Studentski dani – Ivanina guza

Nakon što smo se okrijepili vinom, Anita i Ivana su odjednom započele razgovor o faksu spominjući neke skripte, kolokvije, ispit koji se približava. Situacija koja je nastala je meni bila nevjerojatno smiješna jer smo i dalje svi ležali goli na krevetu, a cure su mrtve ozbiljne pričale o fakultetu, ispitima, učenju i sličnim stvarima koje se nimalo nisu uklapale u situaciju.

Ja sam jedno vrijeme skoro umirao od smijeha na apsurdnu situaciju, a onda sam sve više obraćao pažnju na dva para sisa ispred mene, dvije pičke čije su se usmine sjajile od njihovih i mojih sokova i to se sve više ocrtavalo na mom malom koji je sve više stremio ka visinama. Tu promjenu su primijetile i cure i odjednom je Anita usred diskusije gdje je najjeftinije fotokopiranje i uvezivanje skripti u gradu svoju ruku stavila na kurac i počela ga navlačiti i drkati ne prekidajući priču. Naravno, vrlo brzo je u njenoj iskusnoj ruci mali dosegnuo svoj maksimum i u dužinu i u tvrdoću. Tome je pomoglo i to što su prsti obije moje ruke završile u pičkicama oko mene mazeći ih i draškajući. I, konačno, razgovor je postao sve više nepovezan, uzdasi sve češći, sokovi su počeli teći i došlo je vrijeme za drugu rundu.

ovog puta je Ivana bila poduzetnija i uzela kurac u usta te ga počela lizati i pušiti dok je sa rukom primila jaja i nježno ih stiskala. Svako toliko, prstić joj je „kliznuo“ ispod jaja što je kod mene izmamilo uzdah, a kad je došla do moje guze i prstom je pomazila, mislio sam da ću istresti sve iz jaja u Ivanina željna usta. Nikada mi nitko nije dirao guzu i ovo otkriće je za mene bilo fantastično. Za to vrijeme, Anita i ja smo se ljubili, a ja sam je sve žešće prstario, prvo sa dva prsta, a onda mi je na uho šapnula:“ Stavi još jedan…“. Ispunio sam joj želju i dodao i treći prst, a ona je to popratila sa mlazom koji je šiknuo iz pičkice i oblio moje prste i ruku. Tada je Anita legla na leđa, raširila noge i šapnula mi:“Jebi me“.

Ustao sam, nježno odgurujući Ivaninu glavu i ušao u Anitu, prvo polako, a zatim sve snažnije, brže i žešće. Ovo je bila žestoka jebačina dvoje ljubavnika koji se dobro poznaju i znaju kako zadovoljiti jedno drugo. U jednom trenutku je Anita počela špricati mlaz za mlazom po mojim jajima, nogama i krevetu. Svršavala je dugo i žestoko urlajući kao da je boli. Znao sam joj reći da se ne mršti toliko dok svršava jer će dobiti bore, ali ona mi je rekla da želi uživati sada dok je mlada i lijepa, a kasnije, kad bude imala bore će se već nekako snaći. Ja sam se nastavio nabijati u nju želeći da njen orgazam potraje i trudio se da tempo i žestina ostanu na visini, a onda sam osjetio da me Ivana rukom primila za jaja i počela ih nježno stiskati i masirati.

Ovo je bilo previše za mene i erupcija je počela. Svršavali smo zajedno Anita i ja, a moji spermići su u naletima štrcali u njenoj pulsirajućoj pički i to u ritmu kako me je Ivana stiskala. Čini mi se da sam u jednom času čak izgubio svijest jer sam klonuo i glava mi je završila na Anitinim sisama. Ona me je pogladila po glavi, a ja sam umorno liznuo tvrdu bradavicu koja je bila na dohvat usana. Kada sam se malo povratio, legao sam na krevet i rekao curama da me samo malo puste na miru.

Dok mi se disanje smirivalo, a u glavi mi je još pulsiralo vidio sam da Ivana razočarano gleda u moj, sad opušteni i mali kurac i počinje se sama dirati. Fiksirala ga je pogledom i gurala si prstiće jedne ruke u pičku dok je drugom rukom kružnim pokretima milovala klitoris. Disala je sve brže i bučnije i već se činilo da će samu sebe dovesti do orgazma, a onda joj se među nogama pojavila još jedna ruka.

Ivana se trgnula i vrisnula i prestala se dirati svojim rukama, a Anitina ruka je nastavila tamo gdje je stala. Drugom rukom ju je zagrlila i primila za sisu lagano je štipajući za bradavicu i onda konačno poljubila uvalivši joj jezik u usta. Ovo je bilo ostvarenje mojih snova i situacija na koju sam često drkao, a sad se događala pred mojim očima uživo. Još uvijek prilično nemoćan, počeo sam osjećati da mi krv brže kola, disanje je postalo dublje, a moj mali je počeo pokazivati znakove života. Cure su bile u fazi da uopće nisu primjećivale što se dešava među mojim nogama jer su imale jedna drugu, ljubile su se, dirale, drkale i bile su si dovoljne u tom času. Malo zatim, Ivana je prekinula poljubac sa Anitom koja je legla na krevet, a Ivana je, ližući je, išla sve niže i niže dok nije došla sve do njenog trokuta i uronila u njega stavljajući jezik u Anitin procjep. Anita je počela uzdisati sve glasnije i primila je Ivanu za glavu nježno joj mrseći kosu. Navodila je Ivanu gdje je pravo mjesto i koji intenzitet joj paše i bližila se još jednom orgazmu. Ja sam tada ustao i Ivani koja je klečala stavio glavu među noge i liznuo joj pičku. Osjetio sam da se stresla i počeo lizati najbolje što sam znao. U sljedećih nekoliko minuta se nije čulo ništa osim mljackanja, uzdaha i ostalih neartikuliranih zvukova, a onda je Anita svršila. Nije to bio orgazam kao onaj dok smo se ševili već neki nježan koji je dugo trajao, i bio skoro bez zvuka. Samo je zabacila glavu u nazad i plitko disala ispuštajući neke zvuke koje iz njenog grla još nisam čuo.

Ja sam nastavio lizati Ivanu koja se sad posvetila mom jeziku i koncentrirala na svoj orgazam, a nakon nekoliko trenutaka, Anita je ustala i uzela moj kurac u ruku te ga počela navlačiti. Kako sam u kratkom vremenu svršio tri puta (i još dva puta ranije tog dana jer sam ga izdrkao da ne svršim prebrzo) kurac mi se nije skroz digao i samo je djelomično dobio na čvrstoći. Ja sam se koncentrirao na lizanje pičke iz koje je teklo i nedugo zatim sam Ivani priuštio orgazam koji je došao naglo, a ona je čvrsto sjela na moju glavu i nabijala se tako da sam se skoro ugušio. Jednostavno mi je zatvorila dovod kisika i na kraju sam je morao odgurnuti od sebe da ne padnem u nesvjest. Nakon toga smo popili još po čašu vina i kada sam mislio da je gotovo (jer ja više ne mogu) ispalo je da su cure smislile još nešto za kraj.

Anita je stala pored kreveta i krenula me ljubiti, a ja sam klečući na krevetu odgovarao na njene poljupce. ovo također nije uspjelo do kraja pokrenuti mog umornog borca, a onda sam osjetio Ivaninu ruku koja mi je prošla kroz noge i primila me za kurac te počela drkati. Ovo mi se svidjelo i počeo sam se žešće ljubiti sa Anitom, a onda šok, Ivanina druga ruka je kružila, prvo ispod jaja, a onda, oko moje guze. Kurac u Ivaninoj ruci je postao nešto duži i čvršći, a kada je prst stavila na moju guzu (na sam otvor) i nježno gurnula, kurac mi je podivljao. Nikada do tad nisam ništa imao u guzi niti sam taj dio svog tijela doživljavao kao nešto što može izazvati uzbuđenje. Sada, u ovom času, želio sam još i čak se počeo nabijati na prst. Nije me ništa boljelo jer je Ivana očito navlažila prst slinom ili svojim sokovima i prvo polako, a onda sve brže me počela ševiti. Kurac mi je stajao kao da mi je prvi put te večeri, a ja sam uzdisao hvatajući zrak. Anita me prestala ljubiti i šapnula mi na uho:“ Što je pederu, voliš kad te ševe u guzu?“. Tu njenu rečenicu uopće nisam percipirao, bitno je bilo samo da mi ivana drka sa jednom rukom i ševi me prstom druge ruke.

Inače, ja sam Anitu nagovarao da proba analni seks, ali nekako nije htjela. Jednom smo čak došli do toga da je pristala, ali moje neiskustvo i prevelika uzbuđenost je dovela do toga da sam ga prenaglo gurnuo i tada mi je sa bolnom grimasom rekla da ga vadim. Odmah sam ga izvadio i nakon toga više nismo pokušavali. Postalo mi je jasno da ću ovo iskustvo doživjeti sa nekom drugom i čekao sam priliku da se ovo dogodi. Sad sam ja bio jeban (doduše sa prstom) i svidjelo mi se, a kad je Ivana nježno dodala još jedan prst, bio sam na sedmom nebu. Tako me jebuckajući, šapnula mi je na uho:“ Hoćeš me jebati u guzu?“. Naravno, odmah sam klimnuo glavom i poljubio Ivanu, koja je polako izvadila prste iz moje guze i otišla do ormara po kremu. Tada je kleknula na rub kreveta, raširila noge, spustila se glavom na krevet i rekla:“ Budi nježan“. Dala mi je kremu i uputila me da joj namažem guzu i da je malo „razradim“ gurajući jedan, a zatim dva prsta u nju.Tada je Anita koja je stajala pored mene uzela kremu i počela mazati moj, do bola dignuti kurac koji se prpošno trzao u njenoj ruci. Ivana me tada naučila par trikova koji su mi pomogli da poševim još puno cura u guzu.

Navodila me da drugom rukom masiram njen klitoris. Nakon nekog vremena rekla mi je da izvadim prste i da joj ga nježno stavim u guzu. Tada se namjestila u položaj koji je bio najbolji za penetraciju i rekla mi da je primim za sisu. Počeo sam nježno i polako gurati , a onda mi je Ivana rekla :“ Sad me štipni za bradavicu i gurni ga!“. U tom trenutku sam sa kažiprstom i palcem stisnuo bradavicu i pojačao pritisak i tada je moj mali kliznuo i ušao u Ivaninu guzu. Smirio sam se i ostao tako nekoliko trenutaka jer sam se bojao da mi i Ivana ne kaže da ga vadim, a onda sam čuo njen glas koji je rekao:“ jebi me, što čekaš!“. Počeo sam gurati, prvo nježno, a onda sve brže i brže. Ovo je bilo nešto posve drugačije nego bilo koja pička u koju sam ga stavio.

Imao sam iskustva i sa skidanjem junfa curama, ali ništa nije bilo tako tijesno i usko kao Ivanina guza. Jebao sam tako Ivaninu guzu sve slobodnije, a onda je konačno Anita stala pored nas i počela me ljubiti. Jednu svoju ruku je gurnula Ivani među noge i dirala je po pici, a drugu ruku je stavila na moj šupak i gurnula mi prst unutra. Ovo je malo zaboljelo jer je Anita to napravila dosta grubo i rekla mi na uho:“ Sad vidiš kako sam se ja osjećala kad si mi ga gurnuo…“. Tako sam Jebao i bio jeban u guzu i bez obzira na prethodni umor, ovo nije moglo dugo trajati.

Gurnuo sam ga duboko u Ivanu i svršio puneći je spermom i stiskajući Anitin prst koji je još uvijek bio zabijen u mene. Ivanina guza je također počela pulsirati jer je pomognuta Anitinim prstima počela svršavati i gurati me van . Izvadio sam ga isto tako nježno iz guze i umorni ratnik se odmah spustio. Tada je i Anita izvadila prst iz mene i dala mi još jedan poljubac, a ovog puta je bilo jasno da je ovo kraj današnje seanse koja nas je iscrpila do maksimuma. Ivana je još nekoliko trenutaka ležala u istom položaju dok joj je iz razjebane guze curio potočić sperme, a onda se i ona pridigla i na drhtavim nogama došla do nas. Poljubila je prvo Anitu, onda mene i rekla:“ Idemo spavati!“

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.