Jedno obično popodne

Bila je nedjelja i ja sam po običaju ljenčario cijeli dan. Pošto sam radio nedjelja je uvijek bila dan za odmaranje . Kao svake nedjelje vratio sam se u svoj stan poslije ručka kod roditelja. Došao, legao na kauč i upalio televizor i lagano se opustio. Nije prošlo ni pola šta kad mi na vratima netko zvoni. Ne znam tko bi mi mogao smetati jer niti sam bio u vezi niti mi se tko najavio da će doći. Otvorim ja vrata kad ono cura od mog dobrog poznanika. Zvala se Marija.

Ništa uđe ona unutra ja odmah pitam: Jesi li za kavu Mare? Naravno kaže ona. I tako skuham ja kavu donesem i krenemo pričati. Ona se počela jadati kako je prekinula s Damirom mojim poznanikom. Kako puno pije nema razumijevanja za nju bla bla bla. A Marija je bila dobar komad. Plava kosa, lijepe sise, guza taman za pojebat. Ništa pravim se ja kao sve me zanima a ubiti gledam u njene sise. Kako je pričala tako počne plakati i stavi glavu na moje rame a ruke na koljena.

Odmah mi se dignuo kurac ali ajde ja ju tješim kako će sve biti u redu i da će se Damir smiriti. Haha ali se moj kurac nije smirivao. I tako nije prošlo pet minuta od jadikovanja kad ona počne meni govoriti kao sam ja dobar, pažljiv i puno bolji od Damira. Kako je pričala počne mi mazit koljena i lagano mi prelazit preko kurca. Odmah sam se napalio i zgrabio ju za sise. Počeli smo se žvaliti i ja sam joj počeo lagano preko tajica trljati picu. Kurac mi je skočio a ona mi je skinula trenirku i počela ga pušit. Uu kako ga je gutala a na sam joj skinuo tajice i već smo bili u pozi 69. Lagano sam se igrao s njenom pičkicom a ona s mojim kurcem.

Lizao sam joj picu i lagano grickao klitoris. Mmm bilo je sjajno. Pušila mi ga je kad sam od slinog uzbuđenja dignuo okrenio i počeo ju jebati s guza. Kako sam ju počeo nabijati samo je vrisnula:Uuu! ! Kurac je bio već u njenoj mokroj pički. Nabijao sam ga i nabijao u nju ko da sam životnja. Ona je samo govorila:Toooo… Jebi me… Daj mi ga… Mmm tako me dobro jebeššš. . Dok sam ju jebao s guza stavio sam joj i prst u šupak da ga malo otvorim. Kad sam joj izjebo pičku rekao sam joj:Daj da ti ga stavim u guzu??Samo je kimnula i rekla:Želim ga u guzi! Polako sam ga stavljao u šupčić i počeo jebati u tu divnu guzu. Aaa kakav osjećaj? Predivno.

Tako je moj kurac ulazio u njen šupak. Vidi se da je primala i prije u guzu. Jebo sam ju i jebao. Od silnog jebanja počeo sam joj svšta i govoriti. “Aaa voliš kad te se jebe u dupe?”… Sviđa ti se moja batina u tvom šupčiću… Samo je rekla:Daaaa! ! ! Izjebi mi guzu! Jebačina je bila izvaredna. Kako sam ju jebao u dupe tako sam polako i dolazio blizu svršavanja. Ali trpio sam koliko sam mogao jer taj prizor kako moj kurac ulazi u tu divnu guzu nisam želio da završi. Jebo sam ju još dvije minute kad sam izvadio kurac iz šupka i nabio joj ga direktno u usta.

Skoro se ugušila a ja sam joj samo rekao:Evo ti droljice jedna! ! Ima da mi ga dobro popušiš! ! Aaa pušila mi ga je a ja sam ga izvadio i počeo ju jebati među sise. Te predivne sise. Baš je klizio kurac među njima. Kako je bio među njima ona bi mi svaki put glavić polizala. Mmm takooo dobrooo. Polako sam došao do vrhunca i odlučio joj svršiti među sise. A kad sam svršio ona ga je još malo popušila.

Nakon toga još je malo ostala kod mene malo smo još pričali i dogovorili se da ovo ostaje među nama naravno.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.