Moj prvi susret na slijepo

Nakon prekida s bivšom curom (s kojom se i dan danas viđam, ako ste čitali moju prvu priču, znat ćete), za mene je započelo suho razdoblje u trajanju od 4 mjeseca. To je 4 mjeseca bez seksa, 4 mjeseca bez ženskog dodira, ikakvog! Za muškarca je to puno. Pribjegao sam on-line servisima kako bi pronašao nešto novo i uzbudljivo, i vrlo brzo sam imao uspjeha.

Počeli smo razgovarati o svemu, ona je iz Zagreba, ima 26 godina, i taman se zaposlila u jednom odvjetničkom uredu, i tamo joj je jako dosadno. To sam saznao dok smo se dopisivali. Jedan dan me put odveo u Zagreb, te sam ju odlučio kontaktirati, jer se činilo da smo dobro počeli on-line, te bi logičan slijed događaja bio da se nađemo, a ovo se činila kao savršena prilika za to. Po njenoj profilnoj slici se dalo vidjeti da ima lijepe velike plave oči, plavu kosu i pune, kako bi mi muški rekli – pušačke usne. Kontaktirao sam ju, iznenadio ju je moj prijedlog, no pristala se naći.

Čekao sam ju u kafiću u kojem smo dogovorili sastanak par minuta, te se odjednom pored mene pojavila cura, oko 155-160cm visoka, lijepe građe, s izraženim velikim sočnim sisama, u uskom kompletiću koji joj naglašava uzak strukić. Ne kažu bez veze da se jaki otrovi čuvaju u malim bočicama, ova cura je izgledala jako dobro. Odmah mi se počeo dizati.

Predstavila se, ja sam se ustao da joj pružim ruku, te sam primjetio da joj je pao pogled na moje međunožje, te sam primjetio lagani osmjeh na njenim usnama, pomalo željan, no brzo ga je sakrila. Kako smo sjedili, tako je noge prebacivala jednu preko druge, te \’diskretno\’ škicao među njene noge. Imala je crne čipkaste gaćice, i svaki put kad bi mi oko na djelić sekunde zastalo na njima, kao da mi je krv jurnula u kurac, a bokserice i hlače su postajale sve tjesnije i tjesnije. Preskakali smo s teme na temu, pričali o svemu i svačemu, ali stalno se osjećala ta neka napetost u zraku. Odlučio sam biti otvoren prema njoj, i reći joj o čemu trenutno razmišljam, jer ne volim nepotrebno biti u napetoj situaciji. Približio sam joj se, te ju pozvao da se ona meni također približi i šapnuo joj:

– Bi li htjela da odemo odavde?

– Zašto? – ona će na to s znatiželjnim smješkom

– Čini mi se da bi nam godila promjena okruženja. – rekao sam

– Može! – odgovorila je

Odmah sam otišao platiti račun, te smo krenuli prema mom autu, koji je bio parkiran na velikom parkiralištu. Sjela je na suvozačevo sjedalo, te sam primjetio da nije zakopčala pojas. Upalio sam auto, te se počeo isparkiravati.

– Znaš, nešto me jako zanima, ali me malo sram pitati… – rekla je

– Slobodno pitaj, nemaš se čega sramiti, odrasle smo osobe. – rekoh

– Primjetila sam nešto još u kafiću.. jednu stvar, što me jako zaintrigirala, i nemogu prestati razmišljati o tome.. moram saznati o čemu se radi, te malo ispipati materiju.. pa bih te htjela pitati..

– Što? Pitaj već jednom, nemoj okolišati! – rekao sam naglo, ali od šale

– Primjetila sam da su ti hlače postale jako uske u jednom trenutku, kao da nešto želi izaći van, a mene jako zanima što je to.. smijem li pogledati? – kaže ona.

Nisam znao kako odreagirati, znao sam na što misli, ali način na koji je okolišala, ali opet rekla dovoljno da znam na što misli me izludio.

– Pa.. pa.. paa… – mumljao sam zbunjeno

– Molim te? Daš mi da vidim? – pitala je pomalo nevino

– Slobodno… – uspio sam izustiti

Nasmješila se, te se nagnula preko meni u krilo. Pogledala me u oči ravno kad sam osjetio njenu ruku kako mi prelazi preko hlača po kurcu koji je sada već bio tvrd kao kamen.

– Osjećam nekakvu napetost ovdje, baš ovdje! – rekla je gladeći mi kurac preko hlača

– Mislim da ti mogu pomoći oko toga! – kaže namignuvši mi

Krenula mi je otkopčavati dugme na hlačama.. Spustila je zatvarač, te posegnula rukom u moje bokserice. Zgrabila mi je kurac i izvukla ga van, uzela ga drugom rukom i pogledala od vrha glavića do jaja s požudom u pogledu.

– Mislim da znam u čemu je problem! – kaže

– U čemu? – upitam ju

– Ova kurčina nije u mojim ustima…

Kako je završila tu rečenicu, uzela je glavić u usta i krenula ga snažno sisati. Nevjerovatno kako ga je halapljivo gutala svojim pušačkim ustima. Drkala ga je lijevom rukom, dok mi je desnom grebuckala jaja. Pušila mi je kurac u vožnji, te sam par puta zatekao samoga sebe kako previše stišćem gas. Rekao sam joj da mi se sviđa što radi s mojom kitom, no ako ne stanemo sa strane, razbit ćemo se negdje, na što je ona pristala. Stali smo u izoliranu uličicu, te se bacila natrag na posao. Rekla je da izađemo van bolje, jer nema svjetla ni prometa, pa će mi pokazati što zna, a takve ponude ne odbijam. Izašli smo van, moja kita lamatajući okolo, ona brišući slinu oko svojih usta.

– E sad ćeš doživjeti najbolje pušenje u životu! – zaprijetila se

Spustila se ispred mene i krenula mi drkati kurac te se udarati po usnama s njime, lizati mi jaja i drkati ga istovremeno. Obožavao sam taj osjećaj, njen rad jezikom je bio fenomenalan, masirala mi je jaja nevjerovatno, kao da su joj usta i jezik stvoreni za obrađivanje mojih punih jaja, jaja koja ni jedna žena nije ispraznila već četiri mjeseca. Počela ga je ponovno sisati, i primjetio sam da s lakoćom dolazi do pola moje kite, i nisam si mogao pomoći a da ne probam saznati koliko duboko grlo ova cura stvarno ima.

– Koliko duboko grlo imaš? – pitao sam ju

– Probaj, možda se iznenadiš! – rekla je zaigrano, izvadivši na tren moju kitu iz svojih usta

Nisam mogao odoliti prilici te sam ju polako spustio dublje na svoju kitu.. polako, centimetar po centimetar, gledao sam kako svih 19 nestaje u njenim ustima.. nevjerovatno, nikad to još nisam doživio, da ga cura do jaja primi u grlo! Odličan osjećaj, biti tako duboko u njenim ustima. I u tom trenutku je počela vaditi moj tvrdi kurac iz svojih usta, te se nasmijala, i došla do daha. Kakav osjećaj, morao sam to opet probati!

– Nježan si. Možeš slobodno biti grublji, očigledno to mogu podnijeti! – rekla je vragolasto se smijući

Istog momenta sam joj nabio kurčinu opet do jaja u grlo. Nije se ni zagrcnula. Nisam mogao vjerovati, cura nema gag reflex! Čim sam shvatio to, zgrabio sam ju za kosu, te ju počeo jebati u usta, gurati svoju debelu kurčinu duboko u njeno grlo, puniti joj usta svojom tvrdom kitom. Jebao sam ju u usta, doslovno sam joj razarao usta, a ona je sve to savršeno dobro podnosila, imala je savršena usta za jebati. Bio sam vrlo blizu svršavanja kad joj je zazvonio mobitel, te se ona odlučila javiti. Izvadila ga je iz svojih usta, došla do daha, te se javila na mobitel, ne ispuštajući moj nabrekli kurac iz svoje druge ruke.

– Opa, muž me zove! – rekla je, pomalo u panici

Zbunio sam se, nikada nije rekla da je udana žena. Pričala je s mužem na telefon i drkala mi kurac, svako malo ga stavljajući u usta i ližući mi glavić. Vadila ga je samo kad bi trebala nešto reći mužu. To me dovodilo do ludila! Pušila mi je dok je pričala s mužem na telefon, do prije minutu i pol sam mu silovito jebao ženu u usta, i to me jako uzbuđivalo.

Osjetio sam kako neću moći više izdržati, šapnuo sam joj da ću svršiti, a ona se nasmješila, i namjestila ispod mog kurca, kako bi joj mogao svršiti po licu dok priča na telefon. Nije znala da mi je nakon 4 mjeseca prva cura koja će mi isprazniti jaja. Počeo sam svršavati, te sam prvi mlaz svoje guste, tople sperme plasirao preko njenog lica, i drugi, i treći, i četvrti, i peti.. nastavio sam tako i zalio joj lice svojim sokom, što ju je iznenadilo, jako! Pričala je s mužem na telefon, te je u jednom trenutku samo poklopila i u nevjerici gledala kako joj zaljevam lice svojom vrućom spermom. Oblizivala se, prstima brisala moje ljepljive sokove sa svoga lica, te ih gutala sa zadovoljstvom.

– Moram ići, muž me zove, kasno je i trebala bih doma, možeš li me odvesti? – pitala me

– Nema problema, hoćeš se stići dovesti u red do tad? – rekao sam

– Već sam sve progutala, bit ću u redu. Usput, nikada nisam primila tako obilnu nagradu od nikoga. – rekla je i nasmješila se

– Zaslužila si ju! – odgovorio sam

– Znam. Inače, smatram se profesionalnom pušačicom, ali nikad nisam vidjela toliko sperme da izlazi iz jednog kurca. Nevjerovatno! Možeš me nagraditi kad god hoćeš! – rekla je

Odvezao sam ju kući, kad je izlazila iz auta, ostavila mi je svoj broj mobitela. Izašla je, otišla mužu i poljubila ga strasno. Jadan tip očito nije očekivao da će znati kakvog je okusa moja sperma. Ovih dana se opet spremam u Zagreb, javio sam joj se, a ona je rekla da me ovaj puta uz prvu, čeka još jedna rupa. Jedva čekam!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.