Mlada gazdarica

Gadno je kad imate 46 godina i šesnaest godina braka iza sebe i kada ona jedan dan kaže da ne može više ovako i da se seliš iz kuće i tražiš stan. E upravo se to desilo meni.

Srećom, dan nakon toga, pijući kavu s mojim najboljim frendovima, saznah da Zoran ima nećakinju, koja izdaje jednosoban stan u blizini centra. Gledao sam u čudu, ali objasniše mi da su joj ga starci kupili a njoj još ne treba i izdaje ga, ne bi li zaradila novac za studij i izlaske. I tako, za dva dana upoznah Vlatku, 22-godišnju simpatičnu studenticu. Dogovorismo se za tren oka i iznajmih njen stan na šest mjeseci.
Uselio sam se i uskoro se naučio na njega. Našao sam i žensku, profesoricu Jelenu iz obližnje gimnazije. Živio sam sam, s tim da je Jelena bila sa mnom jako često. Nije ostajala prespavati jer je kod kuće imala kćer od 12 godina, o kojoj se brinula, kao samohrana majka.
I tako je život tekao i ja sam ponovno postajao zadovoljniji i sretniji. Ponekad bi neka druga ženska, zamijenila Jelenu što ona nije znala i opet bi svi bili zadovoljni.
U nedjelju, osamnaestog siječnja, probudilo me zvono na ulazu. Provirih i iskreno sam se iznenadio kad sam ugledao Vlatku. Otvorio sam vrata, pozdravio i pustio ju unutra. Došla je razgovarati o produljenju najma i mogućnosti plaćanja unaprijed jer bi htjela putovati ovo ljeto u Englesku, pa bi joj trebali novci.
Složio sam se, jer mi je stan odgovarao u potpunosti. Popijmo čašu vina za dogovor, rekoh i prvi puta je bolje pogledah.
Bila je preslatka. Jako kratko ošišana, plave kose. Ogromne plave oči, koje su mi se smijale. Pogledah je bolje i ostadoh iskreno iznenađen. Grudi su joj bile manje, možda jača dvojka ili trojka. a sjedila je tako da joj se suknja podigla, ne prejako, taman da vidim početak predivnih butina. Prvi puta sam otkrio da je moja gazdarica, izuzetno zgodna i simpatična mlada dama.
Dodah joj čašu odličnog crnog vina, nazdravismo, gledajući se u oči.
– Za najslađu gazdaricu – rekoh, popih malo vina i taj tren odlučih pokušati pa ako uspije, uspije. nagnuh se i nježno naslonih usne na njene. Dočekaše me stisnute, pa se onda lagano otvoriše i osjetih njen jezik u mojim ustima. Odložih čašu i krenuh je ljubiti, pa iako iskusan, pomalo smeten što se ta djevojka ljubi sa mnom, starim dovoljno da joj budem otac.
Ali, nedoumica je prošla jednako brzo, kako je i naišla. Zagrlih je, ljubeći je a onda krenuh ljubiti je po vratu i ušnoj školjci, što zavaljujući njenoj frizuri i nije bio problem.
Tiho je uzdisala uzvraćala mi poljupce, gdje me stigla dohvatiti.
Uvukao sam ruku ispod njene bluzice, milujući je po ravnom i tvrdom trbuhu i penjući se do grudnjaka, kojeg sam brzo otkopčao. Milovao sam joj grudi, što je očito voljela jer su i njenih usta izlazili grleni uzdasi. Moje ruke, prelazile su preko njenih sisica, milujući ih. Imala je izraženije bradavice, koje su se ukrutile i mamile moj jezik. Ako sam i imao neku kočnicu, radi njene mladosti, sada je sve palo u vodu. Podigao sam je onako malenu i prenio do kreveta. Polegao sam ju i skinuo joj bluzu. Preda mnom su bljesnule dvije ljepotice, koje sam počeo ljubiti i lizati jezikom.
Očito je uživala i htjela mnogo više, jer sam osjetio kako mi stiska mog ljepotana preko gaća od pidžame. A on je rastao i uskoro je bio spreman za djelovanje u punoj svojoj veličini. Krenuh rukama pod suknju. Milovao sam je i penjao se prema izvoru ljepote. Nosila je one nepopularne, čarape s gaćicama, ali kada dođoh do njih samo je izdigla guzu i pomogla m da ih povučem prema dolje. Ni ona nije mirovala, uvukla je ručicu u moje gaće i milovala mi kurac koji je stajao spreman za djelovanje. Dodirnuh je kroz bijele gaćice i osjetih vlagu. Povukoh ih dolje, na što ona odgovori ponovnim podizanjem guze, istovremeno prevlačeći kožicu preko mog glavića.
Bila je gola preda mnom osim visoko podignute suknje. Ja se nisam žurio i htjedoh je lizati. Počeh se spuštati, kad reče:
– Nemoj, Mirko, nemoj sada, drugi puta…jebi me sada…stavi mi ga…rasturi me..
Nije mi trebala ponavljati, svukoh oba dijela pidžame, kleknuh..podigoh joj noge na moja ramena i uđoh u nju……
Bila je vlažna i više nego spremna, ali ipak čudno uska, tako da sam osjećao svaki milimetar njene pice, probijajući se u nju.. Ona je uzdisala, malo stisnula zube a onda prošaputala….raznesi me pastuše…..
Poslušah je i krenuh je pumpati na što je odgovarala prekrasnim pokretima guze, iznenađujuće dobro za njene godine. Htjedoh promijeniti položaj i utjerati joj ga otraga ali ona me zaustavi…..nemoj, skoro sam samo mi ga zabij…..prošaputa i uskoro nakon dva, tri moja pokreta stade uzdisati i glasno svršavati. Ljubio sam ju a ona me pogleda pogledom zahvale.
Nakon kraćeg vremena, za koje ja nisam izlazio iz nje, prošaputa….lezi na trbuh, što ja i učinih….
Ona ga polako primi rukom, uvede u sebe a onda se spusti na njega i nastavi vrtoglavo vrtjeti guzom….osjećao sam da ne mogu više i povukoh je sa sebe..Nasmijala se, spustila se, primila svojom malom ručicom i u idućem trenu bio je u njenim ustima. Nije trebalo više od pola minute, da svršim. U prvoj sekundi, ispustila ga je iz usta i sperma je završila po njenom licu, da bi onda sav ostatak progutala i dovela me do neslućenih užitaka.

Poslije je ležala u mom naručju, milovao sam ju i uživao u njenoj ljepoti. Presretan što imam takvu gazdaricu. i znajući da je nastavak više nego izvjestan…….

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.