Studentski dani

Ovo je priča o vremenu bez briga i obveza kada je najbitnije bilo odlučiti na koji ćeš tulum ići, znati gdje je najjeftinije pivo i vino u gradu, vrijeme kada su veze sa curama bile vrlo labave i uvijek je dobrodošla neka avantura (čitaj jebačina) sa strane kojima smo bili skloni i mi dečki, a i naše cure.

Tada sam stanovao u Studentskom domu na Savi i imao nevjerojatno jebozovnu curu odnosno prijateljicu sa kojom sam imao jedan otvoren odnos koji je išao čak do toga da smo jedno drugom prepričavali avanture i anegdote vezane uz seks da bismo se uzbudili, a nakon toga je jebačina bila žestoka, dugačka, cjelonoćna i obično bi preskočili predavanja drugi dan. Ovo je jedna od priča koju mi je moja cura ispričala…

Anita (moja tadašnja cura) je u to vrijeme sa svojom cimericom Ivanom isto stanovala u domu na Savi, a kako baš nisu imale neke ocjene, mjesto u domu su kupile i to u muškom paviljonu. Ovo nam je bilo zgodno jer smo se često viđali, tjerali svoje cimere u kino da bi se mogli prašiti u mojoj ili njezinoj sobi, a s vremenom smo u svoje igrice uključili i Ivanu (ali to je druga priča…). Dakle, cure su bile u muškom paviljonu, koji je imao jedan veliki WC i kupaonu sa puno tuš kabina na katu tako da su cure dijelile taj prostor sa gomilom napaljenih studenata kojima se dizao na bilo koje žensko, a kamo li ne na jedre zgodne studentice koje su oskudno odjevene dijelile kupaonicu s njima.

Iz tog razloga, Anita i Ivana su na tuširanje išle u sred noći kada u tuš kabinama nije bilo nikoga da bi izbjegle bliske susrete sa napaljenim prištavim frajerima koji ionako ne bi znali što napraviti s njima nego bi vjerojatno samo slinili na njih.

Tako su jedne noći oko 2 sata njih dvije otišle na tuširanje i po običaju zajedno ušle u tuš kabinu. Uvijek su negirale da je pri njihovim zajedničkim tuširanjima bilo nekih erotskih dodira, maženja i sličnog, a ja im to nikad nisam povjerovao. Dakle, u sred tuširanja, Ivana je izašla iz tuš kabine da uzme šampon i kad se već skoro vratila unutra, ugledala je lika kako viri iz susjedne kabine.

Prepoznala je prištavog mladca studenta prve godine PMF-a kako je proždire pogledom, a prema laganom mrdanju njegove glave, moglo se točno zaključiti da je lik u tom trenutku drkao iz sve snage. Ivana se vragolasto nasmješila i vratila u tuš kabinu pa Aniti šapnula što je vidjela. Pogledale su se, nasmješile i odlučile da će malome pomoći da svrši i da će mu prikazati predstavu koju će ovaj pamtiti dok je živ.
Vrlo lagano, da ne uplaše klinca, otvorile su zavjesu i Ivana ga je nježno pozvala da dođe bliže. Lik je bojažljivo i oprezno provirio iz svoje kabine i ne vjerujući što mu se događa izašao i gol sa dignutim kurcem koji se trzao i iz kojeg je kapala ona prozirna skliska tekućina stao pred kabinu gdje su bile cure. Stajao je tako skamenjen i nije se usudio pomaknuti, a njegovo prištavo lice sa velikim naočalama se jedva primjetno trzalo.

Taj tik na njegovom licu je vjerojatno bio posljedica drkanja od malo prije što je curama govorilo da dečko, jednostavno, ne zna gdje je i što mu se događa. Sva krv iz mozga mu je u tom trenutku otišla u prepone, točnije u kurac koji je bio solidne veličine, tako da inače jako nadaren matematičar u tom času vjerojatno ne bi mogao točno zbrojiti 2 + 3 zbog posvemašnjeg nedostatka krvi u mozgu.

Tada su cure krenule u akciju i Anita je Ivanu primila za sisu i počela je nježno maziti, a noktom je svako toliko dodirnula osjetljivu bradavicu što je kod Ivane izazvalo uzdah. Ivana također nije bila pasivna pa je sa svojim rukama primila Anitine dosta velike sise i gnječila ih gotovo muški grubo. Obje cure su u tom času osjetile da im se pičkice vlaže, a kad je Ivana poljubila Anitu uvalivši joj jezik duboko u usta, iz njihovih pičkica je potekao pravi mlaz.

Dečko se ni tada nije pomaknuo, samo je stajao, ali mu je tik na licu postao izraženiji, a trzanje kurca jače tako da je curama izgledalo da će ih zaliti spermom čak i bez dodira. Anita je tada napravila korak dalje i svoju ruku počela spuštati sa Ivanine ukrućene bradavice i sise preko trbuha do pubisa pokrivenog sa trokutom nježnih dlačica koje je Ivana samo podšišavala i brijala sa strane. Nekoliko trenutaka je zadržala ruku među dlačicama nježno ih mrseći, a zatim je prstima zaronila među Ivanine noge ravno do nevjerojatno vlažne pičke. Ivana je grleno uzdahnula i ispustila neki nerazgovetni zvuk kroz usta i nos, a kad su se Anitini prsti našli na njenom natečenom klitorisu i kad su dva Anitina prsta penetrirala u njenu mladu pičku, Ivana više nije mogla prestati sa neartikuliranim uzdasima. Uzbuđenje je bilo u zraku i moglo se gotovo opipati pa je Ivana vrlo brzo svršila sa dva Anitina prsta u pički i jednim na klitorisu. To je napravila prilično tiho, ali se počela nekontrolirano tresti i skoro je pala na pod kabine od siline orgazma koji ju je pogodio.

Tada je na red došla Anita koja je sama raširila noge i Ivaninu ruku stavila na svoju pičku. Ni ona nije izdržala duže od Ivane, a kako je Anita i inače u seksu bila jako glasna i ovog puta je njen orgazam čuo cijeli studentski dom i okolna naselja. Od Anitinog urlika se iz transa probudio i dečko koji se samo trgnuo i rukom posegnuo prema kurcu te počeo pumpati iz sve snage. Anita je isprčila svoju oblu guzu prema njemu, a Ivana joj je raširila guzove otkrivajući malom pogled na guzu i prevlažnu pičku iz koje je curelo. Vidjevši da je mali jako blizu erupcije, Ivana ga je približila bliže guzi i to na vrijeme jer je iz kurca eruptiralo. Snagom gejzira, 50 milijuna prištavih spermića sa naočalama je udarilo točno u Anitinu otvorenu pičku i neki od njih su vjerojatno i plivali u pravom smjeru tako da je dobro da je Anita bila na anti bebi pilulama jer bi inače moglo svašta biti…

Mlaz za mlazom je izlazio iz mlađahnog kurca i završavao na Anitinoj pički, guzi, leđima, Ivaninim rukama, po podu, zidovima, uglavnom sve je bilo zaspermano. Činilo se da ta erupcija traje i traje, da se događa satima, i onda je konačno prestalo. Nekoliko trenutaka su svo troje bili nepomični i nijemi, a onda je Ivana polako podigla svoju ruku sa Anitine guze i gledajući klinca polizala njegovu spermu sa svojih prstiju.
Malom se tada povratila motorika, pocrvenio je, nešto promrmljao i nestao curama iz vidokruga. Da li je uzeo svoje stvari ili je gol otišao do sobe, cure nisu provjeravale. Odjednom su nakon silnog uzbuđenja osjetile veliki umor pa su se u tišine i bez dodira do kraja otuširale i sprale spermu sa sebe te se u tišini uputile do svoje sobe…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.