Studentski dani 2 – Anita i Ivana

Nakon što mi je Anita ispričala priču o tuširanju s Ivanom i kako je prištavi PMF-ovac svršio po njoj, nije mi se mogao spustiti! Ma kakva Viagra (tada još nije ni bila izmišljena), njena priča je na mene djelovala kao da sam popio 10 komada. Te noći smo se ševili nekoliko puta, tražila je da joj svršim po guzi kao i prištavi mladac one noći i to ju je jako palilo. Zalijevao sam njenu pičku iznutra i izvana, čak je nakon što mi je popušila i progutala moje spermiće (to joj se prije ovog slučaja gadilo)pa mi odmah uvalila jezik u usta tako da sam i ja dobio mali dio svojih sokova. To mi nije bilo čudno jer me i prije zanimalo kakvog je okusa moja sperma, a ovaj Anitin postupak je samo učinio to da mi se ponovo digne.

Nakon ovog slučaja, Anita je par puta neobavezno natuknula da bi mogli probati u troje, kao šaleći se i pitajući da li imam nekog zgodnog prijatelja koji se pali na nju. Ja sam pak imao u vidu proširivanje horizonata sa Ivanom i polako sam pripremao teren za to. Anitu sam tražio da mi ponovo prepričava epizodu sa tuširanja stavljajući fokus na to kako su se njih dvije ljubile, milovale, prstarile… Anita je vidjela kuda to vodi i jednom mi je, u sred jebačine na uho šapnula:“ Jel’ bi htio da ga sad stavljaš Ivani?“ Ja sam se u tom času totalno izgubio i nije mi dugo trebalo da je pošpricam sa velikom količinom sperme. Anita mi je nakon toga rekla: „Kaj je majmune, ševio bi mi cimericu?“, a ja sam klimnuo glavom i tada smo se dogovorili da ćemo probati u troje i to sa Ivanom, a nakon toga sa još jednim frajerom. Tada mi je Anita kurvanjski rekla da je već dogovorila sve sa Ivanom, da joj je pričala kako sam dobar u krevetu i da sutra dođem kod njih u sobu. Nakon te rečenice mi se odmah digao, ali mi je Anita rekla: „Ništa od toga zlato, čuvaj se za sutra, trebat će ti …“.

Sutra sam u dogovoreno vrijeme kucao na vrata od sobe, okupan, obrijan, ošišan (gore i dolje), namirisan i nadasve spreman! Anita je otvorila vrata i rekla mi da uđem. Bila je sasvim obučena, a onda sam ugledao Ivanu koja je također potpuno obučena nešto pisala za stolom. Oduševljenje mi je odmah splasnulo jer sam mislio da se stvar izjalovila i da ništa od moje prve trojke, ali bio sam u krivu i to kako … Nakon što sam sjeo na krevet i poljubio Anitu, Ivana je zatvorila knjigu i sjela pored nas. To nisam odmah primijetio nego mi je Anita rukom okrenula glavu i tako sam se našao pred Ivaninim usnama. Anita je Nježno gurnula moju glavu i doslovno moje usne spojila s Ivaninim … Zatvorio sam oči i poljubio Ivanu, upijajući novo iskustvo poljupca sa ženom koju do sada nisam ljubio. Anita je nakon nekog vremena ponovo rukama okrenula moju glavu i poljubila me otimajući me Ivani. Kulminacija ovog dijela je bila kad sam prekinuo poljubac s Anitom, a onda su se cure počele ljubiti pred mojim očima što je, moram priznati, bio jedan od najuzbudljivijih prizora koji sam vidio.

Kad je poljubac Ivane i Anite završio, cure su počele jedna drugu svlačiti. Prvo majicu, onda hlače, i kada su ostale samo u donjem rublju okrenule su se meni i Anita me pitala:“ A što ti čekaš?“. Nisam više čekao ni trena nego sam svukao odjeću sa sebe slažući je preko stolice. Kada sam ostao samo u gaćama i krenuo svlačiti i njih, Ivana je rekla:“Čekaj, prije nego što nastavimo, moramo se nešto dogovoriti. Ne bih htjela da prijateljstvo Anite i mene nakon ovoga završi pa vas molim da prvo dogovorimo što je danas dozvoljeno, a što nije.“ Anita me pogledala, a ja sam joj rekao:“Ti odluči“. Anita je nekoliko trenutaka razmišljala, a onda je rekla da danas za nas troje granice ne postoje. Tada je Ivani otkopčala grudnjak, ja sam sebe i njih oslobodio ostatka krpica i igre su mogle početi.

Ivana i ja smo se počeli ljubiti, a Anita me primila za kurac i počela ga drkati. Zatim ga je stavila u usta i polako mi pušila. Bio sam na sedmom nebu. Malo zatim, Ivana je prekinula poljubac i rekla Aniti:“Daj meni malo“ pa se spustila i nastavila tamo gdje je Anita stala, A Anitin jezik je sada bio u mojim ustima. Ivana je pušila drugačije nego moja cura i zapravo mi ne Anitino pušenje bilo bolje, ali u ovom času je to bila dobrodošla promjena jer je odgodila svršavanje. Anita mi je stavljala jezik duboko u usta, Ivana se svojski trudila da joj što više mog kurca stane u usta i grlo, a ja sam uživao … Na sljedećoj promjeni, Anita je ponovo počela sa pušenjem, a Ivana me polegla na krevet, opkoračila me i sa svojom pičkom se našla pred mojom jezikom. Pica joj je bila poluotvorena, mirišljava, super vlažna i skroz obrijana. Sokovi su se odmah počeli cijediti u moja usta, a ja sam jezikom počeo istraživanje ove ljepote. Do tada su sve pičke koje sam imao pred očima bile manje ili više dlakave (Anita je isto imala dlakavi trokut koji je šišala i brijala sa strana) pa je ponekad u toku lizanja poneka dlačica završila u mojim ustima. To mi nije smetalo, ali lizati obrijanu pičku značilo je da nema opasnosti da se ovo dogodi, a ja sam veliki ljubitelj lizanja pa mi je ovo novo iskustvo donijelo veliko uzbuđenje.

Lizao sam Ivanu istražujući jezikom svaki milimetar njene pičke što je dovelo do toga da je moje uzbuđenje postalo preveliko i počeo sam svršavati u Anitina usta. Pokušao sam je upozoriti na to da ću svršiti, ali Ivanina pička na moji ustima je onemogućavala bilo kakav artikulirani zvuk i tako je jedino intenzitet mog mumljanja postao glasniji, a sperma je pokuljala. Nakon smirivanja, Anita je sa ustima punim sperme prišla Ivani i počela je ljubiti, a ovo je, zajedno sa mojim lizanjem, dovelo do toga da je i Ivana prešla granicu i počela svršavati na mom jeziku, dok je u ustima imala Anitin jezik i moju spermu. Nakon što se Ivana smirila, pomalo drhtavim nogama je sišla sa moje glave i legla pored mene. Tada se Anita koja jedina od nas još nije svršila spustila do mene i gurnula mi jezik u usta. Eliksir od mješavine okusa Anitine sline, Ivanine pičke i moje sperme mi je ispunio usta i osjetila i poslao snažan signal direktno u kurac koji se nije ni spustio ni izgubio tvrdoću. Anita se tada popela na mene i nasadila se na kurac i počela me jahati i to ne kasom nego galopom.

Ivana se podigla, nalaktila se na krevetu i gledala svoju prijateljicu kako jaše i počela naizmjenično milovati moje i Anitine grudi. Anita je uskoro postala jako glasna, a iz pičke joj je počelo špricati. Osjetio sam grčenje mišića koji su mi stiskali kurac i pojačao tempo nabijajući se u Anitu. Kako smo bili „stari“ ljubavnici, znao sam što Aniti u ovom času treba i gurnuo je u izrazito snažni orgazam koji ju je stresao tako jako da je, iako inače glasna, ovog puta ostala nijema samo se jako tresući. Privukao sam je sebi i počeo je ljubiti polako smanjujući intenzitet i snagu uboda do potpunog smirenja. Anita me tada poljubila i prvi put mi rekla „Volim te!“. Tada je drhtavim nogama sišla s mene, Ivani pokazala na dignuti kurac i rekla joj: „Dokrajči ga!“. Ivana je, ne čekajući, zauzela slobodno mjesto i nabila se na dignuti kurac. Tada mi je prišla i na uho mi šapnula: „Napuni me“. Na taj način je preduhitrila moje pitanje gdje da izbacim svoje plivače i ja sam žustro počeo raditi na tome puneći Ivaninu pičku žestokim ubodima. Uskoro je orgazam krenuo i ja sam lansirao svoje spermiće u Ivaninu pičku. Nastavio sam pumpati jer sam osjetio stezanje Ivanine pice i sa završetkom mog orgazma došao je njen. Počela se nabijati na moj, sad već ne tako tvrdi kurac, i grlenu uzdisati radeći kružne pokrete na meni. Svršavala je drugačije nego Anita, bez špricanja iz pičke, ali je iscijedila svaku kap iz mene. Poljubila me u obraz, šapnula mi:“Dobar si“ i ustala sa mene. Iz pičke je počela curiti sperma, a Ivana ju je pokupila rukom i polizala uz jedno grleno mmmmm …

Tada je otišla do ormara, uzela bocu vina i tri čaše i rekla: „Okrepa!“. Anita i ja smo se pogledali, nasmijali i pružili ruke da primimo svoje čaše i nazdravili „Za divno prijateljstvo!“. Noć je tek počela …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.