Vruča noć sa frendicom i njenom cimericom

Nedavno sam upoznao jednu curu koja je iznajmila stan u zgradi nedaleko moje kuće. Upoznali smo se u kafiću, te sam saznao da je tu na fakultetu, da je iz malog mjesta nedaleko Zagreba, da se zove Renata, i da voli avanturizam.

Počeli smo se družiti i nakon nekog vremena sam došao prvi put u njen iznajmljeni stan koji je, u stvari, bila garsonjerica, ali ukusno uređena. Primjetio sam dva računala, pa mi je objasnila da ima cimericu Željku koja je trenutno na faksu, i da je ona u vezi sa nekim dečkom sa faksa, te da ju ne viđa koji put danima, ali i ni noću ne dođe, te da se vide samo na predavanjima.

Uglavnom, vidjela je da nisam zainteresiran za tu priču, pa je prekinula i ponudila me kavom. Uz kavu smo uz razgovor sa njenog faksa skrenuli na malo intimnije teme, te se privinula uz mene i počeli smo se ljubiti.
Uskoro je njena ruka kliznula na moj već pomalo napeti kurac i počela ga milovati preko hlača. Da joj ne ostanem dužan, počeo sam joj milovati guzu i zavlačiti ruku između nogu.

Odjednom me je opkoračila i sjela mi u krilo te se počela trljati sisama, koje su bile čista četvorka, uz moja prsa, a ja sam joj zgrabio guzove i privio uz sebe. Podigao sam joj majicu i skinuo grudnjak, te počeo sisati i grickati bradavice.
Počela se uvijati i stenjati, te se naglo ustala i počela skidati traperice i tangice koje se bile potamnile od sokova njene pice. Ja sam isto otkopčao hlače i uspio ih skinuti do pola kad je ona uhvatila moj kurac i strpala ga u usta.

– Mmmmmm…baš je tvrd..- zadovoljno je promrmljala – taman za moju picu.

Ustala je i sjela mi u krilo, a moj kurac je samo kliznuo u njenu natopljenu picu. Počela je lagano vrtjeti bokovima, da bi postepeno ubrzavala tempo.
Uskoro sam osjetio da ću svršiti te sam ju podigao i izvadio kurac, te sam joj svršio po sisama, a nešto je sperme završilo i po njenom licu.

Oblizala se i rekla:

-Sad moram na predavanje, ali večeras dolaziš ovamo da nastavimo. OK?

-Naravno, ovo je bilo kao predigra… rekoh uz široki osmijeh.

-Da, ali večeras ćeš svršavati u mene, a ne po meni…rekla je uz smijeh.

Dogovorili smo se za osam navečer i poljubili na rastanku kod njenog faksa.
Otišao sam kući otuširati se i naspavati jer sam pretpostavljao da se noćas neću baš naspavati.

Bilo je oko 20 sati kad sam došao do nje. Otvorila je sa snuždenim izrazom na licu i pokazala na cimericu Željku, koja je ležala na krevetu, inače, to je bio veliki bračni krevet i jedini krevet u stanu, tako da su spavale u istom krevetu, i plakala je kao kišna godina.

Renata mi je šapnula da ju je dečko ostavio zbog neke druge fufice sa faksa, te mi je na moje kolutanje očima tiho rekla:

-Ostaješ tu! Neću je ostaviti samu u stanu, a i frendice smo. Gledat ćemo neki film i kasnije ćeš ići doma.

Nemoćno sam kimnuo glavom i preko volje se složio.
Iz frižidera je izvukla veliko pakovanje sladoleda, podjelila nam i svi smo se smjestili na krevet. Željka, koja je u međuvremenu prestala plakati, te smo se i formalno upoznali, je bila komad i to kakav. Prodorne oči i zagonetan osmijeh, koji se pojavio na licu pri upoznavanju natjerali su trnce u moje gaće. Smjestila se na jedan kraj kreveta, Renata do nje i ja na drugi kraj kreveta. Gledali smo nekakvu romantičnu dramu/komediju, te bi Željki krenula suza svako toliko, a pred kraj filma je i zaspala.
Renata mi je odjednom zavukla ruku u hlače i počela mi milovati mačka. Onda se okrenula na bok, a meni leđima te namjestila svoju guzu uz moj kurac koji je bio već van hlača i tvrd. Lagano se počela trljati uz njega, a ja sam joj počeo milovati picu ispod hlačica sa prednje strane, pa kad je već bila dovoljno mokra spustio hlačice i maknuo tangice u stranu te sam ugurao kurac u njenu picu.

Jebali smo se polako da ne probudimo Željku. Počeo sam joj gnječiti sise i stiskati bradavice, te se počela tresti od svršavanja, ali ss nije odmakla. Uskoro sam i ja svršio u nju. Nismo se micali dobrih pet minuta, nakon čega se ona odmaknula, skinula sve sa sebe, te pomogla meni da skinem hlače i gače, a majicu sam sam skinuo. Uskoro je bila na meni i zauzeli smo pozu 69. Imala je divnu picu i počeo sam ju lizati kao lud, a i ona je pušila moj kurac i stiskala jaja kao luda.

Odjednom sam osjetio još nečija usta na mom kurcu. Podigao sam glavu i vidio potpuno golu Željku kraj nas kako sa Renatom liže moj kurac. Pošto je bila okrenuta stražnjicom prema meni stavio sam prst u njenu picu koja je već bila mokra, a ona je samo zadovoljno zavrtila stražnjicom i nabila se na moj prst par puta.
Nakon toga je odmaknula Renatu i sjela sa picom na moj kurac te počela skakati po njemu…mislio sam da će ga slomiti..

Renata je za to vrijeme nabila svoju picu i guzu na moj jezik i nos tako da nisam stiga više razmišljati o svom kurcu i Željki. Uskoro je iz nje počelo curiti zajedno sa ostacima moje sperme, a dodatno sam joj stavio i prst u šupčić pa je ubrzo svršila po mom licu. U isto vrijeme je i Željka svršila na mom kurcu što je i mene natjeralo da svršim duboko u njoj.
Zadihani smo legli na krevet, a Željka je rekla:

– Mislim da sam našla nekoga da mi skrati noći, ako se ti Renči slažeš? Može on jebat nas obje, ja ne mislim tražiti novog frajera, barem dok ne završim faks.

Renata se nasmijala i rekla:

– Ma nema problema, ionako ga ima dovoljno za obje…i uhvatila me za kurac te ga protresla.

Ja sam ih uhvatio za guzove i protresao…

– Onda se moramo uhvatiti posla jer je cijela noć pred nama, a moram i ove guze napuniti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.