Izlet

Svi izleti su u biti zanimljivi i potpuna nepoznanica u svakom pogledu. S obzirom da volim promatrati ljude i sklapati nova poznanstva, svaki novi izlet i putovanje su mi bili izazov.

Jedan dan sam si uplatio izlet u Firencu, a pošto sam još uvijek bez djevojke, tj bez stalne veze, išao sam sam. Nisam imao neka velika očekivanja od nekih ljubavnih avantura, jer sam vidio popis putnika prilikom uplate putovanja u agenciji, te sam zaključio da je više umirovljenika na ovom putovanju nego mladih.

Na dan putovanja sam potvrdio svoja razmišljanja, jer su to uglavnom bili stariji parovi, a bilo je i par mlađih, ali ipak starijih od mene. A onda sam ugledao nju, Vedranu, ona nam je bila vodič na ovom putovanju i izgledala je predobro. Vitka, duga smeđa kosa, grudi trojka, prćasta okrugla guza zategnuta u uske traperice. Velike smeđe oči su blistale, a osmijeh joj nije silazio sa lica dok nam se obračala. Kako sam sjedio na zadnjem sjedalu i bio sam sam tamo, jer se nije sav autobus popunio, pošto su neki odustali u zadnji čas od putovanja, mogao sam se sjesti bilo gdje, ali sam sjeo na sredinu kako bih ju promatrao, dok je iz zvučnika iznad moje glave dolazio njen ugodni glas. Par puta je uhvatila moj pogled, ali nije reagirala, barem nisam primjetio, jer joj je osmjeh satlno bio na licu.

Nakon što smo krenuli i ona završila izlaganje, krenula je uz prolaz kako bi se upoznala sa svakim, te nam podijelila vrpce sa imenima i osnovnim podacima o našem smještaju, te brojevima telefona hotela, njenim i od vozača.

Kad je došla do mene, a u zadnja tri reda nije bilo nikoga, pozdravila me ljubazno, ja sam joj se predstavio, te mi je dala moju akreditaciju. Prije nego se je okrenula tiho je rekla:

– Nadam se da ti se svidjelo to što si gledao? Ako je, onda bih te zamolila da me ponovo pogledom odjeneš…

Ja sam ostao zapanjen njenom reakcijom, ali sam se brzo nasmijao i kimnuo glavom:

– Jesi me…zaslužio sam…
– Ne znam da li si još zaslužio -nastavila je tiho uz zagonetan osmjeh- dug je put, vidjet ćemo.

Okrenula se i otišla prema naprijed, a ja sam pogledom gutao njenu oblu guzu.
Put je bio monoton, te sam ubrzo zadrijemao, a kad sam se konačno probudio bili smo već na trečem stajanju u Italiji, te sam odlučio da bi mi njihova kava pomogla da dođem k sebi. Dok sam stajao u redu ugledao sam Vedranu kako ulazi u kafić, te sam ju pozvao i ponudio se da ju častim kavom ili što već pije. Pristala je, te je rekla da nam ide zauzeti mjesta jer je sve bilo krcato.
Pošto sam uzeo kave probio sam se do mjesta gdje je ona sjedila i sjeo za stol kraj nje. Oprezno sam krenuo u razgovor kako bi probio led, sa općenitim temama, ali ona je bila direktnija po tom pitanju:

– I? Jesi se naspavao? -pitala je uz smješak.
– Paaa…iskreno…i jesam. Baš mi je trebalo tako nešto. -odgovorio sam smireno.
– Mora da si jako lijepo sanjao? -sad je nagnula glavu na stranu, a osim osmjeha na usnama vidio sam i osmjeh u očima.
– Paaa..ne..ne znam… -zamuckivao sam- Od kuda ti to?
– Par puta sam prošla kroz autobus, većina vas je spavala, ali mi je najzanimljivije bilo kod tebe.
– Zašto? -upitah sad već totalno zbunjen.
– Zato jer si se lijepo ispružio na zadnjem sjedalu, a pritom mislim na to da si se ispružio u svim smjerovima, čak i u visinu. -onaj osmjeh se sad pojačao. A ja sam se počeo crvenjeti:
– Hoćeš reči…da..da..da mi se je digao?!?!?! -ovo sam samo prošaputao.
– Oooo daaaaa…baš je lijepo izgledalo -sad se već počela glasno smijati, a pritom je nonšalantno prešla rukom po mojoj nozi ispod stola, malo ju stisnuvši kad je došla do prepona. Malo sam se lecnuo, jer obično sam ja taj koji maltretira cure, ali sad sam naletio na puno odlučniju curu.

Uto je došao vozač i obavjestio Vedranu da možemo krenuti, te sam malo odahnuo. Nakon još sat i pol vožnje stigli smo do hotela, koji i nije bio baš ono za što se izdavao, ali ja sam to već znao, jer u Italiji hotel sa 4 zvjedzice je sigurno onaj sa tri ili dvije i pol kod nas. Kako sam bio sam, dobio sam smještaj na najvišem katu, ali nisam imao ništa protiv. Kad sam ušao u sobu vidio sam da su tu dva kreveta, jedan do drugoga, te sam zaključio da nemaju jednokrevetnih soba. Pošto sam se smjestio, tj izvukao čistu majicu i hlače, te donji veš krenuo sam u kupaonicu da se spremim za van, kad sam čuo da se otvaraju vrata. Ugledao sam Vedranu i na moj upitni pogled samo je rekla:

– Nemaju dovoljno soba, a ti si jedini sam u sobi, a i ja sam sama, tako da…..nadam se da ti ne smeta?
– Ne…nimalo.. -promucao sam- samo…morat ćemo se dogovoriti za kupaonicu i krevet…ti biraj, ja idem pod tuš.

Bio sam pod tušem i od šuma vode nisam čuo kad je ušla, ali sam odjednom osjetio njene ruke na mojim leđima, te sam se okrenuo, a ona me je odmah poljubila, a jednom rukom mi počela trljati kurac koji je rastao ekspresnom brzinom. Ja sam se brzo pribrao te joj počeo milovati čvrste grudi spuštajući prste prema njenoj pici preko napetog trbuha koji je lagano drhtao. Kad sam zavukao ruku među njene noge i počeo joj trljati klit i usmine ona je stisla svojom rukom moju uz svoje tijelo i spustila se na koljena, te mi uzela kurac u svoja usta i počela ga pušiti, a to je bilo najbolje do sada od kada mi ga je prva moja cura popušila u trećem srednje. Usisavala ga je do kraja, a jezikom radila takve bravure da sam se jedva suzdržavao od svršavanja. Gledao sam kako joj voda teče niz leđa do razmaka između njenih predivnih polutki na guzi i to me toliko napalilo da sam počeo svršavati u njena usta, ali se je odmakla i dio je završio na njenom licu, ali od tamo ga je odmah voda ispirala.
Podigao sam ju i naslonio na zid, te sam se ovaj put ja spustio i počeo joj lizati klit i picu. Ubrzo je počela stenjati i iz nje su krenuli sokovi koje sam se trudio pokupit. Nakon što je obilno svršila, zatvorila je vodu i izašla iz kade, te je i mene pozvala da izađem:

– Hajde, idemo se obući, jer moramo na večeru sa ostalima.

Ja sam ju zagrlio i poljubio, te sam joj poljubio obje bradavice:

– Nakon večere si moja!
– Ne znam…možda češ ti biti moj -rekla je uz smješak, te se krenula oblačiti, a ja sam uživao u pogledu na njeno tijelo.

Nakon večere, otišli smo malo do centra, popili par pića, te se vratili u hotel. Ona se je zadržala na recepciji, a ja sam otišao u sobu. Brzo sam se skinuo i legao u krevet. Došla je nakon dvadesetak minuta i nije palila svjetlo. Tiho se je skinula, a ja sam uživao u njenim obrisima u polumraku sobe što se očitovalo izbočinom na plahti. Zavukla se k meni u krevet i privila se uz mene. Ljubili smo se i mazili, a onda je njena ruka počela drkati moj kurac, da bi se ubrzo popela na njega i počela ga jahati, ali polako, jer smo primjetili da kreveti škripe. U tišini smo dahtali i stenjali od užitka, a iz nje je curilo i jaja su mi bila sva mokra. Osjetio sam da ću svršiti, te sam joj rekao da se digne, jer nisam htio svršiti u nju, ali ona se je samo privukla još bliže, te su samo njeni kukovi radili i picom je stiskala moj kurac, au sljedećem sem se trenutku ispraznio u nju. Ona je samo mrmljala kako je to dobro i da je tako ispunjena.

Zatim sam ustao i povukao i nju, te sam ju naslonio na fotelju i izbočio njenu savršenu guzu prema sebi, a jezikom sam joj počeo lizati šupčić i picu u kojoj su se pomješali moji i njeni sokovi. Ona je samo tiho uzdisala i stenjala, a meni se kurac ponovo digao, te sam ga malo namočio njenim sokovima i polako ga ugurao u njenu picu i počeo ju jebati, ali ovaj put žestoko.
Ubadao sam ju do kraja, a moja jaja su lupala o njene butine, dok je ona cvilila i držala se za fotelju. Htio sam joj ga staviti i u guzu, ali nije dala:

– Ne, nemoj…nisam nikad i još nisam spremna…

Tako sam joj nastavio jebati i rasturati picu, a uskoro sam ponovo svršio u njenu picu, ali sam ju tako navukao na svoj kurac da sam mislio da sam joj svršio direktno u maternicu. Ona se je uspravila sva znojna i sa širokim osmjehom na licu. Poljubila me i pozvala u krevet. Zagrljeni samo zaspali, a zadnja misao mi je bila da je ovo najbolji izlet do sada na kojem sam bio, te da će biti savršeno do kraja….

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.