Nježnost na djelu

Išao sam sa posla, umoran kao i obično, a djevojka iz mog susjedstva je bila predivna plavuša, niskog rasta, kosa do guzice, uski strukić a široki bokovi zbog čega me njezina pojava već sama od sebe palila. Oči zelene, sa nijansom plave i smeđim rubom, nos malen i sladak a usne medene.

Došao sam kući i samo čekao da se otuširam i zaspem, no eto poruke. “DI SI?” Odgovorio sam da sam upravo došao doma. “DALI MOŽEMO DA SE NAĐEMO” kaže sljedeća. Rekoh možemo, mislim u sebi tko zna što me sad treba jer nikada se nismo družili pretjerani ni pričali ali eto.

Sjeo sam u auto i otišao do njene kuće, sjela je kraj mene i rekla vozi! Ok, nisam puno pitao možda je opet prekinula s dečkom jer jedino tada smo imali o čemu pričati.

No ovaj puta rekla je vozi me negdje di ćemo biti sami. Hmmm… naravno opet želi pričati o njemu i jadati se kako joj je teško. Stao sam na brdašcu blizu našeg sela, gdje nema kuća i pitao, “RECI LJEPOTO KAJ JE BILO?” Odmah se nasmijala i rekla “NIŠTA, HTJELA SAM SE MALO DRUŽIT S TOBOM; PRIČATI I TAK TO ZNAŠ”

I počeli smo o svemu, o starcima, poslu, susjedima i ljubavi, no tu je malo ona bila previše otvorena pa sam je upitao, “JESI TI SRETNA S DRAGIM U KREVETU?” Skoro nisam ni dovršio pitanje a čuo sam “NE”. Oho tu smo znači, no odjednom je progovorila. “ČULA SAM JA DOSTA O TEBI KAKO SI BRIŽAN; RADIŠAN; PAŽLJIV I DIVAN PREMA CURAMA, TAKAV SI SAMO PREMA SVOJOJ ILI?”

Odgovorio sam da ne, takav sam prema svakoj curi, jer svaka zaslužuje pažnju, razumijevanja, razgovor i da na sebi zbog momka nosi osmijeh svaki dan, a najviše nježnosti vam treba. Bez oklijevanja pitala me “HOČEŠ MI POKAZATI NA ŠTO MISLIŠ TOČNO?”

OStao sam zbunjen jer iako je ona za mene bila naljepša cura na svijetu nikada nisam pomislio da bi htjela nešto samnom, pa sam je upitao dali se šali. “NE” odgovorila je “BAŠ TO ŠTO SI NABROJAO MI FALI I ŽELIM I TO OD TEBE”.

Bila je obučena u kratke traper hlačice koje su taman prekrivale guzu i jedva se držale na prekrasno građenim bedrima, a majca koju je imala na sebi činila mi se dosta lepršava, al ipak bio je mrak. Prošao sam joj prstima kroz kosu dok sam joj maicao kosu s lica, a ona je samo uzdahnula i rekla “SAMO TO MI IMAŠ ZA POKAZATI?” Naravno da ne, lagano i nježno sam je mazio po licu i govorio kako je preslatka i preljepa, dok se smije, a ona bome osmijeh nije skidala s lica več se samo umiljavala kao neka mačkica.

Povukao sam je prema sebi i nježno, što sam nježnije mogao prislonio sam svoje usne na njene, i dao joj lagani poljubac. Samo je tiho šapnula “PREDIVNO”

Počeli smo se strasno ljubiti a ja sam shvatio da ona ispod majce nema apsolutno ništa, naravno od same pomisli na to kurac mi je počeo pulsirati i ocrtavati se na mojim sad već uskim hlačama zbog manjak prostora. Nagnula se skroz nad mene i ljubila me kao ni jedna do sada, jezik nije micala iz mojih ustiju.

Odlučio sam joj pokazati nježnost i rekao sam ajmo mi u vikendicu, odmah je pristala i odvezli smo se 500m dalje te ušli u kuću. Odmah smo se bez razgovora počeli ljubiti i dirati svud po tijelu, te sam je lagano spustio na kauč prekriven crvenim pokrivačem. Kako sam je ljubio tako sam joj lagano skidao majcu, kad ono ispod majce otkrio sam par predivnih sisa, nikada ljepših sisa u svome životu ja nisam vidio. Bradavice svijetlo crvene, skoro roze, a sise taman velike da mi jedna ne stane u ruku, predivno čvrste i oblikovane. uh ljubio sam ih i grickao, te laagano došao na pupak oko kojega sam proveo oko 5minuta ližuči ga, ljubeći i grickajuči je po trbuhu. Ludjela je što sam zaključio po njenim uzdasima, lagano sam otkopčao hlačice i kako sam je ljubio sve niže tako sam skidao i hlačice.

Počela se previjati kao luda, stenjala je a još joj nisam mačkicu ni otkrio, a predivne crveno roze gačice, skrivale su tako medenu pičkicu, ali pokrivale su je tek toliko da usne ne ispadnu van gačica, uhhh u tom trenu kurac mi je lupio u bradu od napaljenosti i počeo pulsirati toliko da me boljelo.

“DA SAMO NASTAVI DAAAA” uzdisala je

Najprije sam ljubio gačice koje su več bile skroz mokre, pa sam preko gačica ispijao njen sokić, ljubio sam je, lizao i posebnu pažnju posvetio usnama koje su skoro ispale iz sitnih gačica. Primila me za kosu i nije dala da se odvojim od nje, ali kada je osjetila da skidam gačice, samo je podigla predivnu guzu i pustila moju kosu.

Skinuo sam je a tamo, preljepo uređena i glatko obrijana naljepša pička koju sam mogao samo sanjati, usne iz kojih teče med bile su savršene, podigao sam glavu i vidio osmijeh na njenom licu, “TO JE TO SRETNA JE” pa sam požurio po jedan brzi poljubac i vratio se među noge.

Lizao sam tu predivnu pičkicu sigurno 20minuta, lizao je, ljubio, gurao jezik u nju, pa jezikom stimulirao klitoris, pa lizao šupak i gurao jezik u njega, a ona je samo stenjala “TO DRAGI TOOOOO KAKO SI DOBAR, VEČ DVA PUTA SAM SVRŠILA”

Vratio sam se do njezinih usana poljupcima, i poljubio je, okrenula me u sekundi i rekla sad sam ja na redu. uhhh znao sam što slijedi, skidanje!

Skinula mi je majicu, i ljubila me po prsima, trbuhu i ljubila mi je kurac i grizla ga preko hlača, mislio dam da če mi kurac proči kroz njih koliko sam ga htio osjetiti u njenim ustima. Otkopčala je hlače, i skinula hlače igače, akurac je iskočio u soj svojoj veličini i debljini kao feder, balav i mokar od sluzi.

Uhvatila ga je i lupila se po usnama, uhhh predivno, a zatom polizala dlan desne ruke i namočila sise, krenula ga je drkati sisama i ljubiti svaki puta kada bi došla sisama do jaja, mislio sam da ču svršiti kada je kliznu o njena usta. Lizala ga je, drkala i ljubila, pa lizala i cuclala jaja, a toplina njezinih usana, jezika i pokreti koje je jezikom radila po glaviču terali su me da svršim, i jesam napunio sam joj usta spermom da nije stigla ni gutati koliko sam je imao, ali sve je sa mojih jaja polizala i pošteno ga izsisala.

Okrenula se i kleknula na krevet, prišao sam i zabio facu u to predivno dupe, nos mi je ušao u njen šupak a jezik u pičku, gurnuo sam ga koliko god sam mogao i polizao je iznutra, uhh kako je bila sočna i slatka.

Protrljao sam kurac po pičkici i ostavio ga kod rupe da vidim što če napraviti, pogledala me, nasmijala se i krenula s guzom prema natrag. Ta vrela i mokra pička odmah ga je primila cijelom dužinom do jaja, a jaja su lupila po njoj. Stisnuo sam joj guzove i rastegno ih takoda je šupčić ispao u svoj svojoj ljepoti pa sam navlažio prst i obrađivao ga. A svršio sam skroz u njoj dok je kurac bio do jaja unutra, nije se bunila, samo je htjela još pušiti jer kaže “OBOŽAVAM OKUS TVOJE SPREME MMM MLJAC”

Okrenuli smo se u pozu 69, i lizali, mazili si ljubili jedno drugogfa još satima, naravno nije mi cijelo vrijeme kurac bio ukručen ali ona ga je zavoljela i nije htjela maknuti usne s njega kao ni ja s nje… Svršio sam još dva puta kao i ona, a noć je prošla u tren oka. zadrijemali smo na sat vremena a kada sam se probudio i ugledeao je kraj sebe, kurac je poskočio.

Bila mi je okrenuta leđima, a njena predivna velika stražnjica naslonjena na moja jaja, poljubio sam je u obraz i samo vidio smiješak na njenom licu, počeo sam je ljubiti po vratu, grickati je po ušima i ramenima, a ona je samo gurala guzu k meni. Rukom sam je pomazio po pičkici koja je već bila rosna, i spremna primiti moj kurac, naravno sama ga je navodila unutra, a ja sam samo uživao i lagano se počeo nabijati.
Zagrlio sam je i uhvatio za sisu, nabijao joj kurac do jaja i ljubio je.

UHH predivno buđenje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.