Ana kolegica iz srednje škole

Anu sam upozna u srednjoj školi. Ja sam tad bio drugi a ona prvi srednje. Nije izgledala ništa posebno a i bili smo samo prijatelji. Moji roditelji su zbog posla preseli u drugi grad i ja sam morao s njima. Nakon odrađene školske godine došlo je ljeto. Roditelji su mi dali ključ od kuće na moru i rekli su mi da odem tamo sam da imaju povjerenja u mene a i da tamo imam mnogo prijatelja. Dolazeći na more prvo sam se odlučio raspakirat i otići se okupati. Nakon raspakiranja izlazeći iz kuće ugledao sam Anu u tuniki.

Nisam ni sumnjao što će se sve desiti ovo ljeto. Pričali smo malo a ja sam joj predložio da se idemo okupat i tamo ispričat. Nakon šta smo se ispričali odlučili smo ići u more. Kad je Ana skinula tuniku ispale su joj dvije velike sise i ljepa ogromna guza. Napalio sam se odmah. Nosila je kupaće tange a guza joj je bila fascinanta. Nisam mogao vjerovati da je to ona.

Nakon kupanja predložio sam joj da dođe večeras kod mene da gledamo neki film. Složila se. Ana je bila predobra osoba ali morao sam napraviti to jer mi se kurac već na plaži počeo dizati i to je bio onda pravi znak. Ana je došla navečer kod mene da skupa gledamo film. Ja sam namjerno stavio horor jel znam da kad je uvjek strašno ženske se približe uz muškarce. Obukla je neke tajice i neku pod majicu u kojoj su joj se sise isticale. Došla je strašna scena i Ana se prislonila sisama uz mene i poljubila me. Znao sam da je to taj trenutak. Kita mi je tada već bila skočila i znao sam šta će biti. Nastavili smo se ljubiti. Ina me je prvo po vratu a kasnije kad mi je skinula košulju počela me ljubiti sve do trbuha. Otkopčala mi je šlic i rekla kakva kurčina ej.

Otišao sam do sobe po kondome za kasnije jer je rekla da neće ništa bez kondoma. Lagano ga je drkala samo i smijala se. Prvo mi je počela pušiti kurac. Lagano mi je natezala kožicu i vrhom jezika oblizivala glavić. Morao sam joj uvjek kosu držati jer joj je uvjek padala po očima a i po mojim jajima. Skinuo sam joj grudnjak lagano i dirao te dvije velike sise. Počela mi ga je onda drkati sisama kako je to ljep osječaj. Pušila ga je kao niko do sad. Znala je cura svoj posao. Zatim smo prešli u pozu 69. Ona mi je nastavila pušiti kurac a ja sam oblizivao njenu pičkicu i držao je za guzove. Često se smijala i lagan stenjala kad bi je oblizao i pogodio klitoris. Nakon toga dolazi sex. Zubima je rastrgala kesicu od kondoma i lagano kondom mi nabila na kurac. Malo mi ga je pušila preko kondoma da kad se nabije da lakše klizi.

Tada me gurnula na kauči zajahala me. Nabijala se užasno dobro a voljela je da je i pleskama po guzovima. Koliko je jahala znala se nekad zaigrat i visoko obit pa bi mi ispala s kurca a li bi je ja odmah vratio i stavio kurac ma svoje mjesto i držao je za guzove da se to ne ponovi. Zatim smo prešli u pozu doggy. Jebavao sam je u pizdu i držao je za sise. Na jedam put sam kurac izvadio iz pizde i stvio ga joj u guzu. Tad je ona malo više za stenjala ali se nije bunila. U guzi joj je bilo malo usko i toplo izgleda da se nikad prije nije jebavala u guzu. Počelo mi je lagano kuhati po jajima i dolazilo je do svršavanja. Rekao sam joj da mi je san svršiti joj po sisama. Naglo sam kurac izvadio iz njene guze i počeo bacati spermu po sisama a ona mi ga je još lagano drkala i oblizalaa spermu sa glavića. Nakon toga je umorno legla na mene. Nakon toga smo se dogovorili da ćemo ostati samo psp ili takozvani prijatelji pičkom i pimpekom i da ćemo se karati svako ljeto kad ja dođem na more.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.