Veza sa profesoricom

Na kraju srednje škole svi se pripremaju za maturu.Oni malo ambiciozniji puno rade da mogu što lakše upisati faks.I sam sam bio jedan od onih koji je ganjao što bolje ocjene.

Najteže predmete su mi predavali jako strogi profesori.Matematiku je predavala mlada profesorica za kojom se okretao sav muški rod u školi.Dok je prolazila hodnikom,činila je to graciozno očito svjesna da privlači poglede.No na nastavi je bila stroga.

Pisali smo zadnji kontrolni baš iz njenog predmeta.Završio sam pisanje ali i imao dovoljno vremena provjeriti jer sve ok. Krajičkom oka vidim profesoricu naslonjenu na stol,onako,niti stoji niti sjedi.Rastvorio se razrez na suknji a noga se vidi do pola bedra.

-Završavajte,imate još pet minuta pa predajte listiće! Rekla je glasno…

Među zadnjima sam došao do njenog stola još gledajući u papir.

-Ti ostani! Rekla je,pokazivajuči prstom u mene…

Sjećam se da su mi moji iz razreda govorili da sam nadrljao.Nisam se bojao jer mi je matematika išla sasvim dobro.

Svi su otišli što su prije mogli jer je bio zadnji sat a ja sam stajao pred profesoricom i čekao.Pogledala me i pitala mogu li joj pomoći odnijeti stvari u zbornicu.Jasno da nisam mogao reći neću ili ne mogu.

Odnio sam joj stvari u zbornicu i krenuo van.

-Samo malo sačekaj! Oslovila me imenom,što obično nije radila.

-Idem i ja pa ćemo zajedno! E sad sam već bio zbunjen.

-Povest ću te do kuće! Kriva sam što nisi došao na vrijeme!

-Hvala profesorice! Morao sam biti kulturan.

Sjeli smo u njen auto i krenuli.Počela mi je pričati kako sam sladak a još uz to i dobar učenik no vozila je u krivom smjeru.Kad smo došli već izvan naselja zaustavila je auto na nekom zaklonjenom mjestu.Zavladao je muk.

Okrenula se prema meni bez zadrške uhvatila za obraze i poljubila me.Malo sam se ustručavao ali nije dugo trebalo da se opustim.Uhvatila je moju ruku i stavila ju među svoje noge.

-Diraj mi picu! Osjetiš kako je mokra?

-Tako je svaki put kad te vidim u školi!

-Skinula sam gaćice jer su bile sasvim mokre!

Čuo sam što govori ali se nisam dao smesti.Raskopčala je košulju,svukla suknju.Imala je haltere.San svakog dečka moje dobi.

Prešli smo na zadnje sjedalo i nastavili se dirati.Nije joj dugo trebalo da me zajaši i stavi moju otvrdlu kitu u sebe.Nabijala se žustro.Držala je ruku među nogama malo se dirala pa onda pustila da joj kurac ispadne van a onda ga ponovno mazeći se njime između debelih usnica stavljala unutra.Radila je sve sama.Uživao sam u njenom iskustvu i zrelosti.Sama pomisao da jebem profačku palila me još više.Vješto me zadržavala da ne svršim prerano.

U tom skučenom prostoru bila je u prednosti.Udovoljavala je sebi.Ali priuštila i meni posebno zadovoljstvo.Nije bila glasna uzdasi su bili tihi i na samom rubu vriska.U jednom me trenu obgrlila više oko glave nego oko vrata i nabijajuči se na kurac sporije ali snažno.Počela je drhtati cijelim tijelom.Tad se prolomio vrisak.Tresući se nekontrolirano držala me čvrsto i stisnula moje bokove nogama.Kad se primirila,upitala me:

-Jer sam te slučajno ozlijedila?

-Ma niste! Odgovorio sam…

-Nemoj me oslovljavati sa vi kad smo sami a u školi sam ti profesorica!

-Lijepo sam svršila! Znaš dugo nisam bila sa muškarcem! Govorila je…

-Možemo ovo ponoviti ali nemoj se hvaliti!

-Nastradat ćemo oboje!

Tada me pogledala i rekla:

-Ti nisi svršio!?

-Ne,ne nisam! Odgovorio sam…

Onda mi je pokazala kako je sve moglo biti brzo gotovo da nije pazila na mene. Još onako sva mokre i tople pice uzela je moj kurac u ruku malo ga mazila stavila u sebe spretnim pokretima bujnih guzova uz malo šaputanja za pet minuta me natjerala da svršim.Dok sam joj punio picu sav u transu imao sam osjećaj da iz kurca izvlači i posljednju kap.

Kad smo malo došli k sebi odvezla me kući.Bio sam sav u čudu ali zadovoljan.

Cijelu sam godinu gotovo redovito petak navečer provodio sa profesoricom uživajući u njenom iskustvu ali i u zanosnom,zrelom,ženskom tijelu.Održao sam obećanje da ću držati u tajnosti našu vezu.A kako i ne bi kad mi je pružala ono što od svojih vršnjakinja i nisam mogao dobiti na taj način.

Na moju žalost,prestali smo se viđati kad se zaručila a nedugo nakon toga i udala.

To je iskustvo koje se ne zaboravlja…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.