Pravila o privatnosti

Ova pravila o privatnosti opisuju kako web stranica upotrebljava informacije o Vama kada posjetite našu web stranicu. Ova se pravila primjenjuju samo na našu web stranicu i ne odnose se na druge web stranice kojima možete pristupiti putem naše web stranice jer imaju vlastita pravila o privatnosti. Preporučujemo da pažljivo pročitate ova pravila o privatnosti prije korištenja usluga naše web stranice. Korištenjem naše web stranice izjavljujete da se slažete s pravilima o privatnosti naše web stranice koju ćete pročitati u nastavku.

INFORMACIJE KOJE PRIKUPLJAMO O VAMA:

Site prikuplja informacije o vama koje ste nam dali tijekom korištenja web stranice.
To uključuje adresu e-pošte, registraciju, online ankete, druge podatke za kontakt, dodatne demografske podatke s popisom interesa, povratne informacije, ocjene i glasovanje.

Kada posjetite našu web stranicu, možemo automatski prikupiti neke informacije o Vama.
Na primjer, naši serveri automatski prikupljaju podatke o vašoj IP adresi, neki podaci koji mogu biti korisni u marketinške svrhe ili za poboljšanje usluga koje nudimo. Ako pristupate site-u putem mobitela, možemo prikupiti informacije o vrsti uređaja koji nam omogućuje lakše slanje obavijesti na Vaš uređaj. Osim toga, još uvijek možete odabrati neke informacije koje ćete podijeliti s nama, kao što je geolokacija.

Kolačići i korištenje podataka o kolačićima.
Kada pristupite našem siteu, možemo dodijeliti Vašem uređaju kolačić (cookie) kako bismo Vam olakšali pristup našoj web stranici. Putem kolačića možemo automatski prikupiti informacije o Vašim aktivnostima na našoj web-stranici, kao što su stranice koje posjetite, vrijeme i datum posjeta te veze koje kliknete. Ako se budemo oglašavali, možemo upotrijebiti neke informacije prikupljene na našoj web stranici kako bismo prikazivali oglas naše web stranice na drugim web stranicama.

Informacije o drugima.
Možemo pohraniti osobne podatke o drugim osobama koje nam šaljete, kao što su njihovo ime, adresa i adresa e-pošte.

INFORMACIJE KOJE DRUGE WEB STRANICE PRIKUPLJAJU O VAMA:

Naša web stranica može sadržavati veze ka drugim web stranicama. Morate biti svjesni da kad kliknete na ove linkove i posjetite druge web stranice (bez obzira da li oni sadrže naše oznake) idete na drugi web sajt koji mi ne kontroliramo i koji ima svoja pravila privatnosti koja nisu ista kao i pravila na našim stranicama. Svaka od tih web stranica mora imati vlastita pravila o privatnosti ako prikuplja informacije o Vama. Preporučujemo da pročitate pravila o privatnosti web stranice na koju odete i podsjećamo da ne preuzimamo nikakvu odgovornost za Vaše aktivnosti na drugim web stranicama.

KAKO UPOTREBLJAVAMO VAŠE PODATKE

Kako koristimo osobne podatke.
Možemo upotrijebiti Vašu e-adresu i druge osobne podatke o Vama kako bi nam pomogli u učinkovitom upravljanju stranicom, da Vas kontaktirmo u vezi s Vašim članstvom na web stranici i drugim aktivnostima na web stranici te za prosljeđivanje telefonskih poziva drugih korisnika ka Vama. Da bi sajt uspješno funkcionirao mi možemo dijeliti vaše osobne informacije s našim agentima, predstavnicima, izvođačima i davateljima usluga da bi nam oni mogli pružiti usluge podrške. Ne dopuštamo trećim stranama da koriste Vaše podatke u bilo koju drugu svrhu. Bilo koja treća strana koja koristi Vaše osobne podatke to radi sukladno ugovoru koji smo sklopili s trećim stranama i sukladno njihovim pravilima privatnosti, nad kojima mi nemamo kontrolu, a Vi se slažete da mi nismo odgovorni za bilo koji od njihovih propusta.

Informacije i usluge lokacije.
Ova usluga uključuje i usluge temeljene na lokaciji. To znači da Vas se možete povezati s drugim ljudima na temelju vaše geografske lokacije i omogućavanje drugih usluga koje bi personalizirale Vaše iskustvo.

Posebni slučajevi u kojima dijelimo Vaše osobne podatke.
Vaši osobni podaci mogu biti proslijeđeni trećoj strani u slučaju prijenosa vlasništva ili imovine, bankrota, ili sukladno zakonu da se zaštiti stranica i korisnici našeg site-a.

Kako upotrebljavamo javne informacije i ostale demografske podatke.
Možemo pregledati sve Vaše demografske podatke. Možemo koristiti vaše javne podatke kako bismo omogućili povezivanje s drugim ljudima i olakšali Vam komunikaciju s drugim ljudima. Možemo koristiti demografske podatke kako bismo Vam prilagodili našu web stranicu. Također možemo podijeliti vaše demografske podatke s oglašavačima na anonimnoj osnovi. Jedan od razloga zašto to možemo učiniti jest podijeliti oglase u određene demografske skupine.

S KIM DIJELIMO VAŠE PODATKE

Objava po zakonu.
Suglasni ste i prihvaćate da možemo otkriti Vaše podatke ako je to potrebno učiniti po zakonu, na zahtjev treće strane, ili ako mi smatramo da je objavljivanje sukladno zakonu ili nekim drugim pravnim postupkom koji štiti naš sajt, prava i imovinu treće strane, nečije zdravlje ili sigurnost. Ukoliko ne postoji pravna i zakonska obveza, Vaši podaci su 100% anonimni i diskretni, i Vaš identitet se neće javno objavljivati ​​i otkrivati.

Objavljivanje kako bi se zaštile žrtve zlostavljanja.
Bez obzira na pravila i uvjete stranice mi zadržavamo pravo, ali nemamo obavezu, otkriti bilo koje informacije koje stavljate na stranice ako smatramo, sumnjamo ili imamo razloga za sumnju da informacije uključuju osobu koja je žrtva bilo koje vrste zlostavljanja. Zlostavljanje može uključivati, bez ograničenja, zlostavljanje odraslih, zlostavljanje djece, zlostavljanje u braku i obiteljsko nasilje. Informacije mogu biti otkrivene tijelima za koje smatramo da mogu riješiti ovaj slučaj. Ovime potvrđujete i slažete se da je takvo otkrivanje podataka dopušteno.

Objavljivanje povjerljivim trećim stranama.
Možemo podijeliti Vaše osobne podatke s trećim stranama, ali ne u onoj mjeri u kojoj oni otkrivaju Vaš identitet. Možemo to podijeliti s davateljima usluga koji su povezani s nama i koji obavljaju određene funkcije u naše ime. Na primjer, agenti za tehničku podršku možda trebaju vaše podatke za pružanje usluga za Vas. Vaši podaci će se tretirati kao povjerljivi i neće se koristiti u bilo koje druge svrhe osim onih koje smo mi odobrili. S vremena na vrijeme možemo dijeliti vaše osobne podatke s trećim stranama za koje smatramo da mogu ponuditi proizvode i usluge koje bi mogle biti od interesa za naše korisnike.

KAKO ŠTITIMO VAŠE OSOBNE PODATKE

Sajt poduzima određene mjere u nastojanju da se spriječi gubitak, zloupotreba i mijenjanje podataka koje smo dobili od vas, ali ne jamčimo da ćemo sigurno spriječiti gubitak, zloupotrebu i mijenjanje tih podataka. Web stranica nema odgovornost prema Vama ili bilo kojoj trećoj strani koja sudjeluje u tom gubitku informacija.

INFORMACIJE O SEBI KOJE NAM DAJETE DOK KORISTITE USLUGE NAŠE WEB STRANICE

Kad god dobrovoljno objavite neke osobne podatke na sajtovima koji su javno dostupni ti podaci automatski postaju javno dostupni svima i svi ih mogu koristiti. Na primjer, ako otkrijete svoju adresu e-pošte, možda ćete primiti neke neželjene poruke. Web stranica ne može kontrolirati tko čita i prati stvari koje objavite ili što pojedini korisnici mogu učiniti s Vašim osobnim podacima koje dobrovoljno objavljujete. U skladu s tim, preporučujemo Vam da budete oprezni u objavljivanju osobnih podataka

ZADRŽAVANJE PODATAKA

S obzirom da mnogi naši korisnici imaju tendenciju da koriste usluge našeg site-a u različitim vremenskim razdobljima dok traže svoje srodne duše, mi zadržavamo Vaše osobne podatke za nastavljanje korištenja usluga našeg sajta sve dok Vi ne zatražite od nas da to prestanemo raditi. Bez obzira na gore navedeno, stranica može čuvati određene osobne podatke da bi bili u skladu s važećim zakonima, vodili točnu evidenciju, rješavali pravne sporove, spriječili prijevare ili za bilo koju pravno dopuštenu svrhu.

PROMJENE KOJE MOGU NASTATI U OVIM PRAVILIMA O PRIVATNOSTI

Web stranica zadržava pravo izmjene ili ukidanja usluga web stranice privremeno ili trajno u bilo kojem trenutku bez prethodne obavijesti. Pristupanjem sajtu Vi se slažete da stranica neće biti odgovorna Vama ili bilo kojoj trećoj strani za bilo kakvu izmjenu, suspenziju ili ukidanje usluge. Svaka izmjena stupa na snagu odmah nakon objavljivanja na web stranici. Vaša je odgovornost redovito čitati ta pravila o privatnosti i ostati u tijeku u slučaju bilo kakvih promjena. Ako imate bilo kakvih pitanja o ovim pravilima o privatnosti ili ako želite ukloniti svoje osobne podatke iz naše baze podataka, obratite se moderatoru web stranice putem kontaktnog obrazca.