Poslovni sastanak

Poslovni sastanci mogu biti dosadni i dugotrajni, pogotovo ako su strateški i uključuju raspravu o financijama i troškovima. Ali ovaj na koji sam ja došao bio je iznenađujuće ugodan.

Sastao sam se sa direktoricom financija jedne velike firme. Bila je možda koju godinu starija od mene, utegnuta u poslovnu kombinaciju crne suknje i sakoa sa bijelom bluzom i to je naglašavalo njene obline. Tamne čarape su skrivale duge noge koje su isticale elegantne cipele sa visokom petom. Sa tim cipelama smo bili iste visine. Duga plava kosa valovito je padala na njena ramena i okružila lijepo lice sa prodornim zelenim očima. Usne su bile stalno u nekom tajanstvenom osmjehu i otkrivale su bijele savršene zube.
Bila je rasna žena, a prsten na njenoj ruci je odavao da je udata, ali i ja sam bio oženjen, te sam svejedno uživao u pogledu na nju.
Svejedno, nisam dopustio da to utječe na pregovore u moju korist.

Nakon dugotrajnog sastanka za koji smo oboje zaključili da je bio uspješan, predložila je da odemo na ručak. Rekla je tajnici da joj spaja samo bitne pozive, te smo otišli.
Restoran je bio ugodan, dobili smo stol u udaljenijem separeu, tako da nismo bili na vidljivom mjestu. Vidio sam da ju osoblje poznaje, te sam pretpostavio da je već dovodila poslovne partnere ovamo.
Pošto smo se smjestili i bili posluženi, upustili smo se u razgovor o poslu, brakovima, djeci i životu općenito, ali nakon glavnog jela smo prešli na malo intimnije teme. Počela je o tome kako više nije sretna sa mužem po pitanju sexa. Da joj sve manje posvećuje vremena i pažnje, te da se već tri mjeseca nije poseksala, a ona bi htjela svaki dan. Dok je to govorila njena bosa noga je kliznula uz moju do mojih prepona i počela mi masirati jaja i kurac koji je odmah reagirao. Nije ju omeo ni konobar koji nam je donio desert. Kad je otišao, ona mi se nasmješila, povukla nogu i sljedećeg trena je bila ispod stola, te sam osjetio njene ruke na mom kurcu i osjetio kako ga oslobađaju hlača i gaća, a zatim i njene usne na njemu, te jezik, a onda ga je progutala do kraja stiščući mi jaja pritom. Ubrzo nisam mogao više izdržati te sam svršio duboko u njenom grlu. Ona je sve progutala, oblizala mi glavić i spremila mi kurac u hlače.
Nakon toga smo pojeli desert i rekla je da idemo na jedno drugo mjesto jer nismo još gotovi. Pozdravila se sa osobljem i zahvalila na ručku, a posebno na desertu, te smo otišli. Rekla je da vozim za njom, te smo nakon dvadesetak minuta vožnje došli do jedne vile koja je bila okružena visokom živicom i velikim kovanim vratima. Ušao sam iza nje u dvorište i odmah pošao za njom do kuće. Kuća je bila prazna, jer je prije rekla da joj je muž u Beču, a sin i kćer na studiju u Londonu.

Pozvala me je za njom na kat. Hodao sam iza nje i gledao duge noge koje su završavale fenomenalnom stražnjicom. Ona je pr svakom koraku zadizala suknju te je uskoro otkrila da nosi haltere i crne čipkaste gaćice. Rukom sam joj milovao noge i stražnjicu kad smo ušli u spavaću sobu. Skinula je sako i suknju, a ja sam skinuo sako i hlače i cipele. Ostala je u bijeloj bluzi crnim gaćicama i halterima sa crnim čarapama. Štikle su dodatno naglašavale njene lijepe noge. Stao sam iza nje i prislonio svoj napeti kurac uz njenu guzu i primio ju za sise preko bluze i počeo ih mjesiti. Nije nosila grudnjak i moj kurac je postao još tvrđi. Primila me je obje ruke za stražnjicu i privukla me još bliže k sebi. Ljubio sam joj vrat dok sam zavukao ruke ispod bluze i milovao joj grudi povremeno stiskajući prstima bradavice. Disala je sve brže, te sam spustio jednu ruku preko trbuha do pice i protrljao joj klit preko gaćica, a ona se samo počela tresti, te sam znao da je vrijeme da joj ga stavim. Nagnuo sam ju naprijed i odmaknuo gaćice u stranu, a miris vrele i mokre pice zadraškao mi je nosnice. Izvukao sam kurac iz gaća i malo ga protrljao po njenim usminama i onda lagano ušao glavićem par puta dok se je ona tresla, a onda sam ušao do kraja uz njen duboki uzdah:
– Tooooo…aahhhhhhh…..zabi mi ga….

I zabijao sam ga….sve jače i jače. Vidio sam da je već dva puta svršila, jaja su mi bila mokra od njenih sokova. Uskoro ni ja više nisam mogao izdržati, pa sam ga izvadio iz njene pičke i zalio joj spermom guzicu i gaćice. Kurac sam trljao o njene guzove kad se okrenula, čućnula i uzela ga u usta da pokupi svoje i moje sokove. Tako ga je dobro lizala da mi je uskoro opet bio tvrd.

Sad sam ja nju polegao na leđa na krevet raširio joj noge, a njena obrijana o mokra pica je čekala moj jezik. Zabio sam jezik što sam dublje mogao u njenu picu i lizao joj usmine, pa prelazio cijelom dužinom pice skroz do šupka u koji sam pokušao ugurati jezik. Kad sam joj usnama uhvatio klit i počeo ga cuclati i grickati ona se je počela grčiti i iz nje je procurilo obilno. Nisam stigao sve polizati koliko je iz nje izlazilo….pritisnula mi je glavu butinama kako ju ne bih odmaknuo i samo se je tresla i vukla pokrivač sa rukama. Uskoro mi je pustila glavu te sam došao do daha i podigao se. Gurnuo sam prste u njenu picu i počeo ju jebati prstima, da bi ih onda prebacio u šupak u koji su ušli bez problema.

Odlučio sam zamjeniti prste svojim kurcem te sam ga stavio u njenu pičku, ušao par puta i zatim ga namjestio na njen šupak.

– Izjebi mi šupak kao drolji….
– Tvoja riječ, meni zapovijed… rekoh sa smješkom.

Ušao je u šupak bez imalo otpora i ubrzo sam ju počei svom snagom zabijati u njenu guzu. Noge su joj bile na mojim ramenima, dok sam ih ja pridržavao rukama. Ubrzo sam osjetio da ću svršiti i zabio sam ga do kraja u šupak i počeo izlijevati svoju spermu u nju. Ona je vrisnula i samo se zgrčila. Iz nje je počelo ponovo lijevati, a kad sam se ispraznio izvukao sam kurac iz njenog šupka i sperma je izašla van i pomiješala se sa njenim sokovima.

Oboje smo bili zadihani i znojni. Ali osmjesi nam nisu silazili sa lica.

-Morat ćeš još par puta doći da utanačimo neke stavke iz ugovora…barem desetak, šta kažeš? – upitala me je sa smješkom.
– Naravno….kad god ti smatraš da je neophodno. -rekoh uz široki osmjeh.
– Sad idemo pod tuš, pa razlaz….

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.