Seks na radnom mjestu

Znam da će većina koja bude čitala ovu priču pomisliti kako radim u nekom uredu a oko mene trčkara neka zgodna tajnica.E pa svi koji tako misle prevarili su se.

Serviser sam elektroničkih uređaja a to nerijetko podrazumijeva i izlazak na teren.Inače nas je dvojica koji radimo taj posao no tada sam ostao sam.Drugi je bio na bolovanju.

Ujutro sam dobio hrpu naloga za servis uređaja u kući.Užas!Pregledavam sve te papire i već znam da neću kući prije mraka.Spremam opremu naravno sve što mislim da će mi trebati palim auto i gas.Nema vremena za gubljenje.

Napravio sam si raspored,prvo oni najdalji pa onda na povratku svi drugi.Nisam ni primijetio kako se brzo smračilo.Ali Zimsko je doba,u pet sati je mrak.Završavam lagano sve pa eto me u gradu.Imam još jedno mjesto pa sam gotov.

Ulazim u neko naselje,ulična rasvjeta ne radi.Crni mrak.Ajd nađem kuću i pozvonim.Vrata otvara lijepa mlađa žena u kućnom ogrtaču.Predstavim se i uđem unutra.Gospođa sva žalosna objašnjava kako dugo čeka servisera a tv joj ne radi.

Primim se posla i za manje od sata sve je bilo gotovo.Za to vrijeme gazdarica promatra što ja to radim.Kad se pojavila slika na televizoru čujem usklik:

-Too,sad mi neće više biti dosadno!

Nudi mi piće pa kavu a ja bih kući unatoč tomu što ju je lijepo gledati.Molim da mi da papire,garantni list,da obavim formalnosti.I dok sređujem sve to evo nje nosi kavu.Šetka se oko mene.Poslužuje sve na stol pa kako god se nagne onaj njen ogrtač više pokazuje nego li pokriva.Uh,nije mi svejedno ali moram biti hladan.

Pa krene klasična priča,eto ona mora brinuti o svemu jer njen dragi služi na brodu pa joj je teško.Slušam ju ali pola ne čujem.Više promatram kako izgleda.

Odjednom se ustaje na kratko je nema a onda nosi tacnu a na njoj neko piće.Prilazi stolu i dodaje mi čašu.

-Fino je, probajte!

Kad ono ups čaša i sadržaj iz nje u mom krilu.

-Jao oprostite nije namjerno!Tako mi je žao!

Nosi krpu pa me sad briše al to je sve oko mog maloga.Tko bi bio ravnodušan!A i mali narastao.Smiješka se ona ali ne prestaje sa brisanjem.

-Nemojte gospođo imam čistu suhu trenirku u autu pa ću se presvući!

Odem po suhu odjeću al i gaće su mi mokre,a njih baš nemam u rezervi.Čeka me ljepotica sa ručnikom i kaže:

-Operite se slobodno,slatko je to i ljepljivo! Pokazuje mi gdje je kupatilo.

Operem se i izlazim iz kupatila a ona briše onaj trosjed.Guza ispala a one gaćice sa razrezom po sredini pokazuju koliko joj fali seks.Pogleda me preko ramena i…

-Sviđa ti se to što vidiš! Reče to sa smiješkom i promiješa guzom …

-Ha ha,vidim da ti se dopada! Nasmije se…

-Trenerka ti čudno stoji!

Tako smo naglo prešli na TI.Priđem joj onako dok još brisala trosjed izvadim ga iz trenerke i stavim u tu požudnu picu željnu seksa..

-Tucaj me grubo!

-Nemoj me paziti!

-Neću se razbiti nisam od stakla! Ponovila je nekoliko puta…

Svom snagom sam joj se zabijao u pičić a ona bi uzdisala glasno kad god bi joj kurac ušao do kraja.

-Aaah tooo, to mi fali!

-Tuci me po guzi to želim,vidiš da sam zločesta!

Još je u ruci držala onu krpu sa kojom je brisala i čvrsto ju stiskala!Govorila je kako želi kurac duboko da ga osjeti još i sutra.

Posjeo sam ju na trosjed kleknuo pored njega privukao ju bliže rubu,digao joj noge u zrak i nastavio grubo tucati.Prostote su joj izlazile jedna za drugom.

-Guraj mi ga,razjebi me!

-Hoću da mi razvališ,pičku!

-Trebam muškarca a ne onaj sjebani vibrator!

Odjednom je prestala govoriti i prodorno vrisnula.Soba je zvonila.Tresla se jako a rukom mi dopuštala da samo polako ulazim u nju.Čak i za prosječnog muškarca ovo je bilo brzo.Pomislio sam nije ni čudo ako tako dugo apstinira od seksa.

Kad je malo došla k sebi obgrlila me nogama i polako ali sad zaista polako privlačila na sebe.Vidio sam da joj godi tako a sve one vulgarnije riječi nije više izgovarala.Sad je šaputala kao u olakšanju.

-Bila sam jako napeta! Izgovorila je tiho…

-Sad se trebamo pobrinuti i za tebe!

-Bio si tako dobar,nemoj misliti da je fraza!

-Sviđa mi se kako to radiš!

Ja sam jasno bio na sedmom nebu i prijalo mi je što to govori tako me privlačeći nogama.Radila je to tako nježno i polako sve dok nisam više mogao izdržati.Naglo sam se odmaknuo od nje a ona je vrlo spretno kliznula sa trosjeda obgrlila ga rukama.Držala ga je na usnicama dok sam svršavao.

Milo me je pogledavala i pitala:

-Mogu li opet pozvati servis kad zatreba?

-Možeš,naravno! Kad god treba! Odgovorio sam…

Još smo vrlo malo razgovarali o svemu i jasno nije htjela da se dozna za ovo što smo radili.Pa i razumljivo.Ako muž sazna,eto cirkusa.

Naravno sad je trebalo poći kući.Radno je vrijeme odavno završilo.Vidno umoran ali sretan,sredio sam se i pazeći da me netko od susjeda ne vidi otišao.

Nemam pojma kako to ali uopće me nije grizla savjest radi tog događaja.Smatrao sam da je ona tako htjela,a ja sam samo udovoljio njenoj želji.

Servis je povremeno zvala ali ne radi reklamacije ili popravka.Tražila je servisera…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.