Susjeda Mirta

Ovo je priča o mom prvom seksu koji se dogodio prije pet godina s prekrasnom susjedom Mirtom. Ja sam imao 17 godina i bio sam sportski građen, jer sam trenirao nogomet. Mirta je imala 50 godina, bila u “sretnom” braku.Njezin fizički izgled je uvijek privlačio poglede cijeloga susjedstva. Kao i svaki klinac u kvartu maštao sam o njoj! Imala je dva sina s kojima sam se družio.

Ivan je išao sa mnom u razred, pa smo se često družili. Tokom ljeta smo svaki dan igrali nogomet i tako sam jedan dan na putu prema igralištu svratio po Ivana jer smo svaki dan išli zajedno. Došao sam ispred kuće i vidio da su vrata otvorena pa sam zvao Ivana ali nitko se nije javljao. Kako su vrata bila otvorena odlučio sam ući i potražiti prijatelja. Čim sam ušao u kuću čuo sam uzdahe koji su dolazili iz sobe na katu. Kako sam jako znatiželjan popeo sam se da vidim tko je to gore, prišavši vratima sobe na katu imao sam šta vidjeti susjeda Mirta je žestoko skakala po kurcu meni nepoznatog čovjeka.

Sakrio sam se i nastavio gledati kako se Ivanova majka jebe kao najveća drolja na svijetu.Stajao sam pokraj vrata više od pola sata dok su Mirta i nepoznati jebač mijenjali pozicije. Gledao sam kako mu ga puši, kako ga prima u šupak i kako joj razbija pičku dok ona urla i viče:”Jače”! Na kraju joj je svršio po faci, a ona je oblizivala svaku kap sperme. Pružila je se na pod i rekla:”Moraš ići, djeca bi se mogla kući vratiti s igrališta”. Ja sam se brže bolje sakrio iza korpe za rublje. Nepoznati jebač je otišao,a susjeda mirta je došla do korpe kako bi se obrisala s prljavim ručnikom i ugledala mene.

Zaprepašteno je rekla: Što ti radiš ovdje? Što si sve vidio?
Ja sam bio bez riječi jer je ispred mene stajala gola susjeda Mirta. Nisam bio u stanju suvislu rečenicu reći.

Susjeda Mirta je pogledala moje gaće iz kojih je virio nabrekli kurac i rekla:Sve si ti vidio!! Samo sam potvrdio klimanjem glave.
Prišla mi je, uhvatila me za kurac i rekla sad ćemo te riješiti ovog ogromnog tereta u gaćama! Nisam se ni okrenuo već je cuclala moj kurac. Od prevelikog oduševljenja moj kurac je eruptirao nakon 30 sekundi i pošpricao sam susjedu Mirtu po glavi. Blago se nasmijala oblizala kurac još nekoliko puta i rekla obuci se netko bi mogao doći. Dok sam izlazio iz kuće poljubila me i poručila nismo mi još gotovi!

Došao sam kući i drkao na susjedu Mirtu kao nikad u životu. Nakon par dana susjeda me pozvala kod njih da se igram s Ivanom ali kad sam došao Ivana nije bilo otišao je s ocem na tržnicu. Gdje je Ivan, gdje je čika Petar?– izustih. Joj Šime, ne brini, poslala sam ih na tržnicu. Neće oni prije podneva. Izvini, ali ovo je bilo jače od mene. Znaš li ti koliko dugo ja nisam osjetila tvrd kurac poput tvoga,a i ostao si mi dužan zadnji put.Uzela me za ruku odvela u sobu i skinula se.Čim sam ugledao njezine sise moj kurac je očvrsnuo, prišla je i odmah ga zgrabila.Pušila je kurac, lizala mi jaja.

Prekinula je pušenje i pogledala me. Uzela me za ruku i pridigla. Gledajući me u oči, nekako molećivo mi reče jebi me, Šime molim te jebi me. Niko neće znati. Obećavam. Dva puta mi nije trebalo reći. Počeo sam polako ulaziti u njezinu dlakavu pičku kad me je uhvatila za guzove i prislonila sebi.Nakon toga sam se oslobodio i počeo ju nabijati.Gurnuo sam joj ga do kraja, nastavljajuci da je jebem velikom zestinom. Njeno ubrzano disanje je polako prelazilo u tiho jecanje.To jecanje je ovom iskustvu davalo posebnu notu!Dok sam ju tako žestoko jebao viknula je svrši u mene.

Nedugo nakon toga sam je napunio spermom i legao na krevet. Gledao sam ju kako prstom se igra s pičkom i uzima moju spermu te liže i uzvikuje kako ti je topla i gusta sperma najbolja koju sam probala. Ja sam ležao na krevetu, umoran kao nikad u životu. Okrenula se prema meni i vidjela da je moj kurac još napet opkoracila me je, zajasila! Počela je skakati u žestokom ritmu po mom kurcu, a ja sam osjetio kako njezina topla pička pulsira! Odjednom je stala, naguzila se i naredila sad me jebi u guzicu. Oblizao sam joj guzicu te ubacio kurac u guzicu. Vrisnula je!! Pitao sam ju boli li ona je rekla samo nastavi.. Polako sam ulazio i izlazio iz njezinog šupka ali tada je viknula Jače pa sam ju počeo žestoko nabijati. Vikala je kao nikad prije bravo malecki,jebi staru drolju! Ubrzo sam se po drugi put ispraznio u susjedi Mirti i legao pokraj nje.Od sada ćeš me samo ti jebati mali moj!

Nepomično smo ležali jedno do drugog narednih pola sata.
Malo kasnije se diže i obuće spavačicu. Ovo nećeš nikome pričati , ovo će biti naša tajna. Obukao sam se i napustio kuću. Od tada susjeda Mirta i ja se jebemo neprestano, a ona je s godinama sve bolja i bolja!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.