Vatrena noć sa Silvijom

Silviju sam upoznao prije dvije godine u jednom lokalnom kafiću dok sam radio kao konobar. Silvija je došla u moj kafić sa svoje dvije frendice dosta kasno i naručile su bambus. Donio sam im za stol njihova pića i pogledao prekrasnu,sexy brinetu u ranim dvadesetima sa širom otvorenim dekolteom gdje su se nadzirale njezine preljepe grudi koje su mi odmah privukle pažnju. Silvija me zavodljivo pogledala i blago mi se nasmiješila,ja sam joj uzvratio osijeh,a kasnije sam ju častio jednim pićem. Kad je prošla ponoć njezine prijateljice su otišle kući,a Silvija je još ostala,sama za stolom. Prišao sam joj i sjeo za stol te smo počeli razgovarat,pričali smo o svemu i svačemu,tako smo se upoznali. Mjesec dana nakon upoznavanja smo prohodali i postali cura i dečko,a dvije godine poslije Silvija i ja bili smo u dugogodišnjoj vezi,ona je postala nimfomanka,bila je ovisna o sexu i nije prošao ni jedan dan da se nismo seksali.

Došao sam kući s posla kao i svaki dan i čekao sam Silviju da se i ona vrati kući s posla, svaku većer poslije posla u krevetu bi strastveno vodili ljubav dugo u noć sve do jutarnjih sati,tek bi pred zoru zaspali, od umora i iznemoglosti.

Silvija je nakon dugog vremena došla kući,otišla u kupaonu i istuširala se. Nakon tuširanja iz kupaone je izašla potpuno gola i mokra,te je takva došla u spavaću sobu gdje smo provodili naše intimne trenutke, a ja sam ju čekao u krevetu,također gol. Takva mokra i gola me jako palila i jedva sam čekao da legne pored mene i da se počnemo ljubiti i maziti. Legla je na moj trbuh i na mene i počela me ljubiti,jezikom me lizala po vratu. Polako se spuštala sve niže i niže,svr dok nije došla do mog kurca kojeg mi je počela strastveno ljubiti i lizati, slina je curila s njega,kroz moje čitavo tijelo prolazili su slatki trnci.

Silvija me u slijedećem trenutku zajahala i počela me žestoko jašiti glasno stenjući od užitka. Oboje smo se jako znojili i bilo nam je jako vruće. Silvija me sad još više nego prije napaljivala,jer je bila sva mokra od znoja i crvena u licu.

“Oh kako je dobro ovo,da dragi,to mi radi,jačeeee,ohhhhhh aaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh…”

Stenjala je Silvija i nabijala se sve jače na moju karu koja je bila tvrda ko stijena. Uskoro smo svršavali oboje u jakom orgazmu i stenjali od slatke ugode. Promijenili smo položaj tijela,Silvija je sada ležala na leđima,nogama savijenim prema glavi,a ja sam klečao na krevetu naglo se zabijajuči u njenu slatku pičku koja je bila širom otvorena i mokra. Nastavili smo u istom ritmu,nabijao sam se sve žešće u nju i uskoro smo opet bili u grču,stenjući glasno i svršavajući po postelji.

Sišli smo dolje sa postelje, Silvija je kleknula na koljena i primila me rukama čvrsto za guzove,snažno ih gnječeći i stiščući da je bolilo,počela je žestoko pušiti moju nabreklu kurčinu,gurajući je u svoja usta skroz do jaja koja su se njihala kako je ona povlačila moju kurčinu naprijed,nazad. Njezine velike,sočne sise tresle su se gore,dolje kako mi je pušila kurčinu koja se sve više grčila i bila mokra od njezine sline,a po guzovima mi se cjedio znoj pod njezinim dlanovima koji su ih čvrsto gnječili. Svršio sam obilato po njenom licu i grudima,bila je sva oblijana mojom spermom. Još jednom mi je žestoko popušila kurčinu i ja sam ponovno svršio opet po njoj.

U slijedećem trenutku Silvija je bila na sve četiri,a ja sam ju otraga bušio,vukući je za kosu i pljuskajući je po njezinoj prčastoj guzi. U toku pola sata svršili smo četiri puta u jakom orgazmu. Silvija je glasno stenjala i sva se tresla od jakog orgazma.

Cijelu noć smo se ševili,pred jutro smo tek stali i zaspali od umora i iznemoglosti. Proveo sam još jednu divlju noć sa Silvijom kojoj nikad nije bilo dosta sexa. Znao sam da će i slijedeća noć biti divlja ko i ova i jedva sam čekao da se Silvija vrati s posla i da opet uživamo u našim zajedničkim intimnim trenucima dugo u noć sve do ranih jutarnjih sati.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.