Ispunjenje sna

Sve se dogodilo prije 2 mjeseca. Jako mi se sviđala jedna djevojka.

Zvala se Marija, inače to mi je kolegica sa posla. Pokušavao sam par puta da je zavedem, ali ona nije htjela, pravdala mi se kako joj se sviđa neki drugi lik. Poslije par odjebavanja koju sam popio, odlučio sam da se udaljim od nje.

Postupio sam kako bi postupilo i 99 posto drugih ljudi. Sve je išlo normalno do jedne jedne zabave, cijelo društvo sa posla oko nas 20-ak je došlo i ona je bila tu, a zabava kao i svaka druga zabava, puna dobrih riba, jeftina pića, dobre glazbe, klope i mnogo pijanih ljudi. U početku zabava je bila dosadna, puštali su house glazbu, gnjavila me nova kolegica kojoj nisam znao ni ime.

Marija je vidjela da pokušavam da se sklonim od nje i uhvatila me za ruku da plešemo. Već je bila pripita, po njenim pokretima vidio sam da nešto želi. Otišli smo do separea i popili još par pića, već je bila vidno pijana, držala je ruku na mojoj butini i meni se lagano dizao kurac. Primijetila je na mom licu da mi to prija i samo se osmijehnula. Kad sam vidio što želi odlučio sam da je ne razočaram, poljubio sam je, a ispod stola da drugi ne vide uhvatio sam je za pičkicu, znao sam da joj je to prijalo jer me je čvrsto stegnula u tom trenutku. Kada sam gurnuo prst unutra bila je skroz mokra, spremna za jebanje, pitao sam je da li hoće do wc-a, ali od glasne glazbe nije ništa čula. Poslije par minuta kad se stišala glazba ponovio sam joj isto pitanje, odgovor je bio kratak i jasan, uhvatila me za ruku i ustala.
Krenuo sam za njom, a društvu rekao da je njoj muka i da idemo van. Nažalost sobe su bile pune.

U tom trenutku mi je kroz glavu prošlo da je nikad neću jebati. Na moju sreću pijana Marija je krenula ka izlazu iz kuće , kad sam je pitao gdje će, odgovorila mi je dođi da vidiš. Izašao sam za njom, a ona je otišla ravno na parking, naslonila se na auto i počela da se smiješka.
Prišao sam da je poljubim, ona me odgurnula i spustila se na koljena, tad sam shvatio da ona neće vezu već da je samo svrbi pička. Otkopčao sam remen, a ona mi je skinula traperice i boxerice i počela je da mi puši kurac.

To je bio najbolji trenutak koji mi se dogodio. Poslije par minuta ona je ustala i rekla mi da to nije uredu. Uhvatio sam je za ruku, gurnuo je preko haube, podigao prekratku haljinicu, pomjerio tangu u stranu i gurnuo joj ga u pičku, samo je tiho zastenjala.

Jebao sam je od pozadi, tad je prolazilo neko društvo, tako da smo se sagnuli dolje. Došlo mi je da vrištim od smijeha, ali mi je u isto vrijeme bilo neugodno od njenog pogleda i osmijeha. Kad smo se uvjerili da su otišli ona je sama legla na haubu da nastavi ono sto smo započeli.

Htio sam da joj ga gurnem u dupe, ali mi nije dala. Vratio sam ga u pičku i počeo da ga guram iz sve snage. U očima joj se vidjelo da joj se sviđa. Sama je spustila naramenice od haljine i ispale su joj sise koje nisu toliko prevelike, ali su bile savršeno okrugle. Uhvatio sam je za sise, ne znam ni zašto sam to uradio, vjerovatno od previše gledanja porno filmova.

No uglavnom nije se bunila, nastavio sam da je jebem kad je došlo vrijeme da svršim, gurnuo sam joj ga u usta, ni jedna kap joj nije ispala.

Obukli smo se i vratili s na zabavu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.