Osveta je slatka

Penelope je bogata, lijepa i društveno jako poznata osoba. Svi su mislili da je ona ima sve što bi svaka djevojka željela, ali sve do dana kada je vidjela svoga dečka Danija da jebe njenu najbolju prijateljicu.

Nije mogla vjerovati da ju je čovjek kome je pružila krov nad glavom za vrijeme njegov studiranja; čovjek što mu je dala svoju nevinost; čovjek kome je pušila toliko puta koliko ne bi vjerovao da će za cijelog života dobiti, izdao i prikazao je kao budalu pred njezinom prijateljicom i ostalim prijateljima. Još je gore bilo što ih je našla u njihovom stanu, i na njihovom krevetu, gdje su proveli mnoge intimne trenutne zajedno. Kada ih je uhvatila zajedno u krevetu, dok ju je jebao s guza, pobjesnila je. Zgrabila je bič, koji je koristila za vrijeme sexa s dečkom jer je volio sadomazo, s vrha njezine komode i počela udaradi oboje po guzici toliko jako da su molili da prestane.

Nakon nekoliko minuta pustila je prijateljicu da se obuče i izađe. A njega je prisilila da gol izađe ispred stana, a ona je poslije 10 minuta bacila većinu njegovih stvari na ulicu dok je drhtao ispod.

Sutradan je poslao ruže, pokušao razgovarati s njom na telefon, poslao je čak i uređen brzojav, ali što se nje tiće sve je bilo gotovo. Međutim, ona je još uvijek imala potrebu za osvetom. Da je Danijev najbolji prijatelj Mirko bio u gradu ponudila bi mu se za večer s njim, ali on je bio na odmoru u drugom gradu.

Neposredno prije večere, prve noći koju provodi sama sama, ona je odlučila otići van u jedan od najboljih noćnih klubova. Nažalost svi dobri momci su bili pratnji svojih prijateljica ili su tako nadrogirani da ne mogu poslužiti svrsi koju ona želi. Kako ju je to rastužilo odlučila je otići.

Prije nego što je došla do automobila prišao joj je jedan momak koji je tražio par dolara za ručak. Nije bio prosječan prosjak, zapravo je bio uredno odjeven, zvučao prilično obrazovan i osim činjenice da je trebao brijanje nije loše izgledao.

– Žao mi je što smetam gospođo, ali nisam jeo par dana. – prišao joj je.

Gledala ga je nekoliko sekundi prije nego što je odgovorila, a onda je rekla:

– Ajde u auto i odvest ću te na obrok.

Čovjek je sjeo u auto i skoro su jurili prema njezinom stanu. Nije htjela da ih neko vidi u liftu pa su išli stubama.

Nakon što su ušli u stano odvela ga je do ormara i dala mu par stvari koje su ostale od Danija i onda mu je rekla da se istušira ukoliko želi dok ona pripremi jelo. Pristao je, a nakon što je izašao iz kupaonice ona je bila iznenađena koliko dobro je izgledao.

– Da li je uredu što sam napravila omlet, – rekla je, – to je jedino što sam mogla smisliti u tako kratkom vremenu.

– Omlet je odličan… – odgovorio je.

– Sjednite. Poslužite se kavom, a i kruh vam je ovdje. – rekla je, ispruživši tanjur.

On je uzeo nekoliko komada i zahvalio joj za njezinu ljubaznost. Tijekom obroka ona ga upita puno pitanja o tome kako je on uspio završiti na ulici. Saznala je da se zove Milan, on je imao 30 godina, da je jednom bio sveučilišni profesor, ali i da je bio strastveni kockar.

– Kada bih potrošio sav svoj novac i israznio sve kreditne kartice, – objasnio je, – počeo sam posuđivati od kolega. S obzirom da sam počeo gubiti, novac nisam mogo vratiti na vrijeme, što je izazvalo neke neugodnosti na faksu i otpustili su me prije par mjeseci, a onda prije dva dana su mi oduzeli stan, tako da sada spavam u parku.

Pogleda ga dok su mu se oči postale suzne pričavši svoj život, te zaželi da Dani prođe isto što i on, i shvati da joj se ovaj Milan više sviđa nego njen bivši.

– Kad sam te pokupila, – rekla je, – imala sam razlog.

– Nadam se da nisi ludi znanstvenik u potrazi za dijelovima tijela. – nasmijao se.

– Možda ću biti u potrazi za dijelovima tijela, – rekla je, – to ovisi o tome što imate za ponuditi.

– Žao mi je? – rekao je.

– Pa upravo sam imala vrlo loše iskustvo, zatekla sam dečka, koji mi je uvijek bio vjeran kako jebe moju najbolju prijateljicu. – rekla je.

– Žao mi je što to čujem. – rekao je suosječajno.

– To može zvučati vrlo čudno, ali kad sam nabasala na tebe bila sam u potrazi za nekim koga ću dovesti ovdje sa mnom radi dobre jebačine. – odlučno mu je odgovorila.

Stavio je šalicu kave dolje i zagledao se u nju s upitnim izrazom na licu:

– Jeste li mislili da bi se osjećali bolje?

– Da jesam. – odgovorila je.

– A što misliš o tome sada? – gledao ju je.

Penelope je ustala od stola prišla mu i dala mu jedan dugotrajan poljubac. Njezina kratka suknja vinula se prilično visoko i on nije mogao odoljeti, stavio je ruku na njezinu nogu i pružao je lagano prema gore i dolje.

Ona je odgovorila na njegov dodir sjedeći na krilu, čime mu je ruka nastavila sve do njezinih kratkih gaćica. Dok je njezin jezik istraživao njegova usta preselio je svoj prst i stavio ga samo nekoliko centimetara u usnice njezine vagine. Ona je lagano izdisala njemu na uho dok je prst kružio po njezinoj pičkici.

Premještanjem ruku s njezinih nogu želio je otkopčati njezin grudnjak. S obzirom da ga nije imala na sebi dočekale su ga meke i tople sise. Skinuo joj je onda majicu i počeo sisati bradavice.

Penelope je mogla osjetiti njegov kurac koji je narastao kao kvasac kako se izdiže iz njegovih hlača i dodiruje lagano vrh njezine pičkice. Ona ga je onda dovela do sofe i brzo skinula suknju i gaćice, bacila se na jastuke i čekala da skine odjeću.

Milan je se bacio ravno na koljena, raširio njezine noge i zario glavu u njezinu pičkicu. Počela je mješati preko njegove glave dok je puštala sočne mirise iz njezine pičkice. Bila je tako napaljena da ga je željela jebati 24 sata.

U tako raširenu pičkicu počeo joj je gurati jezik što više može, a onda vrtio u krug, pa bi onda na sekund počeo sisati njezin klitoris i lagano stiskati bradavice. Stenjala je tako jako da joj je želio odmah kurac gurnuti u pičku punu soćnog soka koji je ispuštala svakim krugom koji je radio s njegovim jezikom. Želio ju je tako jako.

Ona je željela promijeniti položaj i naglo se okrenula leđima, on ju je odma zgrabio za njezine sise, skinuo gače i gurnuo svoj tvrdi i vruč kurac što više i jače može. Nije to očekivala tako da je jako vrisnula.

Od jačine njegovih udaraca svaki put bi osjetila kako joj njegova jaja udaraju od pičkicu, a sise su joj udarale jednu od drugu kao mješalica.

– O Bože što je dobro, – rekla je ponavljajući, – jebi me profesore, jače i jače, razvali mi pičkicu…

Nakon par minuta, okrenuo ju je na leđa, raširo noge i kurcem počeo upirati tako jako da nije mogla doći do daha, zatim je izvadio kurac i naredio joj da mu ga popuši. Sa zadovljstvom je to učinila, a on ne želeći reći kada će svršiti ispunio joj je iznenada usta svojom vručom spermom, volila je taj miris, malo je pljucnula a ostatak rado progutala.

Nakon par minuta on je se pripremao otići, a ona ga priupita dok joj je pičkica drhtala još od tako dobre jebačine.

– Moraš kamo otići, nasmijala… – Opet kockat?

– Završio sam s tim, – rekao je, – odmahujući glavom.

– Zašto?, – ona se našalila… – a što ako predložim strip poker, u najgorem slučaju moći ćeš izgubiti to da ti kurac na par minuta bude u gačama.

– Jednom kockar, uvijek kockar, – on se nasmijao i uzviknu: – Pa, zaigrajmo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.