Noć u vikendici

Bilo je to prije nekoliko mjeseci, do sada smo se sastajali samo u automobilu i odradili posao u sat vremena ali došli smo na ideju kako to sve poboljsati.

Sjetili smo se kako ja imam praznu kuću od 200m2 i da tamo možemo doći u kasne nočne sate dq nas nitko nr vidi, pošto smo oboje bili zauzeti.

Stigli smo oko 23.00 sati i ušli u kuću, kauč je bio prekriven samo crvenim prekrivačem, a ona, ona je na sebi imala samo haljinu i gačice. U automobilu kod smo se vozili ja to nisam ni primjetio več tek u vikendici kada je sjela na kauč, ocrtale su joj se predivne grudi i dva šiljka kako željno očekuju biti oblizana, gricnuta i cuclana.

Krenuli smo lagano samo nježnim ljubljenjem, a dodirom njenih sisa moj kurac je poskočio kao da u životu nisam sisu držao u ruci.

Nije dugo trajalo, ipak smo znali zbog čega smo ovdje, stavila je ruku na njega i rekla izjebi me sad, kako god znaš i zeliš. Naravno prevrnuli smo se na krevet i ljubili dok je ona sa mene skidala odječu.

Nije nam trebalo dugo da budemo potpuno goli, a odjednom ona se polako poljupcima spustila do mog pupka i ljubila me po trbuhu dok je lijevom rukom trljala moja nabrekla jaja i vec bolno ukručen kurac.

Samo sam osjetio nešto toplo i vruče na glaviću, a to su bila njena predivna mekana usta i njen vrckasti jezik. Uhaaa kako ga je strasno ljubila i lizala, a sve brže i brže rukom mijesila jaja. Uhhh sve bih dao da me natjera da joj svršim u usta, a ona kao da je znala pušila mi je kao da joj je zadnji puta, svršio sam a ona je sve uredno progutala i rekla mmm fino. A sada želim da me jebeš.

Naravno ko bi odolio tom pozivu, sjela mi je na kurac i jahala me kao prava kaubojka njihajuči svoje predivno dupe naprijed natrag, a ja sam uživao u svakom njenom pokretu, pogotovo kada mi je noktima prešla preko prsa i preko trbuha uhhh….

Uhvatio sam je za sise i počeo ih gnjeciti a ona je sve brže i brže mrdala guzom i opet me dovodila do vrhunca, zajedno smo u zagrljaju svršili a ona nije mogla od uzitka siči sa kurca i samo je željela da je i dalje unutra.

Maknuo sam je sa sebe i okrenuo da legne na trbh odmah je poslušala i lagano ostavila raširene noge tako da sam joj vidio i šupak i pičkicu koje sam tako želio polizati. Naravno jedva sam dočekao taj poziv i ugurao sam glavu među guzove i počeo ju lizati, najprije pičku a zatim i šupak, na što je ona stenjala i govorila jebi me sad u ovoj pozi odmah svršit ću.

Nabio sam joj ga do jaja, ljubio je i grizao po vratu a rukama gnječio i stiskao sise, a ona je samo kičmu uvijala i davala mi guzu da je jebem što dublje. Svršila je tri puta a ja sam je pošpricao po guzi 2 puta, bez da sam ga brisao samo sam ga opet ugurao i jebao je strasno do svršetka.

Digli smo se sa kreveta i uzeli pauzu da ona zapali, goli smo izašli van na terasu, a nqkon cigarete naravno da je počela pušiti meni.

Uletili smo u kuću i nagnuo sam je na stol, uzeo mobitel i slikao taj predivan šupak i pičku kako ju je lijepo stisnula koju sliku i dan danas čuvam skrivenu u mobitelu od cure, a iz nje se cijedio presladak sok. Kurac mi je bio tvrd još od terase tako da je u nju ušao u sekundi, nabijao sam se sve jače, tako jako da se morala primiti za zid kako nebi lupala glavom.

Naprčila se kao nikada a ja sam joj polizao pičku i navlažio šupak jezikom što je mene i nju narajcalo kao nikad, toliko da je šupak sam od sebe postao mek i otvoren za moj kurac, kojeg sam tako sa guštom ugurao, a ona je samo rekla isuse daa daj mi ga otresi duboko.

Naravno nije trebala ponavljati, nabijao sam se tako 5 minuta dok sam joj desnom rukom trljao pičku i prste gurao unutra , svršili smo zajedno i legli izmoreni i zaspali do jutra kada je ona morala na posao.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.