Vruće ljeto na moru i seks za pamćenje

Već se bližio kraj ljeta i pružila mi se šansa da odem na more.
Iskreno,nisam očekivao ništa posebno od toga.Stigao sam u hotel i tamo me na recepciji dočekao lik umjetnog osmjeha.Dao sam mu potvrdu o rezervaciji a on je tipkao i nešto tražio kao da sam u policiji.
Napokon je pozvao kolegicu:

-Ana molim te dođi trebam pomoć!

Iz druge prostorije došla je crnka prilično visoka i lijepih plavo-zelenih okica.

-Izvolite! :rekla je…Malo sam se zbunio što zbog umora ali više radi njenog izgleda.

-Trebam sobu! rekao sam…Sav smušen dao sam joj osobnu,a ona meni ključ od sobe.Lijepim ugodnim glasom rekla je:

-Vaša je soba na prvom katu broj 135!

Dok je išla po ključ u one njihove sandučiće odmjerio sam ju.Koji komad pomislio sam.Nije mi izlazila iz glave dok sam liftom išao na kat.
Otuširao sam se legao u krevet i zaspao.Probudila me zvonjava hotelskog telefona.

-Molim! :javio sam se…

-Imate poziv, sačekajte!

-Ana je! :čuo sam u slušalici onaj divan glas.

-Ideš li možda van večeras? :pitala je…

Mislio sam da sanjam.

-Idem, ali kuda!?

-Čekam te pored tvoga auta! Doći ćeš?

-Doći ću ali moram se srediti!

Nisam ni pitao kako zna koji je moj auto.Spremio sam se u trenu.I stvarno me čekala.Bila je predivna.Polu-prozirna haljina otkrivala je krasne sise uzak struk ali i čvrstu guzu.Idealna slika žene iz moje glave.Kad sam joj prišao propela se na prste i poljubila me.Sav sam se naježio.Sjeli smo u auto i vodila me kuda trebamo ići.

-Tu stani!

Stali smo pored neke kućerine.Bio sam zbunjen ali sam mudro šutio.Ušli smo unutra i nije gubila ni trena.Zaključala je vrata,prišla mi i počela me dirati.Raskopčala mi je košulju i počela ljubiti po stomaku.Nisam ju uspio pravo ni dodirnuti a već je raskopčala moje hlače.Kurac je stajao.Stavila ga je u usta…o jebem ti kako to dobro radi.Bila je iznimno nježna.Ustala se uhvatila me za ruku i odvela do kreveta.Pustio sam da ona vodi igru.Hm…kao da sam imao izbora!

-Lezi i opusti se! : rekla je tihim nježnim glasom.

Svukla je sa mene ostatak odjeće a onda počela skidati sebe.U jednom je potezu kliznula haljina sa nje.Tek sam tada vidio koliko je zgodna.Dok je izuvala štikle ,onako sagnuta…o kakva je to krasna guza.Popela se na krevet od mojih nogu.Uhvatila me nježno za jaja a drugom rukom za kurac i jezikom lizala glavić.Dirao sam joj kosu dodirivao lice.Kad sam pomislio da ću konačno ubosti, prešla je preko mog stomaka i došla do glave.
Zajašila me i namjestila se kako bih joj mogao lijepo lizati picu.Jezikom sam dodirivao njen pičić.Tako je mokra i topla bila.Prvo sam ju lizao polako držeći ju za guzove.Zatim mazio stomak.U stvari radio sam sve što sam u tom položaju mogao.Osjetio sam da drhti i čuo nježne uzdahe.Ritmično je miješala.Odjednom joj je pobjegao glas užitka,ali nježan.Umirila se.Kad je grč popustio sišla je niže i šapnula mi:

-Želim tvoj kurac u sebi!

Prešla je svojom rukom preko mokre pice,tad uhvatila moj kurac i namjestila ga na ulaz.

-Nemoj se ti micati,pusti mene,ja ću! :šapnula mi je…

Lagano je sjedala na kurac,tako je uska,mokra i topla.Gledala me ravno u oči.Držao sam ju za struk,mazio te divne sise.Užitak je bio milovati njenu svilenkastu,meku kožu.Uživao sam kao nikada do tada.Prislonila se na moja prsa.Sad sam osjetio cijelo njezino tijelo.Grickala mi je usne.Šaputala u uho.Zrak je pucketao od uzbuđenja.Guzovi joj se nisu prestajali micati.

-Želim da zajedno svršimo! :šapnula je.

-Tako mi je lijepo na tvom kurcu!

Dalje više gotovo da nisam ništa ni čuo.Samo sam osjetio kako je zadrhtala.Nabila se na kurac jače i tada više nisam mogao izdržati.
Zgrabio sam ju za guzove i nabijao…jako …
Dok sam svršavao osjetio sam kako joj se pica stišće…
Umirili smo se.Mokri jedno od drugoga ostali smo ležati mirno.Čulo se samo disanje.Šapatom je rekla:

-Bilo mi je jako lijepo,a tebi!?

Sav važan rekao sam:

-Pa naravno!

U sebi sam pomislio, gdje se tako dobre pice skrivaju kad ih trebaš.
Drugi dan je radila i kad god bih prošao pored recepcije dobio bi smiješak koji je puno toga govorio.Viđali smo se tih par dana i doista se tucali gotovo uvijek kako je ona htjela.No ne bunim se.Samo nek se ponovi.Takve su doista rijetke.
Ispratila me zadnji dan,bila je suzica u njenom oku.Naravno da ni ja nisam bio ravnodušan.Godišnji je završio morao sam kući.Poljubac vrijedan pamćenja.I na rastanku:

-Čujemo se!

I doista, čuli smo se…
A uskoro se i vidimo…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.