Prijateljeva sestra ninphomanka

Ja sam Marko. Odlučio sam prespavati kod prijatelja jednu večer. Prespavao sam kod njega jer mu nije bilo roditelja u kući nego samo on i sestra. Rano ujutro me prijatelj probudio i rekao mi da mora otići do suda nešto svjedočiti a da ja ostanem spavati tu. Nakon dva odspavana sata sam se probudio i načuo lagane uzvike i stenjanje. Zvuk je dolazio iz sobe od njegove sestre.

Lagano sam odškrinuo vrata kad je ona sjedila na fotelji raširenih nogu i drkala svoju pičkicu na pornić. Kad sam to vidio užasno me napalilo i morao sam uči. Snimio sam ju mobitelom za sebe. Kad sam joj se javio naglo se prestrašila i viknula , ali zatim me je zgrabila za ruku i gurnila mena krevet. Rekla mi je da će me dobro izjebat samo da nesmijem reći njezinom bratu. I da tu snimku gdje drka pičku izbrišem ili da njoj pošaljem. Ja sam se složio i odmah pristao. Prvo me lagano ljubila od vrata pa do gača. Provukla mi je kurac kroz nogavicu od boxerica i počela lizati jaja i pušiti mi kurac. Malo mi je uzimala kurac gurala ga među svoje sise. Kad ga je stavljala u svoja usta njezin pirs me je uvijek grebao po glaviču ali to je ona bol koja te pali u sexu.

Rekla je da nemoram ništa raditi ja nego da će sve ona. Tad mi je sa svojom pičkom došla ispred lica i rekla mi da je moram lizati. Kako je samo ukusna bila ali i užarena od drkanja dok je gledala pornić. imala je malo dlaka na pički ali nisam se žalio, čak sam kadkad znaopolizati joj koju dlaku ali mi nije smetalo. Skinula mi je i boxerice i stavila kondom na moj kurac i samo ga lagano pušila preko kondoma da bolje klizi. Nema boljeg osjecaja nego kad ti stvlja kondom i lagano ga mlati. Kad ga je zajahala to je bilo divota. Njezini guzovi su se odbijali od mene i ljepo se čulo. Stvarno je imala karizmu a njezina pička je bila malo raširena kao da je prije vec netko jebao prije.

Rekla mi je da je moram jebati u šupak te da tada proživljava orgazam. Ona se okrenila u doggy styl ja sam malo popravio kondom i stavio joj ga u guzu. Stenjala je malo više i jače jer je uživala u tome. U jednom trenutnu je rekla da želi da sqirta i da bi to voljela osjetiti. Polegnuo sam je nakrevet i stavio kurac u pičku i lagano polukružno sam joj poceo vrtjeti usne od pičke da ona svrši i da doživi sqirt.

Pička joj je bila toliko crvena ali nije mogla sqirtati ali se je meni lagano pocelo svršavati ali sam mogao još da promjenim koju pozu u sexu. Došlo je do poze gdje sam ja na nogama i držim joj guzove u ruci , a kurac u pičku joj stavio. Nije bila teška ona ali ta poza je malo nezgodna i za kurac ali zbog ovakve pičke treba izdržati i bol i nelagi u sexu. Lagano mi se počelo kuhati u jajima i pitao sam je prije nego što ću svršiti gdje ću da svršim. Ona je rekla da mogu po guzovima ili po licu. Kad je došao tren svršavanja čučnio sam ju na koljena i svršio joj po onim profesorskim naočalama i ona je u tome uživala. Kasnije je još sperme šta sam joj bacio u usta puštala iz usta po svojim sisama. Kad sam svršio još mi je oblizala spermu sa glavića, a ja sam se vratio u sobu gdje sam spavao da ništa ne izgleda sumnjivo prijatelju kad se vrati.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.