Iznenađenje

Zrinka i ja smo se poseksali još par puta dok je bila kod nas nakon svadbe. Maja, moja supruga, srećom ništa nije primjetila, a ni Zrinka se nije ništa izbrbljala njoj, jer su rođakinje, a i najbolje prijateljice, te je bilo za očekivati….
Uglavnom, nismo se čuli skoro tri mjeseca kad me je napokon nazvala, te je rekla da se moramo naći i to čim prije. Na moj upit kroz šalu da nije valjda tako zagorila, samo je rekla da ne zajebavam i da se vidimo u četvrtak kad imam slobodan dan. Kako je to znala nisam pitao, jer znam da joj je sigurno Maja rekla.

Došao je i taj četvrtak. Maja je otišla na posao, a ja sam odveo klince u školu i vrtić, te se vratio kući. Oko pola deset je netko pozvonio na vrata, a kad sam otvorio ugledao sam Zrinku sa već tradicionalnim osmjehom od uha do uha. Brzo je ušla i uputila se u dnevni, ja sam nam skuhao kavu i smjestio se na trosjed kraj nje.

– OK, da čujem što je tako hitno i ozbiljno za rasgovarati. -upitao sam odmah.
– Hmmm…znaš onaj naš razgovor u noći nakon one svadbe…
– Da -rekoh- koji dio?
– Paaa…onaj koji u kojem govoriš da bi mogla ostati u drugom stanju.. -rekla je i pogledala me ispod oka čekajući reakciju.
– Daaaa.. -rekoh polako osjećajući kako mi probija hladan znoj po čelu i leđima- I? U drugom si stanju?
– Baš tako -rekla je nonšalantno- ali…nisam sigurna da je tvoje…
– Kako to misliš?
– Paaa…par dana nakon svadbe naletila sam na Tomicu u gradu, a pošto je onako izvisio na svadbi, morala sam mu se nekako odužiti, znaš…

Ja sam ju samo gledao bez teksta, a ona je nastavila:

– A tu je i još jedan tip na poslu, sa kojim sam se poseksala drugi dan nakon što sam to napravila sa Tomicom. I još jednom tjedan dana kasnije…
– Znači… -rekoh promuklo- nisi sigurna???
– Neeee…zato sam i odlučila prvo tebi reči, a tek onda njima. A kako sad razmišljam, mislim da bi to mogla pričekati dok ne rodim, pa tek onda razgovor…šta ti kažeš?
– Ja? Khmm….paa…mislim da je ovu zvučalo jako jako… -tu sam zašutio mršteči se naći pravu riječ.
– Droljasto?!?! -rekla je veselo.
– Da…tako nekako -rekoh uz uzdah.
– Kad je tako, onda se moramo tako i ponašati. -rekavši to stavila mi je ruku na kurac i počela ga gnječiti preko hlača. Nisam stigao ništa reči, a već me je ljubila i ugurala mi svoj jezik u usta tražeći moj.

Ja sam joj se prepustio i pustio ju da radi što hoće. Uskoro je otkopčala hlače i izvukla mi kurac iz gaća, te ga počela drkati, a uskoro i pušiti. Nakon par minuta sam mislio da ću svršiti, ali se je ona naglo ustala i počela skidati hlače, gaćice, vestu i grudnjak, te je ostala samo u čarapama i tako se spustila na trosjed opkoračivši me i spustivši se sa picom na moj tvrdi kurac. Ja sam joj milovao guzu dok se lagano spuštala niz kurac i opet podizala tako da je glavić skoro izlazio iz pice. Radila je to polako, uživajući, bez ikakve žurbe. Ja sam se totalno prepustio onome što je radila i uživao.
Nakon par minuta takvog laganog jebanja, izvukla je kurac iz pice i namjestila ga na svoj šupčić, te se počela spuštati na njega. Ispočetka je išlo sporo, ali nakon par puta ušao joj je do kraja. Ona se je tresla i stiskala rukama trosjed, a iz pice joj se cijedio mlaz i hlače su mi bile potpuno mokre. Ni ja nisam više mogao čekati sa svršavanjem, te sam ju primio za bokove i zabio joj kurac u guzu tako da je vrisnula, te se ispraznio u nju. Ona se je digla sa mog kurca, a iz guze je potekla rijeka sperme, jer se nisam poseksao već pet dana sa Majom, što je bio svojevrsni rekord od zadnje trudnoće.

Zrinka se je klekla i počela mi pušiti kurac kako ne bi pao i milovati jaja, te sam uskoro bi spreman ponovo za jebačinu. Skinuo sam mokre hlače, majicu i ostao gol. Ona se naslonila na nalon trosjeda, a meni okrenula stražnjicu sa još uvijek raširenim šupkom i natečenom pičkom koja je bila sjajna od sokova. Odmah sam ga gurnuo do kraja i počeo se zabijati u nju do jaja. Ona je samo dahtala i cvilila.

– Tooooo….izjebiiiii meeeeeee….ja saaaammmm droooooljiiicaaa…ahhhhhh….

To me još više napalilo, pa sam joj sa jednom rukom uhvatio sisu i počeo je stiskati i vrtiti bradavicu, što je uzrokovalo njeno ponovno svršavanje, tako da su mi jaja lupala o njene mokre butine i još jači vrisak nego prije. Odmaknuo sam se od nje i rekao joj da legne na trbuh, stavio sam jastučić ispod njenih kukova da joj guza bude u zraku, te sam ju opkoračio, a ona je rukom raširila guzove kako bih joj ga mogao ponovo staviti u picu.
Kad sam ga stavio nastavio sam u još žeščem ritmu pumpati njenu picu. Ona je zabila glavu u prekrivač na trosjedu i nešto nerazumljivo mumljala. Uskoro sam osjetio da ću svršiti pa sam pojačao tempo i zabijao ga svaki put do jaja. Zrinka je samo stenjala i počela se tresti ponovno svršavajući, a nakon nekoliko trenutaka sam i ja eruptirao u njenoj pici. Legao sam preko nje i nisam vadio kurac iz pice već sam joj ljubio leđa i vrat i usnama skidao znoj sa njenog tijela. Ona je lagano prstima mazila moju nogu. Nakon nekog vremena je predložila da odemo pod tuš.
Pod tušem mi ga je još jednom dobro popušila, ali sad mi je trebalo malo više vremena nego prije, pa smo potrošili svu toplu vodu i nakon što je oblizala svu spermu sa mog kurca i isprala ga u hladnoj vodi, otišli smo do kuhinje da si skuhamo čaj.

Dok smo pili čaj onako goli, meni se opet počeo dizati dok sam gledao njenu obrijanu picu i čvrste grudi, ali je ona rekla da je dosta za danas, jer mora ići, te smo se dogovorili da se nađemo kad budem imao sljedeći slobodni dan, uz napomenu da Maji ne govorim ništa, jer će joj ona to reči. Složio sam se i onda se ona spremila i otišla.

Navečer kad je Maja došla, odmah je sa vrata viknula:

– Imam jednu bombastičnu vijest!!!!!

Ja sam ju samo pogledao, a ona je samo nastavila:

– Zrinka je trudna!!!!!
– Šta je konačno našla nekoga tko ju može slušati? -rekao sam sarkastično, na što me Maja samo ošinula pogledom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.