu dojku. To me je zaista izenadilo, ali i neobično uzbudilo.
Sa sledećeg časa sam izašao do WC i namerno naleteo na sagnutu tetkicu, tako da je moja već podignuta alatka udarila u guzu staricu, koja se samo nasmejala. Ništa nije rekla, a ja sam samo nastavio dalje do WC. U WC-u sam svatio da moram da ga izdrkam, počeo sam, ali iza mene sam čuo kako se otvaraju vrata. Na vratima je bila obnažena starica, koja se smešila i iskazivala svoj osmeh popunjen sa nekoliko zlatnih zuba. Uplašio sam se, ali je tetkica prišla i uhvatila me za moju nabreklu kitu. Počela je lagano da ga puši. Video sam da je iskusna, ali da dugo nije obnavljala gradivo. Ubrzo sam svršio po tetkičnoj retkoj kosi. Nije mi smetala starost tetke Milojke, zato što mi je seks bio preko potreban.
Tetka mi je pokazala svoju čupavu picu, koja kao da je bila prekrivena paučinom, koliko dugo nije upražnjavala ljubavni ulazak. Očistio sam je jezikom. To nije trajalo baš dugo, jer ipak starica nije bila baš previše čista. Ali to nije smetalo mojoj kiti da uđe u nju, iako sam neiskusan nekako sam se osetio dominatnim. Dugo sam je jebo, ona je samo stenjala, zatim sam začuo dug i prodoran krik što je označavalo njeno svršavanje. Ja jos nisam mogao. Uhvatio sam bakicu za opuštene sise i snažno ih stiskao, vrteći je jednu oko druge. Izvadio sam kitu i izbacao po njenim sisama koje su se prostirale sve do pupka.
Želeo sam da naguzim staru. Kita mi se ubrzo nadigla. Pokušao sam joj ga ugurati među guzove u anus, ali mi nije išlo. Uzeo sam njenu metlu i silovito joj gurno dršku u guzicu, da je malo razradim. Tetkica je ovog puta urlala, ubrzo sam joj izvadio dršku i ugurao kitu. uhvatio sam je za sise i sve brže i brže je karao u matoru mlitavu bulju, ovog puta sam ja prvi svršio i to unutar matore po zidovima debelog creva. Babu sam doveo do vrhunca gurajući joj dva prsta u čmar. Ovu seksi idilu prekinulo je zvono. Brzo smo se obukli, a tetkica je rekla: “Mali dođi da te tetkica Milojka poljubi za ovako dobru karačinu, nisam imala od kad mi umro muž pre dvades’ i kusur godina! Dođi sutra na odmor!” Bakica mi je bukvalno lupila žvaku, što mi se u prvom trenutku zgadilo, ali ubrzo sam uzvratio poljubac.

Tetkica i ja smo se viđali sve do kraja četvrte godine mog školovanja. Posle toga ja sam našao ženu i dobio sina. Ali jednog dana sam otišao do moje bivše skole da posetim tetkicu i mozda je jos jednom pokaram. Tamo sam primio šokantne vesti, tetka Milojka je umrla malo posle mog završetka škole. To je jedna prica iz moje inace monotone mladosti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.