Sreća u nesreći

Unazad par godina gotovo svake zime bila je ledena kiša a staze i ceste kao od stakla.Užas.ali tko te pita,na posao se mora doći.Ni ne pokušavam ići autom nego eto ja ću pješke tako je sigurnije.

Vani još pada,ne znaš jer kiša ili snijeg i odmah se smrzava.Ludnica.Svi se kreću usporeno. Komunalaca nigdje da posipaju staze.Normalno je to kod nas.

Dolazim do semafora.Zeleno je.Mogu priječi cestu.Samo što sam krenuo preko zebre nailazi auto ali vidim brz i bez kontrole.Pa ne mogu ni zbrisati kad je onako klisko.

Udari me auto ali ne jako,dovoljno da tresnem na cestu.Ispružio sam se koliko sam dugačak.Tako sam udario glavom da sam sve zvijezde vidio i zuji mi u ušima.

Mislim u sebi,jebem ti sreću.Iz auta izlazi ženskica oako dotjerana srednjih godina.

-Jer si dobro! Pita panično…

Vidi se da je sva uplašena jer udarila je pješaka na zebri,ode joj vozačka.Pa nudi da me vozi na hitnu ma što god treba a skupilo se naroda jer moraju vidjeti tragediju.Previše gledaju one glupe tv sapunice.

Ustajem polako jer ni ne mogu brže a glava mi puca,a ova nespretna vozačica sve ne zna kako bi ugodila samo da ne zovem muriju.

-Hajde odvest ću te na hitnu! Reče ona još sva onako uplašena…

-Ok može,ali polako jer dosta mi je ozljeda za jedan dan!

Dovezla me na ulaz hitne i odjuri unutra kao da sam smrtno ranjen.Pregledavali me u ordinaciji ispitivali,svijetlili u oči.Ustanovili su da nije strašno,manji potres mozga.Ipak sedam dana mirovanja.Izlazim van a ta me žena čeka.

-Jer si uredu,što su ti rekli! Pita me…

-Ma ok sam,ništa strašno.Moram malo mirovati i bit će sve dobro!

-Vozim te kući!Reci gdje stanuješ?

I tako me otpremi doma.Jedva sam čekao da legnem.No ona priča ko navijena.

-Ja sam Ivanka! Predstavlja se…

-Doći ću kasnije vidjeti jer sa tobom sve u redu!

-Ma može! Ali jedva sam čekao da ode…trebao mi je odmor.

Spavao sam cijeli dan.Kad sam osjetio da mi ne zvoni tako jako u glavi upalio sam tv i gledao ono što se nudi.Oko osam sati uveče netko zvoni.Otvorim vrata a ono Ivanka.Došla me vidjeti.Pruži mi vrećicu a u njoj kutija.

-Kupila sam ti novi mob! Vidjela sam da se tvoj razbio pa evo da se iskupim!

A meni fon ni na kraj pameti.Gledam ju i mislim,zgodna teta.I doista je bila zgodna.Skinula je svoj kaput i tako pokazala kako joj one uske hlače lijepo stoje.A i sise su onako,malo bujnije ali čvrsto stoje.

Sjedili smo u dnevnoj sobi i pričali o današnjem događaju no polako je razgovor prešao u šalu.Vrijeme je prolazilo a mi smo počeli o svemu pričati.Ubrzo je tema bio seks.U početku u rukavicama a poslije sasvim otvoreno i bez ustručavanja.

-I,gdje ti je cura? Pitala je onako iznenada…

-Nemam stalnu vezu! Odgovorio sam istog trena…

Vidio sam olakšanje na njenom licu kad sam joj rekao da sam sam.

-Znači sam živiš ovdje?!

Samo sam potvrdno klimnuo glavom.Ustala se sa fotelje i sjela na krevet do mene.Prestala me boljeti glava a sve što sam tog trena želio je da ostane tu i da se nešto lijepo desi.

Nisam morao dugo čekati.Vidno iskusna pokazala je što želi.Obgrlila me rukama oko vrata i poljubila.Počeo sam ju dirati a ona se namještala pokazivajuči mi gdje želi dodir.

-Hoćeš biti dobro?Pitala me tiho…

-Aha! Samo sam to mogao prozboriti.

Nastavili smo se dodirivati i ljubiti. Skinuo sam joj odjeću,o kako je lijep donji veš imala na sebi.Predivan komplet činio ju je tako privlačnom.Prava bomba.Ležali smo okrenuti jedno prema drugome i mazili se polako.Nije brzala a i ja sam prihvatio taj lagani tempo.Povremeno bih osjetio njene nokte na leđima.

Sama je skinula gaćice.Nogu prebacila preko mene ležeći na boku.Prošao sam rukom preko pice koja je bila dotjerana a dlačice meke.Vlažna je i topla.Privukla se sasvim uz mene kako bi je moj dignuti kurac mazio.Nije dopustila da mi glavić bude suh.Rukom ga je odozada prislonila uz macu i pustila da joj malo uđe unutra.

Skinuo sam onaj lijepi grudnjak i jezikom dodirivao bradavice.Nije mi ništa govorila.Sve je pokazivala kretnjama.Legla je na leđa.Došao sam joj između nogu i mazeći joj picu ušao u nju.Tako je uska a imam osjećaj kao da ga drži da ne ispadne van.Gestom lica je pokazivala da joj ga ne smijem naglo nabiti do kraja.

-Ohh kako ti je velik!

-Stavi ga do kraja ali polako i ostani tako da osjetim kako se ugnjezdio!

-Polako miješaj!

Prvi puta da sam čuo što želi!

-Sada svrši ali ostani miran!

-Želim osjetiti kako mi puniš picu!

Nisam ništa odgovarao samo sam ju poslušao.Kad sam počeo svršavati gotovo u isti tren čuo sam i njen uzdah zadovoljstva.Malo smo ostali mirni a onda sam legao pored nje umoran i sretan.

Tu je noć ostala kod mene i još smo jednom tako lijepo uživali.Sutradan je rano otišla na posao.Viđali smo se prilično dugo nakon toga.Proveli još puno ugodnih noći.Zabavljali se i tako sam uživao u toj vezi.

Pored svih mlađih djevojaka sa kojima budem obično u vikend-vezi još i sada povremeno uživam u Ivankinim čarima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.