Serviser i ja

Zovem se Andina, imam 29 godina. Do sad sam imala jednu ozbiljnu vezu koja je trajala tri godine, seks je bio dobar no sa vremenom je postao dosadan i jednoličan pa mi nije bilo previše žao kada smo zbog drugih razloga prekinuli.

Prvi seks nije bio sa mojim dečkom nego sa potpunim strancem.
Jednog dana kada sam bila na prvoj godini fakulteta se je u našem stanu pokvario bojler. Moje cimerice su imale predavanja taj dan pa sam ja morala sačekati servisera, pustiti ga u stan i, po završetku posla, račun predati gazdarici. Namjeravala sam vrijeme iskoristiti i napisati seminar.

Kako sam i očekivala, serviser je kasnio pa sam bila samo umjereno ljuta što ću cijeli dan provesti u stanu. Kad sam otvorila vrata, nisam očekivala da ću ugledati dečka / muškarca koji je bio stvarno sexy, bio je oko desetak godina stariji od mene ali naizgled u odličnoj formi. Nosio je sive radničke hlače na tregere i tamnoplavu majicu kratkih rukava, sve u svemu mu je dobro pristajalo. Odvela sam ga u kupaonu i ukratko mu objasnila problem s bojlerom, pritom sam primijetila prsten na lijevoj ruci i da me on mjerka unatoč mojem „kućnom outfit-u“. Nosila sam tajice i široku, dugu majicu koja mi je pokrivala guzu.

Odlučila sam sjesti za stol u kuhinji kako bi mogla raditi moj seminar i ujedno čuti njega ako bi što zatrebao. Nakon nešto više od pola sata mi je rekao da će mnogo brže završiti posao ako mu pomognem, tako što ću mu dodavati i pridržati stvari. Zato smo imali vremena malo pričati te sam još nekoliko puta primijetila da me gleda.
Tako je i završio posao, te da bi pospremio svoje stvari nekoliko puta prolazio pored mene. Ja sam se naslonila na zid da mu ne bi smetala. Odjednom mi je rekao da se osjeća močno kad se tako prislonim na zid. Umjesto odgovora sam ga samo nastavila promatrati kako stoji ispred mene. Prišao mi je bliže i pogled mu je pao na moje sise koje su se jako nadizale jer mi je odjednom ponestalo zraka. Podigla sam ruku da bi ga zaustavila kada je krenuo još bliže, no on je primio zapešća obje moje ruke i digao ih iznad moje glave, te ih stisnuo uz zid i toliko mi se približio da se više nisam mogla odmaknuti od zida. Zatim mi je u uho šapnuo „želim te jebati.“.

Ja nisam imala teksta te sam ga samo promatrala, ujedno me je bilo strah toga što će se dogoditi a ujedno sam bila jako napaljena. Pitao me je kad će se moje cimerice vratiti u stan, odgovorila sam da tek za tri sata. Još me uvijek držeći za zapešća kad je krenuo prema spavaćim sobama, ja sam uspjela prozboriti da je moja soba iza vrata ravno ispred nas.

Došli smo do kreveta, uzeo je moj ljetni šal sa okvira kreveta i zavezao mi s njime ruke, te je drugi kraj privezao za okvir krevet, nakon što sam legla na leđa. Skinuo je moje tajice i gaćice, prvo me je počeo ljubiti na usta, na početku sporo i pažljivo ali s vremenom grublje tako da su me usne boljele, sa rukom je počeo trljati moju picu. Kad sam se navlažila je s prstima ušao u mene, povlačio ih je nježno ali brzo van, unutra. Nekoliko puta je stao malo prije orgazma. Onda je ustao s kreveta i počeo skidati svoje stvari, pomislila sam da ćemo sad oboje moći svršiti, no umjesto da uđe u mene on mi je odvezao ruke s okvira kreveta, podigao me na klecave noge i zapovjedio mi da kleknem ispred njega.

Tek sam onda ugledala njegov kurac koji mi se je činio prevelik da ga primim. Svejedno sam otvorila usta i on ga je stavio unutra, primio mi je glavu i počeo ga lagano nabijati u moja usta, ja sam ih otvorila koliko sam mogla, boljela me je čeljust no bila sam još više napaljena i vlažna. Pustio mi je glavu i ja sam shvatila da moram sama nastaviti, moj ritam je bio sporiji a njega je to još više uzbudilo, osjećala sam kako mi pod usnama pulsira. Prije nego je stigao išta reći mi je svršio u usta, a ja sam se iznenadila kako brzo mogu gutati.

Uzeo je kondom iz svojih hlača i pitao me da li želim nagradu. Potvrdno sam kimnula, odveo me je do mog pisaćeg stola, rekao mi da se mu okrenem leđima. Sam je stao iza mene i s jednom rukom mi mijesio sise a s drugom picu. Kada sam uzdahnula od užitka mi je gornji dio tijela naslonio preko stola, razmaknuo noge i ušao u mene. Zaboljelo me je no nije prestao, već je nastavio polako da se je moje tijelo moglo naviknuti na njega. Onda je ubrzao i ovaj puta nam je objema dozvolio da svršimo.
Otuširao se je kod mene, ostavio račun i na odlasku mi rekao da se zove Matija.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.