Vruča lekcija iz discipline

Ella je oduvijek bila drugačija cura još od srednjoškolskih dana,voljela je sve pomalo nastrano i pomalo perverzno. Kad je odrasla i zaposlila se u jednom kafiću gdje je bilo puno noćnih pijanih gostiju,većinom muških,postala je prava zvjerka, još okrutnija i perveznija prema muškima i silno je željela imati jednu domina-avanturu za jednu noć,samo je morala nekog pronaći za tu avanturu,i pronašla je.

Preko puta nje živio je razvedeni i malo stariji susjed, ali još uvijek dobrog izgleda i vrlo zgodan za svoje godine. Zvao se Darko. Darko je toliko bio sličan Elli,a da toga uopće nije bio ni svjestan,on je također volio malo perverzija i palio se na stroge i nepokolebljive žene, drugim riječima palile su ga domine,volio je jako bičeve,kožu latex,štikle,lisice za ruke,a posebno je volio spanking i kažnjavanje po goloj guzi,što jače to bolje, i on je također odlučio potražit nekog tko če mu ispuniti vrelu želju da ga stavi golog preko koljena i dobro nalupa po goloj stražnjici.

Jedne večeri Ella i zagonetni susjed su se sreli baš u kafiću gdje je Ella radila i Ella ga je došla poslužit pićem.Bilo je već dosta kasno.Elli se na prvi pogled svidio njen zagonetni i zgodni susjed pa ga je odlučila častiti jednim pićem i uskoro mu se pridružila za njegovim stolom. Razgovor se rasplamsao i uskoro su došli na temu sexualnih želja gdje je svatko rekao svoju želju i uskoro je pao dogovor za malu noćnu avanturu,dogovor je bio da se nađu u njenom stanu,pošto je ona imala dosta pomagala za Darkovu želju i različite rekvizite, nakon njezine odrađene smjene u kafiću,koji se upravo zatvarao.

Prošla je već ponoć kad je Darko pokucao na Ellina vrata sav napaljen i u iščekivanju prve uzbudljive noćne avanture.
Ella mu je otvorila vrata obučena u sexy rublje,imala je čipkastu potpuno prozirnu majicu gdje su se jasno vidjele njene lijepe grudi,i korzet dolje,i to kožni, baš kakav je Darko obožavao.
Ella ga je pozdravila i pozvala u stan već s vrata mu najavljujući što slijedi i promatrajući pomalo nervoznog Darka:

– Nevaljalče za tebe sam večeras pripremila poseban tretman koji će te naučiti dobroj lekciji iz discipline.

Potom su ušli. Čim je Darko ušao u stan Ella mu naredi da se skine skroz do gola:

– Odjeća ti neće biti potrebna,samo doza hrabrosti i izdržljivosti da podneseš dobru kaznu po goloj guzici.

Čim se skinuo i ostao potpuno gol Ella je sjela na svoj francuski kauč i pozvala ga da dođe bliže.

– Ajmo zločo, dođi ovdje i naguzi se preko koljena,čeka te dobra kazna po goloj guzici,sad ćeš dobiti dobre batine po njoj pa ćeš naučiti slušati i ne biti zločesti dečko.

Darko je poslušno došao preko Ellinih koljena i čekao svoju kaznu,a Ella je uzela drvenu palicu i pripremala se za prvi udarac po goloj stražnjici.
Snažno je zamahnula i pustila da palica svom težinom padne po stražnjici,pao je prvi udarac, bolan i vruč,a Darko je zastenjao od boli. Guza se polako zacrvenila.Ella je nastavila mahat i udarat palicom po stražnjici,iz sobe su se čuli snažni zvukovi udaraca i Darkovo bolno stenjanje.
Nemilosrdno i bez stanke Ella je udarala po goloj stražnjici drvenom palicom ni malo je ne žaleći,već je uživala u njenom stradavanju i otiscima masnica koje su polako počele izbijati od siline kojom je ona udarala po njoj.

Darko više nije mogao izdržati Elline udarce te se počeo komešati i micati gore,dolje, ali Ellu to nije diralo,ona je samo još pojačala udarce kad je vidjela da Darko više ne može izdržati njene udarce.

Uskoro je Darko preklinjao u očaju Ellu da prestane udarati,a Ella je tada dodatno pojačala udarce kako bi ga naučila dobroj lekciji iz discipline i pretvorila iz zločestog u dobrog i poslušnog momka rekavši mu:

– To je za tvoje dobro zločo, što te budem jače i dulje kažnjavala to ćeš biti poslušniji i bolji dečko, samo šuti i mirno trpi kaznu koju si zaslužio!.

Prošlo je više od sata,a Ella je i dalje prkosila i u svom zanosu žestoko udarala po goloj stražnjici. Stražnjica je sada bila dobrano namlačena i sva ljubičasta od udaranja po njoj, Ella je polako počela smanjivat žestinu udaraca i nakon nekog vremena je potpuno stala sa udaranjem. Opalila mu je još jedan udarac po stražnjici sa lijevim dlanom tako da su ostali otisci prstiju na lijevom guzu,a potom je jednako udarila i desni guz,čula su se dva snažna pljuska, a nakon toga je rekla:

– Zločesti,dobio si što si zaslužio,nadam se da ćeš od sad biti bolji dečko i da te nečemu naučila ova disciplinska lekcija,ha što kažeš?

Darko nije ništa rekao, samo je bolno uzdisao. Potom je Ela nastavila:

– Pa lijepo,sad kad sam te naučila dobroj lekciji mogao bi mi zahvaliti tako što ćeš mi polizati i izmasirati prste na nogama,što kažeš neposlušni ha? Ajde diži se!

Nakon toga Darko se digao i u slijedećem trenu lizao noge Elli i masirao ih svojim rukama. Nakon toga se Ella skinula skroz gola i naredila Darku da joj liže prvo njezinu vlažnu pičku, a nakon toga naredila mu je da joj liže prsa, pupak i cijeli gornji struk.
I Darko je poslušno lizao.

Već je dobrano prošla noć i došlo je jutro,bilo je četiri u jutro i već su oboje bili izmoreni od sinoćnje seanse kad je Ella rekla Darku:

– Znaš što mili? mislim da ćeš ovu moju lekciju iz discipline kao i ovo lizanje i masiranje stopala pamtiti cijeli svoj život!.

Darko se obukao i otišao svojoj kući rastavši se od svoje gospodarice koja ga je te noći naučila dobroj lekciji iz discipline,kako je to ona rekla, i Darko nikad više nije zaboravio tu slatku noć i njezinu slatku kaznu zajedno sa prelijepom mladom gospodaricom koja ga je te noći kažnjavala, dapače, često se u mislima vračao ponovno u tu istu noć prepunu slatke kazne, ali nije na tome ostalo, već su se on i njegova lijepa gospodarica svake većeri ponovno sastajali i ponavljali ponovno istu seansu od one većeri.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.