Bušio sam nevino dupe

Bila je to hladna sječanjska noć.. Moja bivša djevojka i ja smo bili kod nje, topla soba, prigušeno svjetlo, zanimljiv film na ekranu, sklupčani jedno uz drugo.. Voljeli smo gledati filmove i maziti se, pratiti jedno drugome obrise tijela prstima. Te večeri je bila posebno sretna i vesela, te se stalno primicala svojom guzom bliže meni i hihotala pritom. Pomislio sam kako bi joj htio uništiti tu guzu, no znam da to nikada nije bila tema. Bilo mi je jasno da se želi seksati, jer zna koliko me njena guza izluđuje. Ona je visoka oko 175cm, vitka, 50-55kg, ravan stomak, duge noge, crvena kosa, ima male sisice (jedinice), no to postaje nevažno jer ima fenomenalnu guzu, savršeno oblikovanu jer vježba, nevjerovatno čvrstu a u isto vrijeme podatnu, sve vam govori to da mi je kurac spreman probiti hlače kad me i najmanje dotakne tom svojom guzom; ona to zna, i to dobro iskorištava.

Dok smo tako ležali jedno uz drugo, svojom guzom se počela trljati o moj kurac, te mi je sva krv jurnula u kitu, a on se ukrutio i ponosno digao. Ja nisam zgodan kao ona, 188cm, 80ak kilograma, nisam nabildan, no nisam ni mlitav, no ona misli da sam savršen, i da bi stvar bila bolja, obožava moj kurac. Nemam najveći kurac na svijetu, no mislim da bi puno frajera bilo sretno da su kao ja, 19cm dug, te poprilično debeo. Naravno, ona je primjetila moj dignut kurac, znao sam da hoće, te sam ju pitao:

– Znaš da možeš samo reći da želiš da te izjebem?
ona će na to sa smješkom na licu:

– Znam, no zanimljivije je ovako!

okrenula se prema meni, zavukla mi ruku u gaće te ga izvadila van..

– Mmmm.. to volim, kad ti je tvrd kao kamen. – kaže..

ušutkao sam ju svojim jezikom, dok je svojim rukama drkala moju tvrdu kitu.. Voljela se ljubiti, i svaki put kad bi ju ljubio, stiskala bi mi kurac sve jače, obožavao sam to. Skinuo sam joj donji dio trenerke do pola, te otkrio da nosi one uske ženske bokserice koje joj tako prekrasno naglašavaju te savršene guzove.. Kako sam joj rukom prelazio preko guze, ona je svojom slobodnom rukom skinula svoje bokserice. Odmah sam joj vrhovima prstiju prešao preko pičkice, koja je bila nevjerovatno vlažna. Inače, moja draga ima jako usku pičkicu, dva prsta ulaze s malo razrade, a ja ni nemam tako debele prste, dok se još uvijek navikava na moj debeli kurac dok se seksamo, ali kaže da joj malo boli ne smeta. Uzdahnula je duboko držeći čvrsto moju nabreklu kurčinu u rukama i rekla:

– Znaš, obožavam se jebati s tobom, do sad sam te imala u ustima, i obožavala sam ga cuclati, lizati i gutati; znaš da imam usku pičku te da mi treba neko vrijeme da se naviknem na tu tvoju kiturinu, ali svršavam kao luda svejedno. Mislila sam da danas probamo nešto drugo, ako nemaš ništa protiv?

malo zatečen, no u isto vrijeme napaljen njenim riječima ju pitam:

– Na što si konkretno mislila?

Ona pušta moj kurac iz ruke, skida svoju trenerku i bokse, te se odšeta do svog ormara. Gledam ju kako prekopava ormar, pomalo iznenađen, ne znajući što se događa. Najednom se okreće, s nečime u ruci, te krene prema meni. Popne se na krevet, zajaši me zaigrano, te se svojom pičkicom pozicionira ravno na moju kitu. Nisam bio u njoj, no sjela mi je na kurac tako da se njena pičkica raširila po mojoj kiti, a mogao sam vidjeti svoj glavić kako viri i sjaji se. Počela se trljati o moj kurac.. gore.. dolje.. gore.. dolje.. to me dodatno napalilo.

– Što to imaš? – pitao sam ju.

– Znaš što je ovo? – rekla je mašući tubicom lubrikanta, još uvijek se zadovoljno trljajući o moj kurac.

– Znam, to je lubrikant.. a što će ti to? – upitao sam ju, onako, iz šale, retorički.

– Pa nećeš mi ga valjda na suho staviti u guzu? – rekla je iznenađeno, te je stala sa trljanjem o kitu.

– Naravno da ne, ali jesi spremna to probati? – pitao sam ju.

– Da! Razmišljam o tome već neko vrijeme, stvarno želim vidjet kako je to u guzu, sve prijateljice su rekle da je predobro, i već duuugo slušam o tome, a nikako da te pitam… – rekla je.

– Pa pitaj me onda! – rekao sam joj, nasmijavši se.

– Hoćeš mi ga staviti u guzu, molim te? – rekla je kroz smjeh.

– Naravno, srce. – odgovaram joj.

– Jebeno, ljubavi. Ali prvo ga moram dovesti u radnu temperaturu! – rekla je, spuštajući se ka mojoj kiti.

Prvo ga je uzela u ruku i par puta nategnula gledajući me u oči. Izluđuje me gledati ju dok svojim rukama drka moj tvrdi kurac pored njenog lica. Uzela je vrh u usta i krenula ga sisati, dok me još uvijek gleda u oči. Drugom rukom mi je počela masirati jaja, znala je da to obožavam no da brzo svršim kad to radi. Maknula je ruku s mojih jaja, te uzela kurac dublje u usta.. Obožavao sam to, znala je pušiti kitu kao profesionalka, skoro do kraja, radila je to s takvim entuzijazmom kakav nikad nisam vidio, gutala ga je, slinila po njemu, udarala se mojom kitom po obrazima, pljuvala je po njemu, te ga je tako dobro drkala da sam joj htio momentalno svršiti po licu.

– Ljubavi, svršit ću ako tako nastaviš! – rekao sam joj.

– Ni slučajno! Ne još! – rekla je izvadivši moj zaslinjen kurac duboko iz svoga grla.

– Moram i ja svršiti! Znaš kako to ide, prvo ja, pa tek na kraju ti! – rekla mi je.

Maknula se s mene, te sam ju uhvatio i počeo strasno ljubiti.. Nešto me palilo kod toga da ju užvalim nakon što je moj kurac bio u njenim ustima.. Krenuo sam ju micati na krevet, no opirala se..

– Šta smo rekli da ćemo danas probati? – upitala me nakon što me prestala ljubiti

– Odmah bi u guzu? – kažem joj

– Odmah, ovoga trena, sad, želim tvoj kurac u svojoj guzici! – rekla je

Okrenuo sam ju s leđa, te joj spustio glavu na jastuk, a guzu podigao. Gledao sam u taj prizor neko vrijeme, njena savršena guza.. taj uski maleni šupčić.. ona želi moj kurac u svojoj guzi.. nikad o tome nismo razgovarali te sam bio van sebe što ću imati priliku ostvariti jednu od svojih najvećih želja..

– Hoćeš se diviti i dalje mojoj guzici, ili ju planiraš izjebati još danas? – pitala me sarkastično

– E sad ću je tako razjebati da nećeš moći sjediti 5 dana! – odgovaram joj kroz smjeh

– Jedva čekam! – kaže ona

Uzeo sam lubrikant, te nanio malo na svoje prste i malo na njen uski šupak. Počeo sam joj masirati šupčić, te je počela stenjati.

– Sviđa ti se? – pitao sam

– Za sad je super! Samo nastavi! – rekla je

Masirao sam joj šupčić kažiprstom, te kad sam osjetio da se malo opustila, polako sam ga stavio u njenu guzu..

– Kako je uska! Pa moj kurac nikad neće tu stat! – pomislio sam. Ona je malo uzdahnula, no vragolasto se nasmijala dok sam joj počeo prstenjačiti šupak.

– Samo jedan? – rekla je uzdišući lagano

Odmah sam polako krenio ugurivati i drugi prst u njenu usku, savršenu guzu. Išlo je vrlo glatko, i tu se već počela topiti i stenjati po malo.

– Kako je ovo? – upitam je

-Imaš savršene prste, samo mi nastavi prstenjačiti šupak, svršit ću! – rekla je duboko uzdišući i stenjući

Tijelo joj se počelo pomalo grčiti i počela se pomalo nabijati guzom na moje prste.. Znam kad treba svršiti, te sam svake sekunde očekivao onaj poznati vrisak kad svrši.. I došao je..

– Tako dobro, ha? – pitao sam

– Daaa, predobro je, nisam ovo očekivala! – rekla je kroz blaženi smjeh

– Mislim da sam spremna za nešto veće! – rekla je

Znao sam da je to moj znak, drkao sam kurac dok sam ju prstenjačio, te me njen orgazam ozbiljno napalio. Namazao sam kurac lubrikantom, te sam i njoj dao malo da si namaže po prstima. Također sam joj i šupčić namazao dobro lubrikantom, kako bi ju što manje bolilo kad joj budem prodirao kitom u guzu.

– Jesi spremna? – upitam ju

– Želim da mi razvališ guzu pod hitno! – rekla je

Počeo sam polako gurati glavić u njenu guzu.. Počela je stenjati, no jednom rukom me polako ali sigurno gurala u sebe.. Glavić mi je već u cijelosti bio u njenoj uskoj guzi.. Nisam mogao vjerovati kako usku guzu ima. Bivše cure su se tu i tamo htjele jebati u guzu, no ni jedna nije bila ovako uska, niti je tako dobro izgledala. Malo je jauknula..

– Jesi ok? – pitao sam ju

– Malo boli, ali sve je u redu, samo nastavi! To je dobra bol! – rekla je

Polako, moj kurac je ulazio u njenu guzu, što je dublje ulazio, ona se više opuštala, te je napokon kliznuo do jaja, na što je ona ispustila uzdah.

– Želiš li nastaviti, srce? – upitam ju

– Normalno, ali ostani malo ovako, samo da mi se guza navikne na tu kurčinu, nitko nikad nije tu bio. – odgovorila mi je

Nakon par trenutaka, krenio sam ga polako izvlačiti iz njene preuske guze, na što se ona počela vrpoljiti i stenjati. Nisam ga izvadio do kraja, glavić je još uvijek bio u njoj, no mogao sam osjetiti njen uski šupak kako mi stišće kitu, i moram vam reći, osjećaj je fenomenalan. Prizor gdje je moja podebela kita u njenoj guzi samo glavićem, i ta savršena guza kako se širi je nešto savršeno. Znao sam da ju moram snažno i brzo izjebati, jer neću moći dugo to izdržati.

Krenuo sam prodirati u njenu usku guzu opet, ovaj put malo brže. Duboko je uzdahnula, počela rukama stiskati plahtu. Vidio sam da joj se sviđa. Krenuo sam joj bušiti guzu malo bržim tempom, kurac mi je klizio unutra-van jako glatko, te joj je šupčić već bio razrađen za primanje moje kite. Obožavala je to, počela je vrištati vrlo brzo, grizući plahtu, stiščući je šakama.. Ubrzao sam tempo još više, te je povukao za kosu, obožavala je to. Vrištala je u ekstazi..

– Jebi me! Jebi me! Jebi me! Jebi me u dupe! Jače!!

Nisam mogao ne poslušati ju, počeo sam je jebati još žešće, koliko god duboko ide, svršila je jednom… dvaput…. triput….. četiri puta… I nismo stali!
Nastavio sam joj razvaljivati guzicu, a ona je počela svršavati i po peti put! Znao sam da neću moći više izdržati, te da ću i sam morati svršiti.

– Ljubavi, svršit ću! Daj da ti svršim po sisama! – uzviknuo sam u žaru jebačine

– Svrši mi u dupe! Napuni ga! Samo me nemoj prestat jebat, blizu sam! – vrištala je

Dao sam sve od sebe, nabijao sam joj ga u dupe do jaja, vrištala je od užitka, pohlepno ga je uzimala u to savršeno usko dupe, te svršavala kao sumanuta. Svršila je i peti put, a svršio sam i ja, svršili smo zajedno. Osjetio sam kako je svršila dok mi je kurac pulsirao i špricao spermu u njeno dupe. Nisam ga htio vaditi iz nje, uživao sam istakajući svoje sokove u njenu guzicu, a uživala je i ona.

Izvadio sam ga iz nje, te primjetio kako joj sperma curi iz šupka. Legli smo jedno pored drugog, sa blaženim osmjesima na licima.

– I, ljubavi, kakvi su dojmovi? – pitao sam ju

– Od sad pa nadalje, ima da me uvijek jebeš u guzicu! – rekla je oduševljeno

Ja i ona smo prekinuli prije 2 godine, no dan danas dolazi da joj napunim šupak. Svom trenutnom dečku ne da da joj se približi guzi, kaže da je njen šupak samo moj i da ga mogu jebati kad god hoću. Moram reć da nije loš dogovor. 😉

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.