Strinina podstanarka

Bilo je predvečerje rata na našim prostorima, sve je već bilo napeto i pomalo nesigurno. Moja mama mi je rekla da trebam odnijeti strini neke stvari i da uzmem njen auto.
Ja sam jedva dočekao, što zbog auta, jer sam imao dozvolu već godinu dana, a nisam imao vlastiti auto već sam posuđivao od roditelja, a što zbog toga jer mi je strina bila jako draga. Stric je bio u Njemačkoj, radio je, a ona je bila sama u njihovoj kući u gradu.

Ukrcao sam stvari u auto i otišao na drugi kraj grada. Kad sam došao do kuće vidio sam da je svjetlo u prizemlju upaljeno, ali nisam vidio strinin auto. Vrata su bila zaključana pa sam pozvonio. Nakon nekog vremena otvorila mi je jedna djevojka, a na moj iznenađeni izraz lica rekla je uz osmijeh:

– Ti si sigurno Hrvoje? Tvoja strina je rekla da ćeš doći i da te pustim da ostaviš stvari na katu.

Pošto još nisam ništa rekao, a stajao sam kao izgubljeni telčić pred ogradom, ona se još jače nasmijala i rekla:

– Ja sam Olga, podstanarka kod tvoje strine.

Konačno sam se trgnuo i pomislio da sam totalni idiot. Rukovao sam se sa njom, primjetivši da ima jako mekane ruke, predstavio ponovo, te otišao do auta da donesem stvari. Ona se ponudila da mi pomogne, ali sam ju odbio i rekao da mogu sam. Slegnula je ramenima i otišla ispred mene da na katu otključa strinin stan. Dok sam hodao iza nje promatrao sam njenu zamamnu pozadinu koja se ljuljala dok je hodala uz stepenice, a to je pobudilo odmah prljave misli u mojoj glavi, a i dolje se počelo nešto dešavati.

Dok me propuštala kraj sebe u stan izbočina na mojim hlačama je već bila vidljiva, ali se ona pravila kao da se ništa ne dešava. Odnio sam stvari u kuhinju i posložio ih uz kuhinjski stol da ih strina vidi, okrenuo se i krenuo niz stepenice prema izlazu kad me trgnuo njen glas:

– Hej, Hrvoje! Jesi li za kavu ili za sok…ili nešto žešće?

Zastao sam:

– Paaa…može kava i sok, ali ništa žestoko, vozim. – rekao sam uz smiješak.

– Hajde onda, idemo u moj stan, put znaš – rekla je uz smijeh.

Sad sam se i ja nasmijao. Ušao sam u njen stan dok je ona ostala zaključati gornji kat. Stan je bio krcat skriptama sa fakulteta i bilo je dosta notnog papira, te sam zaključio da je na studiju kod nas.
Ušla je i ponudila me da sjednem za kuhinjski stol koji jedini nije bio zatrpan papirima. Primila se posla oko kave, a ja sam ju promatrao ispod oka. Nije bila neka strava ljepotica, ali bila je zgodna. Zamamna stražnjica, velike grudi, duga smeđa kosa smotana u neku punđu, srednje visine, malo jačih nogu, ali zato blistavog osmjeha i sjajnih očiju.

Sjela je za stol i natočila nam kavu, te je svoje noge digla na stolicu do moje uz pitanje da li mi smeta, na što sam ja uz osmijeh odgovorio da mi nipošto ne smeta.
Raspričali smo se uz kavu, te sam saznao da je iz Subotice, da je ovdje na glazbenoj akademiji i da bi trebala sljedeće godine ići u Beč na konzervatorij, ali sve ovisi o trenutnoj situaciji koja se činila ne baš blistavom.

U jednom trenutku razgovora me je upitala:

– Nego…vidjeh da ti se svidjela moja stražnjica???

Umalo sam se zagrcnuo kavom koju sam taj tren pio.

– Kako to misliš? – upitao sam ju.
– Paaa…izbočina na tvojim hlačama mi je to rekla – gledala me sa nagnutom glavom i laganim osmjehom na licu.
– Ovaj…pa eto… – zamuckivao sam – imaš lijepu stražnjicu. – ispalio sam napokon.
– Znači sviđa ti se? Ipak sam bila u pravu. A da li bi ju malo milovao, ha? – pitala je ono što sam htio, a nisam se usudio ja pitati.
– Ako se ti slažeš… – rekoh promuklo.

U sljedećem trenutku je ustala, skinula donji dio trenirke, te mi okrenula svoju stražnjicu uokvirenu crvenim tangicama. Bila je bijela, a kad sam ju dotaknuo shvatio sam da je mekana kao i njene ruke. Gladio sam ju i milovao, a ona se naslonila na stol te ju potpuno ostavila meni na volju. Uskoro sam ušao sa prstima između njenih polutki i spustio prste prema njenom međunožju. Prstima sam joj milovao picu preko gaćica, a ona je samo uzdahnula i još raširila svoje noge. Sad sam imao nesmetan put prema njenoj pici, te sam odmaknuo tangice i prstima ušao u njenu vlažnu rupicu. Jednim prstom sam joj milovao klit, a dva sam ugurao u picu i jebao sam ju prstima. Moja ruka je uskoro bila mokra, a ona je već drugi put svršavala, te sam odlučio da zaposlim i svoj kurac. Otkopčao sam hlače i skinuo ih zajedno sa gačama, a oslobođeni kurac se je njihao u punoj dužini.

Naciljao sam ulaz u njenu picu i lagano ga gurnuo do pola, a onda i do kraja. Olga je samo tiho mrmljala i gužvala stoljnjak rukama dok sam ju nabijao odostraga. Uskoro sam osjetio da ću svršiti, te sam ga izvukao i svršio po njenoj guzi, a spermu sam kurcem razmazao između njenih polutki. Ona se je ustala i skinula majicu i grudnjak, te su ispale pozamašne sise sa tvrdim bradavicama. Sjela je na stolicu, uzela mi kurac u ruke, te ga strpala u usta skupljajući ostatke sperme i njenih picinih sokova. Tako ga je dobro usisavala da sam mislio da mi je lagala kad je rekla da joj glavni predmet violina, a ne frula ili flauta. Uskoro sam bio ponovno spreman za svršavanje, ali ga je ona ispustila iz usta, te ga je obgrlila sisama i morao sam joj jebati sise. Bilo je zanimljivo gledati kako se glavić pojavljuje i nestaje između njenih sisa. Uskoro sam ponovo svršio po njenim sisama, a dio je završio i na njenom licu. Pokupila je prstima svu spermu i oblizala ih, a onda je uzela i moj kurac da ga očisti od ostataka sperme, a jezik joj je bio jako brz i učinkovit. Dok je to radila gledala me u oči, a ja sam primjetio da si sa drugom rukom drka picu, te sam ju podigao i rekao joj da legne na stol.
Legla je i raširila noge, a mokra i podšišana pica je bila predamnom i pozivala me da zaronim u nju jezikom, usnama i prstima.

Zubima sam joj grickao klitoris, dok sam prstima bušio obje njene rupice, a ona se je tresla kao da je spojena na struju, te je već nekoliko puta svršila. Orgazmi su dolazili lančano, a ona je stavila svoje noge na moja ramena i stiskala mi glavu butinama.

Dotle se je moj kurac ponovo opravio, te sam ustao i zabio joj kurac do kraja u njenu drhtavu i sklisku picu. Počeo sam ritmički zabijati kurac u njenu picu, a ona je svoje noge držala oko mojih bokova i pratila moj ritam. Uskoro sam izvukao kurac iz pice, te joj podigao noge u zrak, a kurac stvio na ulaz u njenu guzu. Samo je kimnula odaobravajući i prstima razmakla guzovekako bih lakše ušao.

Ušao sam dosta lako u njenu guzu dok je ona samo cvilila od ugode. Počeo sam ju jebati žestoko u guzu dok sam njene noge držao uz svoja prsa. Uskoro je iz njene pice izletio mlaz i ona se počela grčiti od jakog orgazma. Cijeli trbuh mi je bio mokar, a i njena guza i noge su bile mokre. Tresla se je kao da je spojena na struju.
Ja sam bio malo iznenađen jer to još nisam vidio, ali sam ju nastavio jebati, te sam i ja uskoro u grču svršio duboko u njenoj guzi.

Umorno sam sjeo na stolicu, a Olga je ostala ležati na stolu. Ustao sam nakon nekog vremena i pomogao joj da siđe sa stola. Otišli smo u kupaonicu, da se uredimo malo, jer se moja strina uskoro trebala vratiti.
Dogovorili smo se da navratim još koji put ili da se nađemo negdje u gradu na kavi, a onda možemo negdje gdje nas nitko neće vidjeti.

Trajalo je to neko vrijeme dok se nije ispriječio rat, te su ju starci pozvali da se vrati natrag kući. Sreli smo se jednom nekoliko godina nakon rata u Beču, rekla da radi tamo u simfonijskom orkestru, udala se ima curicu, ali smo se morali još jednom podsjetili na strasti u predvečerje ratnih strahota…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.