Dugo se nismo vidjeli

Želio sam je. Želio sam je od kada sam ju upoznao. To je bilo prije deset godina, u četvrtom razredu srednje, kad se preselila u moju školu. Svi dečki su ju htjeli, a tko ne bi? Već tada je imala savršeno tijelo, predivne sise koje je isticala svojim majicama sa dubokim dekolteom, okruglo dupe koje je svatko htio taknuti. Koliko sam puta kurac drkao misleći o njoj. Nisam ju vidio od srednje, a sada je stajala ispred mene za šankom, ispijući neki fini koktel. Ne bih ju ni primijetio da mi ju frend nije pokazao. Skupio sam hrabrost i prišao joj, sa željom da ju izjebem.

– Manuela! – rekao sam – koliko se nismo vidjeli?

– Roberte! Kakvo iznenađenje! Kako si? – započela je razgovor.

Počeli smo pričati o životu, gdje smo, šta radimo i takve sitnice. Dok smo pričali sam joj stavio ruku na rame, pa ju polako spuštao do njenog savršenog šupka. Nije se uopće bunila, samo je nastavila razgovor, smješkajući se. Rekla mi je da radi kao tajnica u nekoj meni nepoznatoj firmi za nekretnine. Bila se udala, ali je to kratko trajalo. Nakon nekih 15 minuta pričanja i flertovanja, me odvela u wc.

Pritisla me uz zid, strasno me poljubila, polako spuštajući ruku prema izbočini u mojim hlačama.

– Večeras ću ti ga samo popušiti, za ostatak se možemo dogovoriti. – rekla mi je, počevši mi laganim pokretima drkati.

Spustila se na koljena, i počela svojim glatkim jezikom lizati vrh mojeg kurca. Stavila ga je u usta. Kako je obrađivala, dovodila me do ludila. Gutajući i mazivši moja jaja, dovela me je do vrhunca. Svršio sam joj u usta. Rekla mi je da dođem slijedeću večer kod nje u stan.

Kada sam došao, otvorila mi je, obućena samo u svileni ogrtač. Odvukla me je do kupaonicu, kad je svukla ogrtač. Napokon vidim to savršeno tijelo o kojem sam maštao toliko dugo. Nisam odugovlačio, skinuo sam sve sa sebe, i ušao s njom pod tuš. Stavio sam joj dva prsta u njenu usku pičkicu, igrajući se s njom. Ubrzo je svršila po prvi put. Izašli smo, i odmah se premijestili u spavaću sobu.

– Koliko me dugo već želis? – pitala me je.

– Otkad sam te vidio. – odgovorio sam joj.

– Šta čekaš onda, jebi me, želim tvoj kurac u svojoj pičkici. – naredila mi je.

Nisam odugovlačio, krenuo sam ju jebati. Prvo misionarski, pa me onda zajahala. Držati te sise, dok njena pička skače po mojem kurcu je bilo ostvarenje mojih dječačkih snova. Stenjala je , grebala me. Bila je divlja, neukrotiva. A ja sam uživao u svakom pokretu, u svakom trenutku te žestoke jebačine. Nakon nekih 15 minuta, sam se spremao za svršiti.

– Svrši mi po sisama, želim tvoj sok po mojim sisama! – stenjala je.

Izvukao sam ga iz njene mokre pičkice, smjestio joj ga među sise, i krenula mi ga je drkati sve dok nisam svršio.

– Ovo je bilo fenomenalno. – uzdahnuo sam.

– Polako pastuše, noć je tek počela. – najavila mi je noć pred nama.

Ljubili smo se i hvatali, sve dok se meni kurac opet nije digao. Okrenula se guzom prema meni, omotavajući svoje usne oko mojeg kurca. Imao sam njenu pičku pred nosom. Kakav je to pogled bio. Krenuo sam ju lizati, prvo gurajući svoj jezik što je dublje moguće, onda vrteći u krug. Vidio sam da ju to još više napaljuje, počela je sve glasnije stenjati. Sokovi su curili iz njene pičke.

Naredio sam da se naguzi, pljunuo sam joj na pičku i smjestio joj ga unutra. Počeo sam ju jebati sve žešće i jače. Stenjala je sve glasnije i glasnije, a mene je to još više palilo. Izvadio sam ga iz njene pičke i smjestio joj ga na usku rupicu šupka.

– Jebi me u guzu, to obožavam. – izjavila je od užitka.

Nabijao sam ga unutra, prvo polako, pa onda sve jače i jače.

– To, to , to volim. – stenjala je – jebi me u moj uski šupak, nemoj stajati, jebi me.

Mene je to sve više palilo, i polako sam se približavao do drugog vrhunca.

– Spusti se na koljena, puši mi ga! – naredio sam joj.

Poslušala me i krenula mi ga pušiti kako samo ona to zna. Ubrzo sam ga izvadio iz njenih usta i krenuo ga drkati, svršavajući po njenom licu.

– Ovo je bilo savršeno! – rekla mi je.

Tu noć smo se jebali još tri puta, i nakraju smo zaspali u zagrljaju. Ujutro smo još jednom pod tuš jebali, te sam ja otišao kući. Dan danas se još uvijek viđamo, i svaki put se žestoko jebemo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.