Medicinska sestra iz mojih snova 2

Kako sam i obećao Ivani, došao sam joj u uzvratnu vizitu, ali ovaj put na njen slobodan dan. Kako je bilo ljeto odlučili smo iskoristiti taj dan na plaži.
Obukla je laganu ljetnu haljinicu koja je bila pripijena uz njeno savršeno tijelo i tjerala me na preznojavanje i zagrijavanje mojeg međunožja.

Otišli smo na jednu plažu udaljenu dvadesetak minuta vožnje, a tijekom vožnje mi je milovala kurac i lagano se smiješkala. Kad smo stigli nisam bio siguran da smo na pravom mjestu. Prošla je po nekoj nazovi stazici kroz makiju i uskoro se ukazala prekrasna uvalica, ispod litice od nekih dvadesetak metara, okružena borovima i mirisnom makijom, te uz koncert valova i cvrčaka. Bio sam oduševljen, a posebice kad sam shvatio da smo sami na toj plaži. Ona se nasmijala vidjevši moj izraz, rekla da složim stvari, skinula haljinu i otrčala u vodu. Ja sam brže bolje odložio stvari i požurio da joj se pridružim.

Uspio sam ju stići u već dubokoj vodi i čim sam doplivao do nje zagrlila me je i utisnula vruči poljubac. Usne su joj imale slano slatkasti okus i to me dodatno napalilo što je ona i osjetila. rekla je:

– Idemo u plićak…

– Može…- rekoh.

Dok smo plivali do obale plivao sam iza nje, te sam prije nego smo došli u sam pličak zaronio ispod nje i kad je raširila noge ušao između njih, primio ju oko struka i ustao iz vode. Ostala je u zraku smijući se, te sam ju polako spustio uz sebe. Obgrlila me je nogama tako da se njena pica našla u visini mog tvrdog kurca.

Počela se meškoljiti i trljati uz moj kurac, a ja sam jednom rukom odvezao špagicu koja je držala donji dio kupaćeg, te sam odvezao svoje kupaće i izvadio kurac, te ga namjestio na ulaz u njenu picu. Malo je zastala, pogledala me u oči i polako se spustila na njega uz lagani uzdah. Primio sam ju za guzove i počeo ga lagano zabijati u nju prateći ritam mora da ostanem u ravnoteži. Uskoro je počela ubrzavati, a njeno ubrzano disanje je dalo do znanja da je blizu vrhuncu. Ubrzo smo zajednički svršili, te mi je pritom zabila nokte u leđa.

Stajali smo još neko vrijeme tako, te otišli do same plaže i legli u pličak. Skinuo sam kupače sa sebe i njen badić te smo se počeli ljubiti i maziti u pličaku. Ljubio sam joj sise i grickao bradavice dok je ona zadovoljno uzdisala. Onda sam se spustio do njene pice, te joj raširio noge i zabio jezik u njenu toplu picu. Lizao sam ju i sisao joj klitoris, a jedan prst sam joj stavio u šupčić i lagano joj bušio guzu. Samo je zadovoljno stenjala i rekla:

– Daajjj…nemoj prestati…to jeeee taakooo dooobroooo…mmmmmmmm

Kad je počela svršavati jedva sam stigao pokupiti sve sokove iz njene pice koji su se miješali sa morem koje je lagano zapljuskivalo plažu. Tresla se dok je svršavala…
Kad se smirila, rekla mi je:

– Sad je red na meni, legni na leđa…

Poslušao sam ju, a ona se odmah prihvatila mog kurca. Sisala ga je i lizala fenomenalno. Ni jaja nije zaboravila. Milovala ih je i stiskala, ljubila i lizala, pa ih usisavala u usta, a kad sam htio svršiti primila ih je i stisnula, a na rupicu je stavila jezik i mislio sam da će ga ugurati u glavić. Onda je stavila glavić u usta otpustila moja jaja i stavila mi prst u guzu i ja sam svršio u takvoj eksploziji sperme u njena usta. Nije ih odmicala dok ga nije potpuno isisala. Nakon toga je ustala i otišla do ručnika, te legla na njega i rekla da ju namažem uljem za sunčanje.

Pošto je ležala na leđima, namazao sam joj grudi i ramena, trbuh i noge, te sam joj rekao da se okrene. Namazao sam joj leđa i noge, te se zadržao na guzi. Masirao sam joj guzu uljem za sunčanje, te sam zavukao ruku među noge da bih izmasirao i picu. Lagano je raširila noge i omogućila mi potpuni pristup rupicama.
Stavio sam dva prsta u picu i masirao joj unutrašnjost. Njeno disanje je postalo ubrzano i dublje. Stavio sam ručnik ispod njenog međunožja tako da joj je guza bila malo u zraku.

Stavio sam jezik na njen šupčić i počeo ga lizati uz masažu pice koju nisam prekidao. Nakon nekoliko minuta stavio sam prste iz pice u njenu guzu gdje su ušli bez problema, te sam ju nastavio jebati prstima. Drugom rukom sam nauljio svoj kurac i zamijenio prste kurcem. Ušao sam polako i bez njenog otpora, samo je uzdahnula i malo provrtila guzom. Gurao sam ga sve više i više, ubrzavajući tempo dok nisam svršio i napunio joj guzu spermom.

Osmjeh nije silazio sa njenih usana dok je ležala i mazno se privila uz mene milujući moj sad već opušteni kurac.

– Znaš – rekla je – izgleda da će mi ovo biti najbolje ljeto do sada.

– Misliš? – upitao sam – Pa tek smo pola dana ovdje, a još nismo sve ni isprobali. – rekao sam uz smijeh.

Stisnula mi je kurac i rekla:

– Da, znam…ali ne znam da li ćeš moći sve izdržati. Ja već dugo nisam dobila pravi sex od muža, tako da mislim da će nam ovaj dan biti prekratak.

Rekavši to počela se smijati, a ja sam ju poljubio vatreno, dok se ona popela na mene, namjestila kurac u svoju picu i počela me jahati. I to žestoko. Ovaj put je to trajalo duže i bili smo iscrpljeni, ali zadovoljni. Naši sokovi su se cijedili iz njene pice koja je bila lagano natečena od jahanja na meni. Otišla je u more i pozvala i mene. Isprali smo se te sjeli u pličak, a ona je sjela meni u krilo okrenuta prema meni uguravši moj spušteni kurac u svoju picu, rekavši pritom:

– Volim kad se digne postepeno u mojoj pici.

Nisam imao ništa protiv.

I tako se taj dan dizao još nekoliko puta u njenoj pici sve dok nismo otišli sa plaže. Dogovorili smo se da njen sljedeći slobodni dan isto provedemo na plaži.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.