Kako je od mene napravila idiota

Imao sam jako dobru frendicu. Odrasli smo skupa i među nama nikad nije bilo neke seksualne napetosti…više bi se reklo da smo kao brat i sestra. Zajedno smo išli u osnovnu i srednju školu. Kasnije je ona upisala medicinu, a ja ekonomiju. Ipak smo i dalje izlazili zajedno, a onda je ona našla nekog dečka i odjednom sam se osjetio povrijeđen, jer do sada smo si uvijek bili dostupni, a sad…

Ona je primjetila da se prema njoj odjednom ponašam kao seronja, a to mi je i rekla u lice. Bio sam pokunjen i nevjerojatno ljubomoran, te bijesan na sve. U tom razdoblju sam pao dva bitna ispita i, normalno, morao odraditi neugodan razgovor sa starcima, ali nisam otkrio prave razloge.

Nakon što ju nisam vidio skoro pet mjeseci dobio sam njenu poruku
‘Ajmo se nać na kavi u Tifaniju’
Bio je to kafić u kojem smo znali prije često zalaziti, ali nisam bio ondje već dugo…u biti od kada sam se sa Tihanom posvađao. Upitao sam o čemu se radi, a ona je odgovorila da ne dramim već da dođem tamo za pola sata.

Nije mi se dalo ići, ali s druge strane, kopkalo me što želi.
Došao sam u dogovoreno vrijeme, pozdravio se sa par poznanika i sjeo u naš separe. Nje još nije bilo što mi nije bilo neko iznenađenje, ali čim sam naručio došla je i ona. Nije htjela ništa piti, već mi je u žurbi rekla da moramo razgovarati.

– O čemu je riječ? – upitao sam.
– Idemo do mene, pa ćemo tamo o tome, može – brzo je rekla.
– Hmmm…čemu žurba i tajanstvenost? – upitao sam sarkastično. – Jel možda negdje gori?!?!?!
– Koji si ti kreten….hajd popi tu pivu i idemo – samo mi je hladno odgovorila.

Nakon pet minuta hoda, za koje vrijeme nismo ništa govorili, došli smo do njenog stana. Ušli smo, a ona je odmah zaključala vrata iza nas.
Malo sam se lecnuo, ali nisam ništa govorio.
Odjednom se počela skidati i bila je već napola gola kad me pogledala.

– A šta ti čekaš? Skidaj se…

Gledao sam ju kao da ju prvi put vidim. Bio sam totalno zbunjen, ali nešto u njenom glasu nije dalo da se protivim njenoj volji, pa sam se počeo skidati. Ona je već bila gola i bila je….predivna i jako, jako sexy. Bila je takva da mi se odmah kurac počeo dizati. Ona je samo oblizala usnice pri pogledu na moju alatku. Prišla mi je i primila ga u ruku i počela natezati kožicu gore dolje. Ja sam se tresao što od straha, a nešto i od požude…
Stavila je moju ruku na svoju sisu koja je bila čista četvorka i to tako mekana i istovremeno čvrsta na dodir. Počeo sam joj milovati sisu i bradavicu, a ona je samo sklopila oči i nastavila drkati moj sad već prilično veliki i tvrdi kurac.
Drugom rukom sam joj počeo milovati stražnjicu i gurati prste između guzova prema pici.
Odjednom se odmakla i kleknula pred mene i uzela moj kurac sa obje ruke te počela lizati moj glavić i cuclati ga a vrhom jezika je draškala rupicu na mom glaviću. Mislio sam da ću poluditi od užitka, a kad ga je stavila u usta i počela vrtiti jezik oko njega, te ga gurnula do samog grla nisam mogao više izdržati i počeo sam svršavati u njena usta. Izvadila ga je van te je dio sperme završio po njenom licu..
Dok je skidala spermu sa prstima i oblizivala ih samo je rekla:

– Sperma ti ima dobar okus. Nekima smrdi na ribu… – i nastavila mi je oblizivati kurac dok ga nije potpuno očistila od sperme i opet ga učvrstila.

Onda se je ustala, legla na trosjed i raširila noge i pozvala me prstom k sebi. Došao sam do nje, pokazala je na picu i oblizala se. Shvatio sam.
Kleknuo sam i stavio jezik na njenu mokru i mirisnu picu. Primila me za kosu i pritisnula mi glavu uz svoje međunožje kako se ne bi odmaknuo. Lizao sam ju od klita do šupka i natrag. Morao sam obje rupice obraditi. Onda me povukla na sebe i rekla:

– Jebi me, jebi meeee……

Nisam dva puta razmišljao osim što sam odlučio da ni ja ne budem nježan, pa sam ga odmah zabio do kraja na što je ona vrisnula i zabila mi nokte do krvi u ramena. Jebao sam ju kao da mi o tome ovisi život, ali iskreno, još nisam znao kamo ovo vodi.

Nakon deset minuta ovog divljačkog seksa, zaustavila me je i rekla da sjednem. Čim sam to napravio sjela jena moj kurac i ugurala mi sisu u usta te počela žestoki galop na mom kurcu. Ja sam se trudio da mi je njena sisa stalno u ustima, jer čim bih ju ispustio zabila bi mi nokte u leđa.

Nakon pet minuta jahanja svršili smo oboje, iako sam mišljenja da je ona već par puta svršila pošto je trosjes bio dobrano mokar.

Kad se makla sa mene uzela mi je kurac u usta istovremeno se igrajući sa mojim jajima. Uskoro mi je bio ponovo tvrd, te se ona zadovoljna svojim radom okrenula, uzela vazelin i rekla mi da joj rasturim šupak.

Okrenula mi je svoju prekrasnu guzu i sa rukama je raširila kako bih imao pogled na njen šupak. Istisnuo sam malo iz tube direktno na otvor, te ga prstima počeo širiti. Ona je samo zadovoljno prela, a iz pice su se cijedili sokovi. Nakon par minuta odlučio sam da sad mogu staviti i svoj kurac unutra, te sam ga namazao vazelinom i ugurao u šupak. Tihana je počela stenjati i dahtati dok sam ga uguravao sve dublje i dublje. Na svojim jajima sam osjetio kako cure sokovi iz njene pice, te sam uskoro svršio i napunio joj guzu spermom. Odmaknuo sam se i sjeo, a ona je sjela u moje krilo i zagrlila me.

Nakon nekog vremena sam ju upitao:

– Šta je bilo sve ovo?!?!

– Mislim da je ovih nekoliko mjeseci bilo dovoljno i tebi i meni da shvatimo kako ne možemo jedno bez drugoga. A kako si ti bio kreten, ja sam odlučila napraviti prvi korak i poslati ti poruku, a ovo je bio jedini način da se ja ispričam tebi.

Nisam rekao ništa dao sam joj dug poljubac i rekao da idemo pod tuš jer noćas moramo jako puno toga nadoknaditi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.