Marinina čarobna avantura

Marina je bila usamljena,stara cura koja je već dugi niz godina probala naći si partnera za život i žestoke sex avanture u krevetu kasno u noć. Imala je trideset pet godina i jaku potrebu za sexom. Probala je naći si partnera preko oglasnika gdje je bilo puno usamljenih, napaljenih muškaraca,baš kao što je bila i ona usamljena, preko različitih sexi chata,internet oglasa,čak je i sama na internetu objavila vlastiti oglas gdje traži usamljenog muškarca željnog dobrog sexa i vrućeg provoda.

Sve je bilo bezuspiješno,nitko joj se nije javio na njen internetski oglas iako je objavila svoje potpuno gole slike,slikala se u različitim sexi pozama i imala je lijepo,mišičato,sportsko tijelo od kojeg bi svima zastao dah kad bi ju vidjeli tako golu i u različitim pozama. Bila je lijepog,vitkog stasa,prekrasna, duga tamnoplava kosa,lijepe, tople,smeđe oči,sve u svemu bila je pravi komad koji bi svatko poželio ševiti čim bi ju ugledao.

Jedne prohladne većeri odlučila je sama poć u jedan disco klub, misleći da će možda nekog tamo naći,a usput će se dobro zabavit.

Ušla je u disco klub i već s vrata čula ogromnu galamu i glasnu muziku,a kad se popela stepenicama i ušla na glavni podij gdje su mnogi plesali, imala je što i vidjeti. Klub je bio prepun zgodnih,nabildanih, mladih muškaraca koji su bili za šankom i pokušavali pronaći neku djevojku ili su došli u pratnji svojih mlađih kolegica.

Marina je razgledala cijeli klub oko sebe i u jednom mračnom kutku kluba ugledala jednog prilično lijepog,ali usamljenog momka jako izraženih mišića koji je valjda pokušavao nekoga naći, ali kako se njoj činilo potpuno bezuspiješno. Brzo mu je prišla govoreći u sebi \”Marina ovaj će biti tvoj jebač ovu noć,samo ga zavedi i dobro napali i imat ćeš svog jebača za cijelu noć koji će te dobro izjebat.\”

Kad je sjela za šank pored njega,pozdravila ga je sa \”zdravo medeni\” i slatko mu se nasmiješila. Muškarac se okrene prema njoj i ponudi joj da ju časti pićem što ona jedva dočeka. Uskoro su se približili jedan drugome na svega par centimetara i razgovarali o sexu i vručim temama vezanim uz sex.

On ju upita je li spremna na jednu vruču avanturu za jednu noć sa nepoznatim muškarcem,a ona mu uzvrati:

– Pa slatki,ako me častiš još jednim pićem,možda bi se i mogli dogovoriti oko jedne vruče avanturice…

Rekavši to,nasmiješi mu se slatko,plazeći jezik i oblizavajući si usne.

Muškarac joj bez pogovora plati još jedno piće i već u slijedećem trenutku su se strastveno grlili,mazili i ljubili. Uskoro ga Marina pozva k sebi doma,popivši zadnje piće prije odlaska i upitavši napaljenog muškarca kojemu se već dobro digao kurac u hlačama:

– I slatki,što ćemo sad? jel tvoj slatki,nabrekli kuronja spreman za jednu žestoku ševu sa mnom i višesatno jahanje pod mojom težinom?

Muškarac je progutao slinu i napaljeno odgovorio:

– Da,spreman sam biti cijelu noć tvoj pastuh,samo mi kaži gdje ti je gnijezdo u kojem ćemo se pariti?

Primivši ga čvrsto za kurac i muda preko hlača,odgovori mu:

– Tu u blizini pastuše moj,samo trebam sjest na tvoje čvrsto sedlo i zajahati te dobro i kreće noćna tura jahanja.

Uskoro su jurili bijelim bemveom kroz noć u njezin stan,napaljeni i ludi.
Kad su stigli u zgradu gdje je bio njezin stan,uspeli su se na peti kat sa liftom u kojem su se strastveno ljubili,a kad se lift zaustavio na petom katu zgrade, potrčali su prema njezinom stanu, ona ga je brzo otključala i potom su ušli skidajući odjeću sa sebe još u hodniku.

Kad su ušli u njezin stan,svukli su svu odjeću sa sebe i oboje ostali potpuno goli. Ona mu se bacila oko vrata i zajahala ga u zraku,ližući ga jezikom po vratu,a on ju je pritisnuo leđima o zid i držao na sebi,te joj je počeo nabijati svoju nabreklu kurčinu koja je bila prilično velika.
Ševili su se snažno i bez stanke, znojeći se i stenjući od slatke ugode koja ih je obuzimala.

Uskoro su oboje svršavali u jakom orgazmu,a njihovi sokovi se slijevali niz njihove gole noge, cureći dolje na tepison koji je bio postavljen ispod njih i na kojem su ostajale bijele mrlje neke tekućine.

– Ajmo u spavaću sobu,tamo ima više mjesta,tamo ću te bolje moći izjahati pastuše moj! – predložila je Marina i muškarac odmah prista na tu ideju,te su otišli u spavaču sobu gdje su se nastavili žestoko ševiti.

Marina ga je odmah zajahala i počela se žestoko nabijati na njegovu karu,te su po drugi put svršili. Nastavili su u istom ritmu i po treći put su svršili te većeri,ali ovaj put muškarac je Marini svršio po licu i umazao joj lice i kosu svojom spermom,a ona se oblizavala i uživala u okusu njegove sperme,zahtijevajući još sperme na licu i u ustima.

– Daj mi još te slatke tekućine, želim je još na sebi,želim je gutat u velikim količinama, obožavam ovaj predivan okus! – strastveno će ona.

Uskoro je Marina žestoko pušila muškarčev kurac i on joj ubrzo svrši u usta,mažući je spermom po licu i kosi još jednom te većeri dok je ona gutala njegovu spermu.

Pred jutro su zaspali oboje, znojni,umorni i zadovoljni od prošle većeri koju su tako lijepo proveli u ljubavi,tonući u slatki san i sanjajući jedno drugoga.

Kad su se probudili,nadoručkovali su se i dogovorili sastanak opet u njenom stanu u isto vrijeme ko i jućer,a muškarac je sa zadovoljnim osmijehom na licu otišao iz njenog stana čekajući većerašnji sastanak na kojem će opet žestoko voditi ljubav sa Marinom.

Tako su se svake većeri sastajali Marina i njen ljubavnik i vatreno vodili ljubav.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.