Ponovno okupljanje

Prošle su 4 godine od kako smo diplomirali na fakultetu i kako smo se razbježali svatko na svoju stranu. Za Ivu sam ćuo da se udala i da čeka bebu, a Siniša se oženio i sad radi za istu osiguravajuću kuću u Austriji. Za Maju i Tinu nisam ćuo ništa dok nisam neki dan naletio na Tinu u gradu.
Bila je oduševljena što me vidi, a kako i ne bi, pa ja sam joj skinuo junf na guzi, a i poslije smo se znali poseksati u autu dok sam ju vozio sa predavanja kući. Pitao sam ju što je sa Majom i gdje je ona, a Tina mi kaže:

– Maja se vratila prije godinu dana iz Italije, a ona i ja smo sada skupa.

Mislim da sam zijevao kao som jer se Tina počela smijati i rekla da zatvorim usta.

– Pa otkada ste vas dvije otkrile da volite jedna drugu? Mislim, i jedna i druga ste se jebale sa drugim muškarcima, a i samnom da budem precizan…
– Paaa…od onog vikenda ja i Maja smo se našle par puta i tako su se iskrice pojavile, a onda je ona otišla u Italiju, i kad se vratila nazvala me i eto…sad smo skupa i super nam je.
– Hmmm…znaći onaj vikend je bio okidač…doduše vas tri ste bile u bazenu gole i same bez nas tako da mi to zvuči logično… – konstatirao sam to onako, više za sebe.
– Hajde, pa neće muški rod propasti zbog nas dvije, zar ne? – rekla je sa širokim osmjehom.

Uto joj je zazvonio mobitel, pa se javila…ubrzo sam shvatio da ju zove Maja, a kad joj je rekla da je samnom na kavi nije mi trebala prenijeti šta je Maja odgovorila jer sam čuo kako je viknula da dođemo do nje. Tina me pogledala, a ja sam samo kimnuo glavom. Rekla joj je da dolazimo za pola sata.

U autu sam stavio ruku Tini na nogu, a ona ju je primila sa svojom rukom i milovala mi prste. Uskoro smo stigli u Majinu kuću u kojoj se ništa nije promjenilo od kad sam zadnji put tu bio. Ali se Maja promjenila, skratila je kosu, imala je par tetovaža i bila je zategnuta kao da je svaki dan na fitnesu, ali guza i sise su još bile tu. Izgrlili smo se i izljubili, a usput sam joj, kao slučajno, zadržao ruku na stražnjici, a ona ju nije odmakla već je pomilovala moju.

Sjeli smo na terasu kraj bazena gdje sam prvi put pojebao njih dvije, Tinu u bazenu, a Maju na ležaljci kraj bazena. Sad nije bilo tih ležaljki. Vidjevši moj pogled, Maja reče:

– Ako tražiš ležaljke, one su u spremištu…

Svi smo prasnuli u smijeh. Odjednom je Tina došla do mene i sjela mi u krilo te me počela ljubiti, a Maja je došla do nas te Tini počela masirati grudi i svoju picu preko tajica. Ja sam se ljubio sa Tinom i jednu joj ruku zavukao pod minicu, na što je ona lagano raširila noge da mogu doći do njene pice. Prstima sam odmaknuo gaćice i uronio u njenu picu na što me ona lagano ugrizla za usnicu. Počela se meškoljiti u mom krilu što se očitovalo po tvrdoći u mojom gaćama.
Odjednom je ustala, primila Maju za ruku, okrenula se prema meni i rekla:

– Idemo u sobu…malo je prehladno za bazen…

Skočio sam sa stolice i krenuo za njima otkopčavajući hlače usput. Dok smo stigli do sobe ja sam bio skoro gol, a Maja je ostala samo u gaćicama, dok je Tina skinula sve.
Ušavši u sobu polegle su me na krevet, a Maja je sjela sa svojom picom koja je već bila mokra na moje lice, dok je Tina strpala moj kurac u svoja usta i počela ga usisavati. Uskoro se nisam mogao više suzdržavati te sam svršio u njena usta. Ona se je samo oblizala, opkoračila me i sjela na moj kurac koji je ušao do kraja u njenu vruču picu koja se počela stezati oko njega. Dotle je Maja divljala na mom jeziku, a ni guzu nisam zapostavio, te sam joj ugurao sva prsta u šupčić i lagano ga širio. Ona je ubrzavala trljanje o moj jezik i nos te je ubrzo svršila zaljevajući moje lice svojim sokovima. U međuvremenu je i Tina svršila, ali nije posustala već je dalje nastavila vrtiti bokovima i trljati picu o mene, a to je i mene dovelo do ponovnog svršavanja duboko u njoj. Nakon minute ili dvije Maja ju je odmaknula sa mene i uzela moj kurac u svoja usta i oblizala moje i Majine sokove sa njega.

Onda je legla na trbuh i razmaknula noge, a ja sam došao iza nje i lagano joj kurac ugurao u picu i počeo je žestoko jebati. Tina je svoju picu stavila ispred Maje da ju ova liže.
Uskoro je Maja počela svršavati, a i ja sam isto počeo puniti njenu picu sa spermom.Kad sam se ispraznio legao sam kraj njih dvije, svaka sa jedne strane. Ja sam ih zagrlio, a one su mene gladile po trbuhu i jajima, te je nakon nekog vremena Maja rekla:

– Znaš…obje te volimo i željele bi imati djecu sa tobom….ali bez braka…mi se volimo, ali bi htjele djecu, a željele bi da si ti otac…šta kažeš?

Razmišljao sam valjda samo 2 sekunde i odmah sam pristao, na njihovo oduševljenje.
Tu večer smo se jebali do iznemoglosti.

Sad sam ponosni otac dvije djevojčice, a treče je na putu…ja nisam oženjen, ali mi situacija odgovara.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.