Zločesta robinja

Moja prijateljica Karolina i ja znamo se još od osnovne škole,ona je uvijek voljela nešto posebno i drugačije od ostalih.često smo se znali nać na kavi ili negdje u nekom klubu gdje je ona obično išla sa frendicama.Kad smo bili na maturalcu u srednjoj školi Karolina i njezina frendica su mi prišle i upitale me dali želim s njima posjetiti jedan bdsm klub,navodno da je tamo jako zabavno,ima puno zgodnih ,golih žena i da ćemo tamo igrati zabavne igre za odrasle.Učinilo mi se primamljivo pa sam pristao i pošao s njima u taj klub.Krenuli smo u jedanaest na većer dok nas nitko nije vidio i uskoro smo stajali pred tim klubom i pročitali natpis na vratima samo za odrasle 18+.Problem je bio što još nismo bili svi potpuno punoljetni i imali osamnaest godina Karolina je bila najstarija među nama,i imala je osamnaest,no ipak smo se uspjeli provući i stražar nas je nekim čudom ipak pustio te smo ušli u klub.

Kad smo ušli u klub u hodniku su bile žene obučene u kožne kostime,golih nogu i grudiju i pitale su nas koju sobu želimo iznajmiti i želimo li iznajmiti možda koju robinju za bdsm sex.Karolina je odmah pristala te smo iznajmili i sobu na katu i išli u odabir robinje koju ćemo tu većer iznajmiti.Žena obučena u kožni kostim nas je dovela pred kaveze u kojima su boravile robinje,sve redom potpuno gole i u lancima, svaka je imala svoj kavez.Obišli smo sve kaveze s robinjama,a bilo ih je stvarno puno i sve su robinje bile lijepe,mišičate sportske građe.Odabrali smo najljepšu i najaču robinju,te je i najskuplje platili.Žena u kožnom kostimu je otključala kavez i pustila robinju, golu i zavezanu van i dala nam ključeve od iznajmljene sobe na katu rekavši nam da je robinja naša cijelu noć i da joj možemo raditi što god želimo.Uzeli smo ključeve i poveli robinju sa sobom.

Popeli smo se stubama na kat i došli do sobe koju smo iznajmili.Iz svake su se sobe preko vrata čuli zvukovi udaraca i pljuskanja po goloj koži,a Karolina je izazivački rekla:ovdje je jako užarena atmosfera a tako će uskoro biti i kod nas kad zatvorimo vrata sobe i krenemo na kažnjavanje naše neposlušne robinje,i kod nas će se čuti isti zvukovi! Rekavši to sa smiješkom je pogledala robinju koju smo vodili,a njezina se prijateljica glasno nasmijala na to.

Kad smo ušli u stan Karolina je slavodobitno rekla:evo nas u našoj maloj sado-mazo tamnici i počela je skidati svu odijeću sa sebe te je rekla i nama da se skinemo.Uskoro smo svi bili goli i napaljeni.Karolina je odmah preuzela ulogu opasne domine te je naredila robinji da sjedne na jedan stolac i potom joj je zavezala iza naslona stolice ruke i dolje noge.

– Počinje kažnjavanje naše robinje. – najavila je Karolina nakon što je svezala robinju za stolac te joj opalila prvi šamar te većeri,a ja i njena frendica smo se pogledali i nasmijali,te smo joj se pridružili u kažnjavanju robinje.

Robinja je uskoro primala šamare sa obje strane lica od svih nas,palili smo joj šamare po lijevoj i desnoj strani ko je kako stigao u naletu,a Karolina je bila glavna u tome.Udarci su se nizali jedan za drugim bez i malo stanke,bivajući sve jači i zešči jedan od drugoga.Čuli su se glasni i bolni uzdasi robinje i naši jaki udarci po njezinom licu,svi smo bili znojni i zadihani ,uživili smo se u ulogu okrutnih gospodara.

Udarci su padali još brže i jače nego prije po robinjinom licu,uskoro robinja nije mogla više izdržati naše žestoke šamare pa se počela micati i premještati po stolcu pokušavajući izmaknuti našim šamarima,ali svaki pokušaj je bio uzaludan pošto je bila zavezana te se nije mogla micati i nas je bilo troje koji smo ju šamarali istovremeno tako da nije postojala nikakva mogučnost da ih izbjegne u bilo kojem trenutku,mogla ih je samo strpljivo podnosit.

Nakon dobrih pola sata šamaranja po robinji stali smo sa šamaranjem umorni i zadihani promatrajući njeno crveno ispljuskano lice.Robinja je stenjala,teško dišući od boli i ukočena od sjedenja u jednom položaju.
Karolina ju je odvezala i sad je ona sjela na taj stolac te robinju stavila preko svojih koljena,rekavši da tek sad slijedi prava kazna.Njezina frendica iz jednog je pretinca u sobi izvadila drvenu palicu namijenjenu za udaranje po stražnjici i dodala ju Karolini,primila je ruke robinji i stavila ih na leđa te ih tako držala.Karolina je par puta zamahnula kroz zrak sa palicom, a nakon toga počela je udarati robinju sa njom po stražnjici,prvo lagano a onda jako,robinja je stenjala i cvilila ali Karolina nije prestajala udarati po njezinoj goloj stražnjici,već je samo nastavljala udarati.Stražnjica je bila uskoro crvena i vruča od udaraca.Udarci su se nizali jedan za drugim,padajući sve brže i jače i ostavljali otiske palice po stražnjici koja je bila sve jače crvena i izmlačena.Dosta dugo vremena ju je kažnjavala po stražnjici,a nakon nje smo ju ja i njezina frendica kažnjavali,kad smo se svi izredali tada smo stali.

Došao je red na vibrator i pušenje.Robinja je dobila naređenje od Karoline da klekne i da mi popuši moju debelu kurčinu.Robinja je učinila kako joj je bilo naređeno i u slijedećem trenu klečala je na koljenima i pušila mi kurac,a ja sam uživao više nego ikad prije.

Stenjao sam:

– Oooo samo tako radi,jače,brže…

Karolina i njena frendica igrale su se sa vibratorom i robinjinom pičkom gurajući joj u pičku vibrator i vukuči je za bradavice. Slijedeći tren sam svršavao u jakom orgazmu i oblijevao svojom spermom robinjino lice,a ona ju je pohotno gutala.Nakon pušenja robinju sam dobro izjebao u pičku.
Stavio sam joj kurac u pičku te ju snažno vukući za kosu nabijao na svoju alatku.Svršili smo oboje u jakom orgazmu obliveni znojem i sokovima. Nakon toga sam se jebao sa Karolinom,a njezina frendica se ljubila sa robijnom i poigravala sa njenom pičkom gurajući joj vibrator u pičku. Već u slijedećem trenu smo svi svršavali i zadihano disali.Karolinu sam ponovno stavio na svoju kurčinu,jahala me najžešče što je mogla.

– Ooooooohhhh,kako je ovo dobro,samo me jebi,jače,jače,to,ohhhhhhh. – stenjala je Karolina sva u grču.

Nakon Karoline pojebao sam njenu frendicu s kojom sam također slasno svršio,a nakon nje došao je red opet na robinju koju sam svaki ćas lupao po guzi tijekom jebanja.Stenjali smo i ja i ona,te smo poslije toga obilno svršili.

Ja i karolina smo se još tijekom većeri par puta pojebali i svršili,te smo se još malo poigrali sa robinjom.

Već je bilo kasno i svi smo bili prilično umorni pa smo otišli na spavanje.Kad smo se probudili rano u jutro,robinje više nije bilo, vjerojatno se vratila u svoj zlatni kavez jer je do jutra bila plačena, a mi smo se na brzinu obukli i žurno izašli iz kluba,te se brzim korakom vračali u hotel gdje su bili i naši kolege iz razreda.

Taj maturalac i dan danas svi pamtimo,to je bio najluđi maturalac ikad, vjerojatno ga nikad nećemo zaboravit jer smo se ludo zabavili i proveli, taj maturalac nam se urezao duboko u sijećanje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.