Moja osobna bankarica Sanja

Upoznali smo se se u banci gdje sam tražio neki manji kredit, za neke osobne potrebe i gluposti. Moja osobna bankarica je bila Sanja, ženska visoka oko 1,80 visokih nogu, u izazovnoj uniformi i vrlo profesionalna..Nosila je i cipele na štiklu, što je meni odmah upalo u oko.

Jedan dan smo ostali u njenom uredu i pregovarali o kreditu, a tada sam vidio nešto što se za mene u tome trenutku činilo nemoguće, dekolte, velike sise skoro meni na pladnju ali opet nedostupne. Sanja se malo opustila.. Napravili smo posao i srdačno se pozdravili.

Nakon par dana, sreli smo se u gradu, u jednom trgovačkom centru, te sam je ja pozvao na piće..Ni sam ne znam odakle sam to izvukao, ali upalilo je..Pristala je. Popili smo par žestica, pa malo vina i tako dugo razgovarali i već pomalo flertovali.. U očima sam joj vidio da je malo pripita. Počeo sam se otvoreno upucavati njoj, govoriti joj lijepe riječi što njoj nikako nije smetalo.

Nakon par popijenih pića, odlučili smo razmijeniti brojeve da bi mogli “razgovarati o kreditu” ! Krenuli smo kući, ali tada je ona rekla kako mora na wc, a ja sam je ispratio do ženskog wc-a.. Na moje iznenađenje, jer nije bilo neke gužve pozvala me da mi nešto pokaže u svoju kabinu..Kad smo došli tamo, počeli smo se divljački ljubiti,jezicima i usnama..Odmah mi se digao i napunio spermom. Zaključali smo se u kabinu i ja sam joj gurnuo dva prsta u njenu već dobro vlažnu pičku, koja je čini mi se bila željna mlađeg kurca..Zastenjala je !

Rastrgnuo sam joj košulju i došao do velikih bujnih sisa, nabreklih bradavica i po tome sa vidio koliko se napalila! Prosto je bila željna kurca. Sagnuo sam se dolje i polizao sam to sve vlažno što je imala u svojoj pički.. Godilo joj je to i dovelo je do ludila, to sam odmah vidio.

Rekla mi je molim te stavi mi svoj kurac i jebi me žestoko! To sam i napravio, dok se ona držala za rubove od kabine ja sam glatko klizio u nju, te sam svom silinom zabijao svoj nabrekli kurac u njenu mokru pičku! Ponavljala je : Jebi me, jebi me ,što je mene samo još dodatno napaljivalo..Nakon nekih 10-ak minuta takvog tempa, rekla je kako želi da joj svršim svu spermu u usta ali da je poslije toga moram žestoko poljubiti, pa sam tako i napravio.. Kleknula je pred mene i uzela ga u usta i pušila do kraja, od glavića do jaja ga je gurala u usta, ne moram vam pričati koliko sam poludio na to. Došlo je vrijeme da više ne mogu izdržati i da mi je sperma krenula, te sam je išpricao u usta i po licu, čak sam joj malo i košulju zamazao..

Bila je u isto vrijeme zadovoljna i ljuta, jer mi je rekla šta će joj reći muž ako sazna i vidi to.Iskreno mene nije bilo briga, meni je bilo bitno da sam se istresao, te dam sam nakon koji dan dobio odobren kredit ! Živimo u istom gradu, čak je često viđam u šetnjama sa mužem, to me dodatno napali i zamišljam je u tom trenutku..Kako me samo sramežljivo pogleda kad se sretnemo..Dotad je ja zamišljam u halterima, samostojećim čarapama, tangama, grudnjacima, onako jebozovnu u uniformi kao i prvog dana kad smo se upoznali..

Vjerujte ovo nije sve, Sanja i ja smo i dalje u kontaktu i svaki slobodni trenutak iskoristimo za dobro jebanje i uživanje u našim maštarijama koje samo nas dvoje razumijemo…Barem tako mislimo..

Nakon nekog vremena ponovo se srećemo u istom trgovačkom centru gdje se dogovaramo za sljedeći susret.. Nakon malo podužeg razgovora, Sanja mi opet govori kakko je tjera na wc,te kako mora ići..Ja sam je ispratio..Tu više nije bilo ni stida ni srama, jebavali smo se na podu ženskog wc-a kojeg sam ja ipak zapriječio cipelom da drugi ljudi ne mogu ulaziti..Ti mi je pušila, nabijala se na moja kurac, gutala spermu, svršavao sam joj po licu..mislio sam da će stići zaštitari da vide šta je unutra..

Jedan detalj mi je ostao upamćen,njene čarape su taj dan bile do koljena, kad sam je srušio na pod, i počeo žestoko jebati, držeći se za njih, ona je glasno vrisnula i samo rekla JAČE..To me oborilo s nogu..

Moj kurac je bio toliko nabrekao i natekao da sam mislio da će puknuti,ali nije nego je sav taj val sperme otišao po njenim ogromnim grudima, koje sam dodatno razmazao kurcem i rukama po njenim nabreklim bradavicama.. Uživao sam u svakoj sekundi provedenoj s njom..

Moja Sanja i ja, zaljubljena napaljena para dva…održavamo kontakte i dalje i ne mislimo prestati, dokle god nas ne uhvate 🙂

Pozdrav od nas dvoje !

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.