Sex na planinarenju

Oduvijek volim planinariti i boraviti u prirodi, a pogotovo doći do planinskih vrhova i onda onaj pogled koji se pruža….čisti adrenalin i uživanje.Zbog toga sam i član Gorske službe spašavanja.

Jednom prilikom sam tako upoznao i jednu zgodnu curu iz Zagreba,a zvala se Zorana, koja je zbog samog grada obožavala bijeg u prirodu i osjetiti onaj osjećaj slobode i čistog zraka. U biti upoznali smo se na jednoj svadbi na kojoj sam ja bio vjenčani kum. Ja sam bio sam, bez pratnje, a ona je bila sa mamom na svadbi, tako da smo mogli nesmetano se družiti i razgovarati.
Kroz razgovor sam shvatio da voli planine i šume, te sam ju pozvao kod sebe sljedeći vikend, pa da odemo na planinarenje. Bila je oduševljena time. Nije morala razmišljati o prenočištu jer sam joj ja ponudio da prespava kod mene, jer je kuća velika, a i ja ću biti sam kod kuće nekoh tjedan dana.

Jedva sam dočekao sljedeći vikend. Došla je autobusom, te sam ju dovezao kući, pokazao smještaj, popili smo kavu i odlučili da odmah krenemo u planine. Mojim terencom smo se odvezli do ulaza u nacionalni park, gdje sam se javio na recepciji da znaju da idemo na vrh, a i da znaju da je netko iz GSS-a u parku.

Obavivši formalnosti krenuli smo na put od dva i pol sata do vrha. Vidio sam da je Zorana u odličnoj kondiciji, te da ćemo bez problema doći do vrha.
Tijekom hodanja smo malo razgovarali o svemu, pa i o intimnijim stvarima. Rekla je da ima nekog dečka, ali da je on čisti gradski dečko i da njega mrzi izaći i u park oko zgrade, a kamoli u šumu. Nije mi bilo jasno kako su se uopće našli, ali rekla je da se znaju od početka faksa i da joj je uvijek bio pri ruci kad je trebalo nešto oko informatike i tako malo po malo postali cura i dečko.
Na moj glasan smijeh samo me lagano udarila u slabine i nasmijala se.

Prije samog vrha skrenuo sam sa utabane staze na jednu jedva vidljivu stazu, a ona me je pitala:

– Šta nećemo ostati na ovoj stazi?

– Dođi ovuda, pokazat ću ti nešto. – rekao sam joj uz osmijeh.

Uskoro smo izbili ispod samog vrha na jedan natkriveni stjenoviti plato. Ispod nas je bila litica od nekih stotinjak metara, a pogled je pucao skroz prema moru. Tu je bilo i više mjesta za odmor, a ni vjetar nije udarao direktno, te smo bili zaklonjeni od kiše.
Pogledala me je oduševljeno:

– Kako znaš za ovo??

– Za ovo znaju samo spasioci, renđeri u parku i pokoji šumar. Planinari ovamo ne dolaze, a nalazimo se desetak metara ispod samog vrha i nitko nas ne vidi. -rekoh uz smiješak.

– Ovo je fenomenalno… – bila je oduševljena.

Ja sam si izvukao suhu majicu i laganu jaknu da se ne prehladim, te se krenuo presvlačiti. Kad sam skinuo majicu vidio sam da me gleda nekako zagonetno, sa smješkom. Ustala je i prišla mi, obgrlila me i počela mi ljubiti gola prsa. Zagrlio sam i ja nju, te ju poljubio u čelo, a ona je podigla glavu i strastveno me poljubila u usta, te mi stisnula guzove i šapnula:

– Želim te…sada i ovdje…

– I ja tebe…od kada sam te upoznao… – odmah sam odgovorio.

Brzo mi je otkopčala hlače i spustila ih zajedno sa gačama, te ugurala moj već podignuti kurac u svoja usta. Usisavala ga je brzo i jako, tako da sam mislio da će ga iščupati iz mene. Ubrzo sam osjetio kako ću svršiti te sam ju htio odmaknuti, ali je ona zabila svoje nokte u moju guzu i ugurala ga duboko u svoja usta tako da kad sam svršio imao sam osjećaj da sam joj svršio direktno u grlo.

Nakon toga je ustala, skinula se i ugledao sam njeno prekrasno vitko i mišićavo tijelo. Legla je prostirku i raširila noge, a vidjevši njenu obrijanu i vlažnu picu moj kurac je odmah poskočio, unatoč obilnom svršavanju u njena usta.

Legao sam na nju i malo se poigrao sa njenom picom i mojim glavićem, kojeg sam trljao po njenim usminama i uguravao samo glavić u picu, na što je ona već postajala jako nestrpljiva. Obgrlila me je nogama i u trenutku kad sam stavio glavić u picu naglo ih je privukla k sebi. Ušao sam u nju cijelom dužinom, na šta je ona samo uzdahnula i pritisla mi svojim nogama bokove kako ne bih izlazio iz nje.

Nakon par trenutaka sam počeo lagano pumpati i ona je odmaknula noge kako bih mogao zabijati jače. Uskoro smo bili u frenetičnom ritmu jebanja, a ona je već dva puta svršila. Čuo sam kako moj kurac šljapka kad ulazi u nju kao da skačem po lokvama. Iz nje je curilo, uskoro mi je zabila nokte u leđa i osjetio sam da će po treći put svršiti, te sam i ja otpustio kočnicu i svršio duboko u njoj. Obrgrlila me je nogama i tako smo ostali ležati nekih desetak minuta dok je lagani povjetarac sušio naša znojna tijela.

Lagano sam se okrenuo na leđa, a ona se je popela na mene, okrenula mi svoju picu i zamamnu guzu te sam ju počeo lizati skupljajući sokove koji su iz nje izlazili. Stavio sam prst u picu i malo protrljao klit na što je ona samo promumljala zadovoljno sa mojim kurcem u svojim ustima. Izvukao sam vlažan prst iz njene pice te sam ga gurnuo nježno u njen šupčić. u početku se malo odmicala, te sam shvatio da ga još nije nikad dobila u guzu. To me je dodatno napalilo i ubrzo mi je kurac bio tvrd kao kamen na njeno oduševljenje.

– Staviti ću ti ga u guzu – rekoh – biti ću nježan…

– Može… -rekla je- Ali pazi, molim te…

Kleknuo sam iza nje, a ona je izbacila svoju predivnu guzu u zrak. Stavio sam par prstiju u njenu picu, navlažio ih i zamjenio ih sa kurcem, a prste sam počeo lagano gurati u njenu guzu, jedan po jedan, dok je ona stenjala. Uspio sam ih staviti tri, te sam zaključio da mogu staviti i svog macana unutra.

Kad je osjetila kurac na ulazu u svoj šupčić samo se umirila i napeto čekala. Ulazio sam polako, prvo glavić, a nakon nekoliko trenutaka je ušao do pola. Zorana je samo dahtala i tresla se od uzbuđenja. Osjetio sam njene ruke na mojim jajima i nokte kako ih lagano grebu. To mi je dalo dodatan podstrek i počeo sam se nabijati sve jače i sve dublje u njenu guzu. Ubrzo sam svršio u njenoj guzi, te sam ga izvadio i pustio da ostaci sperme iscure iz njene guze. Bili smo umorni, te smo odlučili da je vrijeme da se spustimo natrag.

Na povratku sa vrha privila se uz mene, te smo se tako spuštali dolje. U jednom trenutku je rekla:

– Znaš, sad me malo guza boli, ali…. -zastala je uz zagonetni smješak- mislim da ću ti se večeras osvetiti za to.

– Kako? -upitao sam.

– Ponijela sam vibrator misleći da će mi biti dosadno ovdje, ali…eto ti si mi popunio sve rupice, pa mi je vibrić višak. Ali mogao bi on iz osvete u tvoju guzu večeras, ha?

Nasmijao sam se i pljesnuo ju po guzi, te joj rekao:

– Mogli smo taj vibrator ponijeti sa sobom u planine, pa da odmah popunimo barem dvije tvoje rupice odjednom!!

– No da, bilo bi to divno…ali ovako će i tvoja guza patiti. -rekla je kroz smijeh.

Uskoro smo došli kući, te sam napravio večeru, koju smo sa guštom pojeli, te smo otišli pod tuš, zajedno.
Nakon maženja i međusobnog pranja koje rezultiralo obostranim svršavanjem, onako mokri smo otišli u spavaću sobu i zavukli se u krevet.

Opet me je uzjahala, te mi okrenula picu i guzu, a moj kurac smjestila u svoja usta i počela ga lizati. Uskoro sam čuo zvuk vibratora te ga osjetio na mojim jajima, a počela ga je i spuštati prema mojoj guzi. Ja sam primio njen klit među svoje zube i počeo ga grickati što je dovelo do poplave iz njene pice po mom licu. Zauzvrat mi je stavila vibrator na ulaz u moj šupak i uključila ga je na najjače, te stisnula rukom moja jaja. Ubrzo sam svršio obilno u njena usta i po licu. Ona se oblizala, okrenula prema meni, sjela na moj kurac i lagano me počela jahati. Nakon skoro pola sata oboje smo svršili. Ostala je ležati na meni dok su sokovi iz njene pice curili po mom kurcu.
Zagrlili smo se i uskoro smo zaspali.

Zadnje na što sam pomislio je da će sutrašnji dan morati nekako nadmašiti današnji po svemu…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.