Kurva Lana

Večer sam proveo u motelu nestrpljivo isčekivajući sutrašnji dan i sastanak s mojim kurvama. Sad ih slobodno mogu tako nazvati budući da su sve svoje životne ideale, običaje, povjerenja i druge stvari izdale onog trenutka kad su za novce odlučile ući sa mnom u deal.
Nazvao sam Lanu:Dobra večer nadam se da ne spavaš ali moram ti reći da preneseš ostalima kako se sutra trebate obući svečano! Da, da, to je onaj komplet o kojem smo pričali na kavi, znači obavezno štikle, suknja-minica, halteri i gore košulja! Naravno bez grudnjaka i gaćica. Nadam se da ti muž ne sluša ovo!.

Ok, sad ću ih nazvati i prenijeti im poruku, a što se tiče muža, pa rekla sam vam da sam friška udovica! Nažalost muž mi je umro prije 3 mjeseca! – rekla mi je i uljudno smo se pozdravili i završili razgovor.

Već 15 minuta do podne bio sam kod Lanine kuće jer se nisam mogao suzdržati. Uzbuđenje je bilo toliko jače od mene. Na sreću one su već bile stigle tako da sam odmah s vrata krenuo prema njima kako bi ih pozdravio jednim poljupcem u usta. Odložio sam jaknu i aktovku sa strane, skinuo se i tako gol šetao do kuhinje po piće.

Hoće li neka od vas? Aaaauuuuhhh kako mi danas odlično izgledate! Vidi, vidi ti sad kako ste lijepo uredile frizure, kako ste lijepo obučene.Takoooo bravo, bravo dame moje, sad ste baš prave dame! Recite mi kako su vam muževi reagirali na ovo sve? Jeste li razgovarali o svemu ovome? nadam se da im niste sve detalje našeg jučerašnjeg druženja priznale! – započeo sam razgovor.
U slijedećih nekoliko minuta saznao sam dosta toga o njima i njihovim odnosima u braku, ili sa djecom. Naivno i iskreno odgovarale su na svako moje pitanje misleći da će mi se tako više svidjeti ili dodvoriti.

Lana dođi prva, ti imaš tu čast! Dođi do mene!- rekao sam.
Ona je došla,stala u stav mirno i dalje očito isčekivala moje naredbe. Izgledala je fantastično, i sa tako malo ulaganja u sebe, u odjeću i šminku zaista je bila prava ljepotica odnosno seksipilna milfača.

Od danas me zovite šef, jer ja i jesam vaš šef! poljubi me, ali onako strasno, zažvali me! Pokušaj me izluditi tim poljupcem Lana! – zatražio sam od nje.
Ona se odmah naslonila na mene i počela se sa mnom žvaliti. Vidio sam da joj je neugodno, da joj smetaju moji brkovi ali šutila je i radila što se od nje tražilo.

Klekni sada i gledaj me u oči! Ne radi ništa dok ti ne kažem!- naredio sam joj i čim je kleknula kurcem sam joj milovao lice, prelazio po usnama, nosu, očima, onda sam ju kurcem lupkao po čelu.

Isplazi jezik! tako, bravo, još, još više, tooo! – naredio sam joj. Čim je isplazila jezičinu kurcem sam ju udarao o njega. Moj debeli,crveni glavić i velika rupa na vrh njega prekrivali su ne samo njezin jezik već i cijela usta. Sad ga je mogla po prvi put osjetiti, od sada je njezin i s njim će se morati družiti dosta vremena. Kurac sam držao u desnoj ruci i povremeno ga navlačio, i ona mi je bila jebozovna u toj pozi jer se sva i potpuno predala mom lupkanju i šamaranju po njezinom jeziku ili licu.

Evo ti Lana, evo vidi kako će ti biti svaki dan na brodu! Jel ti se sviđa ovako debeli i tvrd, ovako lijepog glavića, ha? Vidi kako skače na tebe, kako te hoće nagraditi, želi da ga staviš u ta svoja medena usta, hajde zlato otvori ta usta i primi ga, toooooo, aaaaahhhh, auuuu, to sisaj ga, ljubi ga, tooooo pušiiii to samo tako, ali sve to radi lagano, jako lagano dušo, bravo! Ne trebaju ti ruke, njih stavi na moje guzove i stišći me noktima po guzici, toooo takoooo, aaahhhh! Gutaj ga kurvo, to kurvo gutaj pravi debeli kurac, to samo tako, polagano i mirno, gledaj me u oči dok mi pušiš kurac! Baš si prava kurva, jel jesi, ha? I vi ostale gledajte svoju priajteljicu kako guta moj kurac, ugledajte se na nju! I vi ćete uskoro postati kurve kao i ona! Irena jesi li ti kurva, ha? – govorio sam joj i uživao u njezinom pušenju kao i u pogledu i vrijeđanju ostali kujetina,

Nakon 20-ak minuta podigao sam je i naredio joj:Klekni na stolicu, podigni suknju i raširi rukama pičku! Irena sad ću te jebati u tu tvoju obrijanu pičku! Dok te jebem, gledaj u svoje kolegice i uživaj! – naredio sam joj i ona je odmah ispunila to. Kleknula je na stolicu, noge su joj do koljena bile skupljene, a potkoljenice raširene. Rukama je držala raširene guzove odnosno usmine pičke i u polu savinutom položaju gledala je prema ostalim kurvama. Irena je u ovoj pozi i u halterima, minici i štiklama izgledala potpuno jebozovno. Stao sam iza nje, naciljao kurac u njezinu suhu vaginu i gledao u pravcu ostali kurvi.

Lana ovo ti je veliki minus, već na početku! Nisi vlažna, znači ne uživaš dovoljno u meni, ne uzbuđujem te izgleda! Vi ostale gledajte i pazite da i vi ne zarađujete minuse zbog sitnica! Oooohhhh evo ti Lana kurac , evo primi ga s guštom, aaaahhhhh, oooohhhhh, evo ga cijeli ti je unutra! – govorio sam već pomalo izvan sebe od uzbuđenosti.
Čim sam ga ugurao cijelog, stao sam, isčekivao sam što će ona napraviti. I nisam dugo morao čekati, valjda ponikana maloprijašnjim mojim komentarom da je dobila minus, sada se odmah počela sama nabijati na kurac.Nisam je niti pipnuo, počela je sve brže da se nabada, a ja sam samo mirno stajao s cijelim kurcem u njoj.

Lana uspori, lagano se nabijaj, ali kruži i bokovima guzicom, toooo, tako, bravo kujo, pokaži svima pa i sebi kako si željna pravog kurca, kako si sretna što imaš kurčinu u sebi! Tooooo kujo, tooo samo ga primaj, toooo još kruži ali lagano, polagano te želim jebati! Jel voliš moj kurac, ha? Reci, reci jel ga voliš?.

Da volim ga, volim kako me jebe! – govorila je tiho.

Glasnije kujo, glasnije reci, da svi čuju! Stenji kurvo dok te jebem, aaahhhhhh, aaaaaaauuuuuu! – rekao sam joj iako bih ju sada njaviše volio opaliti po dupetu, ali sam se suzdržao.

Ona je zaista glasno zastenjala i rekla odgovor koji sam htio čuti. U isti trenutak pogledao sam prema ostalim kujama i primjetio kako sve ovo gledaju i slušaju s velikim zanimanjem. Počela je ubrzavati, shodno ritmu i osjetu da sam sve napaljeniji i ubrzo sam se zgrčio i uz glasno stenjanje i disanje ispraznio svoja jaja u njezinu utrobu. Punio sam ju obilato, kurac mi je bio toliko nadražen da nisam znao jel još unutra ili je ispao van,a nisam ga niti mogao vidjeti od stomaka.

Aaaaaahhhhh, aaaahhhh, to kurvo, dođi, klekni i popuši mu kurac, zahvali mu! – rekao sam joj teška glasa uzdišući i držeći ju rukom za njezinu plavu novouređenu frizuru. Sagnula se i cucala mi kurac još par minuta dok nije bio potpuno mlohav. Držeći ju za kosu, podigao sam ju i poslao na svoje mjesto:Možeš i bolje kujo, to očekujem sljedeći put! Još više strasti, seksipilnosti, vrti tim bokovima, mješaj guzom, a dok mi ga pušiš neka ti rade samo jezik i usne, jasno?.

Da, šefe, bit će tako, potrudit ću se! – odgovorila je ponizno sa svog mjesta nasuprot njega.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.