Svadba k’o svadba

O Zrinki sam Vam već pričao, te kako sam ju dobro izjebao kad mi supruge nije bilo. Uglavnom mi smo se još par puta našli i dobro sam ju izjebao svaki put. Ali sad se nismo vidjeli već skoro godinu dana otkako je otišla iz ženine firme u jednu osiguravajuću kuću.

Čuli smo se par puta telefonski, ali samo onako. Rekla je da joj nedostaje naš seks i da joj fali moj kurac, malo lascivnog razgovora kako bi ja izdrkao svoj kurac, a ona svoju picu i to je to.

Jedan dan me je nazvala, nakon što se nismo čuli više od dva mjeseca, te me upitala:

– Jel se možemo ovaj vikend dobro izjebati?
– Kako? -upitao sam- Pa ovaj vikend idemo na jednu svadbu i neće nas biti kod kuće?!?!
– Znam….i ja ću biti na toj svadbi… -rekla je uz glasan smijeh.
– Ali kako znaš da smo na istoj svadbi?
– Zato jer sam ja u pratnji brata od mlade, a on je vaš susjed, pa sam ga pitala i tako….
– No krasno… -rekoh rezignirano- I kako misliš da se poseksamo tamo uz nadzor koji ću imati?
– Ne brini, to je moj problem.. -rekla je uz smijeh- Vidimo se u subotu!!!

Došla je i ta subota. Bilo je prohladno, oblačno i kao da će kiša. Ipak je bio deseti mjesec, a kiša tada nije ništa čudno. Mi smo se spremili i stigli na vrijeme da nađemo svoj stol, a žena se cijelo vrijeme okretala okolo.

– Šta ili koga tražiš? -upitao sam ju.
– Ma Zrinku…rekla je da će doći, a nismo se vidjele od prošlog tjedna.Ona je Tomici u pratnji…
– Šta i ona dolazi???? -upitao sam kolutajući očima.
– Naravno…znam da ju ne podnosiš previše, ali budi ljubazan, OK?
– Ma naravno…nema problema.. -rekoh, a u sebi sam mislio ‘Šta bi dala da znaš?’

Nakon pola sata sam ju ugledao…bila je jebozovnija nego prije…ili je to godina dana bez seksa sa njom…uglavnom mališa je u gačama postao nemiran, pa sam otišao za bar. Nakon što sam popio dva aperitiva mogao sam otići za stol. Na svoje iznenađenje tamo su sjedile Zrinka i moja žena i živo razgovarale, a pošto je i Tomica tamo sjedio shvatio sam da smo skupa s njima za stolom. Tomica je djelovao izgubljeno dok su njih dvije raspravljale nešto. Pošto se je Zrinka sjela uz moju ženu ja sam sjeo na stolicu između Tomice i Zrinke. Odmah se oraspoložio čim me je vidio. Počeli su muški razgovori o sportu, prvenstveno nogometu, ali onda je muzika počela i ušli su mladenci te smo prekinuli. Dok smo stajali i dočekivali mladence Zrinka je milovala moju stražnjicu po skrivečki, a pošto nije bilo nikoga iza nas vodila je samo računa da Tomica i moja žena ne vide to. Kad smo trebali sjesti zabila mi je nokte u guzove i pohotno me pogledala.

Nakon skoro dva sata kako sam uspio izbjegavati Zrinku uhvatila me je na terasi kad sam išao uhvatiti malo zraka. Odmah me povukla iza zgrade i odvukla u mrak. Počela je petljati oko mojih hlača kako bi se što prije dokopala mog kurca. Uskoro ga je izvukla i pohlepno strpala u usta istovremeno ga drkajući jednom rukom, dok je drugom stiskala moja jaja. Pošto sam bio od prije narajcan ubrzo sam joj svršio u usta, ali ju to nije pokolebalo, već ga je nastavila pušiti kao da se ništa nije dogodilo, tako da se nije ni spustio. Odmaknuo sam ju i podigao. Pošto je imala kratku suknju zadigao sam ju i odmaknuo gaćice u stranu te joj stavio prste u picu iz koje je curilo. jebao sam ju prstima trljajući joj klit, a ona se primila za moja ramena kako ne bi pala sa štikli. Okrenuo sam ju licem prema zidu kuće, stavio kurac na ulaz u njenu picu i počeo ju jebati polako, a onda sve brže i jače, zabijajući ga do kraja. Ona je samo stenjala i dahtala i tresla se od svršavanja. Uskoro je i meni došlo te sam ga zabio do kraja i napunio joj picu vručom spermom i ostao trenutak tako, da bi ga izvadio, a ona se sagnula i oblizala ga, te mi ga spremila u hlače.

– Ovo je samo prva runda… -šapnula je i poljubila me u usta, tako da sam mogao osjetiti slankast okus njene pice i okus svoje sperme.

Brzo smo se vratili odvojeno u salu, a ja sam još skoknuo do WC-a kako bih provjerio da nema nekih tragova na crnim hlačama. Kad sam se vratio Zrinka je već razgovarala sa mojom ženom, što me je opet zaprepastilo, jer ja sa njom nikad nisam puno razgovarao. Čim sam sjeo za stol žena mi je rekla:

– Ej, Zrinka će sa nama doma, prespavat će kod nas i ostati do utorka. Nemaš ništa protiv?

A šta da kažem…samo sam slegnuo ramenima i kimnuo glavom, na što su obje razvukle osmjeh od uha do uha i nastavile razgovor.
Tomica je za to vrijeme plesao sa svojom sestrom, te sam ga odlučio malo zamjeniti. Tanja je bila u drugom stanju tako da smo polako plesali i otplesali dva plesa prije nego ju je novopečeni suprug preuzeo.
Vrativši se za stol vidio sam da nema Tomice i moje žene, te sam pogledao na podij i vidio da plešu. Sjeo sam kraj Zrinke i natočio si vino, te sam se naslonio na stol. Zrinka se isto primakla bliže stolu, te je stavila svoju ruku na moje prepone i mazila mi kurac preko hlača.
Brzo ju je makla kad je vidjela da dolaze Tomica i moja žena za stol. Ostali smo još tri sata na svadbi kad je žena rekla da je umorna i da idemo kući.
Kad smo došli kući, žena se je odmah otuširala i otišla u krevet jer su je noge i glava rasturali, popila je tabletu za glavu i jednu za spavanje i dok sam ja izašao iz kupaone već je spavala. Dok sam ležao čuo se tuš iz sobe u prizemlju, te sam znao da je Zrinka još budna. Dok sam razmišljao o njoj osjetio sam kako mi se kurac diže, te sam polako ustao i izašao iz sobe i spustio se u prizemlje do Zrinkine sobe. Ušao sam jer je bilo otključano i uputio se u kupaonu. Kad sam otvorio vrata Zrinka je upravo završila tuširanje i okrenula se prema vratima, a kad me je ugledala široko se nasmijala. Onako gola ispod tuša bila je fenomenalna. Čvrste krupne grudi i savršeno tijelo, a moj kurac je napinjao bokserice i jedva čekao da se smjesti u njezinu picu.

Prišla mi je i poljubila me, te pritisnula svoje tvrde i mokre grudi o moje tako da sam osjetio koliko su joj bradavice tvrde. povukla mi je bokserice na pod i povela me u sobu do kreveta. Tamo me je polegla i opkoračila kako bih joj mogao lizati picu i šupak, dok je ona uzela moj kurac u svoja usta i počela ga pušiti i lizati. Noktima mi je grebla jaja i unutrašnjost butina, dok sam joj cuclao klitoris, a nos mi je bio u njenoj mokroj pici i sokovi su se cijedili po njemu.

Odjednom se uspravila i počela je trljati svoju picu po mojem licu od brade do čela tako da mi je cijelo bilo mokro. Uskoro je počela svršavati i sokovi su još više potekli iz nje. Malo se smirila pa se okrenula i cijelom težinom se spustila po mom kurcu uz duboki uzdah…trenutak dva je mirovala, a onda je počela vrtjeti bokovima kao luda, pa ići gore dolje, a ja sam joj cijelo vrijeme mijesio sise koje su več pocrvenile. Uskoro sam osjetio da neću moći više, a i ona je bila pri kraju…usporila je kako bismo zajedno svršili. Onaj tren kad sam osjetio da ću svršiti primio sam ju za bokove i pritisnuo na dolje usput se odižući od kreveta kako bih joj ga čim dublje zabio. Svršili smo istovremeno i po drugi put te noći sam joj napunio picu spermom.

– Znaš…jednog dana ćeš ostati tako u drugom stanju.. -prošaptao sam.
– Ako bude sa tobom onda nije bitno.. -odgovorila je tiho uz smješak.
– Ali kroz koju godinu bi se moglo vidjeti tko je otac… -rekoh i ja kroz osmijeh.
– Ako bude cura neće biti važno, ali ako bude dečko voljela bi da ima mrcinu među nogama kao i ti.. -rekavši to počela ga je lagano drkati, ali sam ju ja zaustavio
– Mislim da će to biti dosta za večeras…mogla bi se probudit i naći nas ovdje…
– OK, ali još ćeš biti moj ovaj vikend…

Digao sam se i otišao u kupaonu po gaće i oprati se, te sam otišao u sobu na spavanje…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.