Ja i njena majka

Luka je znao da je njegova nova djevojka prije spavala s nekoliko momaka, on je to prihvatio, ali kad ga je Tamara odvela u svoj dom ne selu za vikend, bio je suočen s dosta neobičnom situacijom. Situacijom sa kojom se malo tko može lako nositi.

Njezina majka Ema, koja je bila toliko jebozovna za svoje godine da mi je se odmah digao, ga je pozdravila s osmijehom, a onda se naslonila na kčerkino rame i rekla:

– Ne znam šta ste vas dvoje radili u gradu, ali ovdje će te spavati u odvojenim sobama.

– O mama… – Tamara je rekla.

– Nemoj ti meni mama, znate pravila, a ja sam sigurna da tvoj dragi Luka razumije moj položaj. – mama je povikala.

On joj je samo potvrdno klimnuo glavom vidjevši da nema nikakvu drugu alternativu. Cijela ga je obitelj dobro prihvatila, bili su uslužni i stvarno je mislio da će to biti odličan vikend, iako se činilo kao da će ga provesti u celibatu. Sve je izgledalo tako dok pred spavanje nije shvatio što njezin \”O mama\” odgovor stvarno znači.

Luka je poljubio Tamaru za laku noć ispred vrata njezine spavaće sobe i pošao prema svojoj sobi gdje je ugledao njezinu majku kako sjedi u krevetu gola. Naravno, on je mislio da je u pogrešnoj sobi za trenutak, ali ona ga je obavijestila da je ušao u pravu sobu. Imala je dvije čaše viskija na noćnom ormariću i jednu je pružila prema njemu.

– Mislila sam da bih htio imati malo odmora i razgovora prije odlaska na spavanje… – rekla je ona.

On je bio potpuno šokiran onim što se događa, ali u isto vrijeme četrdeset godina stara gospođa Ema je bila u tako dobroj formi, a kosa joj je padala na njezine grudi poput legendarnih sirena da je postao jako uzbuđen.

– Mislite li da će Tamari biti normalno da nas dvoje ovako sjedimo? – upitao je, uzimajući čašu i sjeo pokraj njezinog okruglog i čvrstog dupeta.

– Naravno, ja sam jebala sve njezine dečke, čak i dvojicu od njezinih najboljih prijateljica – to je vrsta obiteljskog rituala. – pohotno je odgovorila.

– A vaš muž? – pitao sam.

– Moj Darko? Vidiš onu malu rupicu tamo, – rekla je i pokazala u tom pravcu sa prstom, – To je rupa u našoj spavaćoj sobi, on voli gledati, zar ne Darko, – povika mu dok mu je mahala kroz tu rupicu.

Luka je se zamalo ugušio u svom piću, a jebanje njezine majke i to ispred njezinog oca činilo mu je se potpuno neprikladnim, bio je posramljen. Međutim kada ga je počela maziti preko bedara i polako prelaziti preko njegovog kurca shvatio je da nema potrebe da bude stidljiv.

– Zašto ne skineš hlače, a ja ću ti ga popušiti… – nasmiješila se, te mu pomogla otkopćati košulju.

Zatim je povikala:

– Požuri sa skidanjem. Moj dragi Darko postaje nestrpljiv ako se ništa ne dešava.

Sada Luka nije bio posve uvjeren da je ono što je do sada radio bilo dobro, a njegov kurac se nije mogao dignuti sve do trenutka kad mu je Ema skinula gaće bacila ga na krevet, raširila njegove noge poput piletine i prišla uz njega. Njezine velike usne, meke poput baršuna, skliznule su niz njegov penis a on je ostao bez zraka. Pušila mu ga je u dugim pokretima dok mu je drugom rukom držala vruća jaja.

– O sranje, – rekla je, – Ja ne mislim da Eric može vidjeti što se događa, premjesti svoju guzicu vamo da mi muž ima bolji pogled.

Lukin kurac se opet počeo spuštati, jer nije navikao na jebanje dok ima publiku. To nije odvratilo Emu, ona je radila s rukama, usnama i jezikom dok ga nije ponovo vratila u život, bio je tvrd kao kamen, a onda je nastavila da ga puši i miluje mu jaja dok mlaz vruće sperme nije navro kroz njegov kurac i na njezina usta.

Još uvijek je ležao i teško disao kad je ustala, zaobišla krevet i popela se preko njega te mu zaglavila svoju pička pravo na lice. Bila je topla i vlažna točno raspoređena jednim djelom preko usta, a drugim preko nosa.

Luka je znao što se traži od njega i tako je počeo lizati gore, dolje i bočno, u isto vrijeme s rukama je vrtio njezine bradavice.

Ona je se uzbudila i počela vikati:

– O kako to dobro radiš dragi, kčerka mi je prava sretnica – daj da svršim, učini me ispunjenom.

Nastavio je gurati svoj jezik dublje u njezinu pičkicu trljajući joj klitoris. Kad je svršila drhtala je i vibrirala po njegovom licu par minuta.

Nakon toga okrenula se na leđa i vrlo glasno rekla:

– Sada me jebi kao što jebeš moju Tamaru.

Luka se popeo na nju, raširio joj noge, i stavio svoj kruti kurac u nju bez ikakvih pokreta, držeći ga tako nekoliko sekundi.

Ona je se zlokobno nasmijala i rekla:

– Sad me jebi, jače.

Počeo ju je jebati, ulazio je u nju što dublje i što jače. Njezine sise koje su bile dvostruko veće od Tamarinih počele su udarati jedna od drugu, a on ih je šamarao tako jako da je Ema počela jecati i moliti da svrši.

Zatim mu je izvadila kurac i počela ga pušiti, kada joj je rekao da će uskoro svršiti, stegla mu je jaja koja su se zacrvenila tako jako da su izgledala kao da će eksplodirati. Držala ih je tako još koju sekundu a onda pustila da ju oblije tolika količina sperme koju nikada nije vidila. Bila je to jedna oduševljena i dobro izjebana mama.

Sljedećeg jutra, kada je stigao na doručak Tamara mu je dala poljubac u obraz i rekla:

– Čuo sam da je vrlo dobro bilo sinoć.

Lice mu je postalo crveno i on se pokušao na silu nasmiješiti, a onda je Darko dodao:

– Vrlo dobro? On je jebeno čudo – svidjelo mi se – imaš odličnog dečka Tamara.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.