Susret na slijepo

Prije petnaest godina nismo baš svi mogli imati internet.A istina je i da u to vrijeme i nije bio baš nešto.No ipak smo se zabavljali.

Jedna je lokalna radio stanica imala super emisiju sa dobrim a ponekad i vrućim temama.Voditelj je bio maštovit pa su se slušatelji javljali a i jako ih je teško bilo dobiti fonom.

Jedna od zgodnih tema je bila:Kako bi muškarac na lijep način prišao ženi?Nisam imao mira.Bio sam uporan u zvanju i uspio uči u eter.Režija se trudila da spoji muško i žensko pa neka se obrate jedno drugome onako kako misle da je to ok.Znači sve u živo u radio programu.Super.

Malo je u početku neobično pa i neugodno jer svatko je svjestan da ga puno ljudi sluša.Dok sam čekao da se javi jedna slušateljica dobrano sam se preznojavao.

Kad eto jedne djevojke.Po glasu bih rekao da je imala veću tremu od mene ali ja sam morao započeti.Obzirom da smo očito bili zanimljivi režija nas je ostavila u eteru desetak minuta.

Zgodan je to razgovor bio a i moja se sugovornica opustila no i drugi su morali doči na red.Voditelj nas je prvo pohvalio ali time i prekinuo pa predložio da si razmijenimo brojeve i tako nastavimo razgovor.

Ostavio sam broj u režiji.Bio sam znatiželjan.Zanimalo me hoće li se javiti ta slatka cura pa da vidim kuda će to odvesti.Nakon samo par minuta zazvonio je telefon.Javila se.Nitko sretniji od mene.Ali već u samom početku kaže mi mlada dama da je u ozbiljnoj vezi pa je trenutno bila sama i eto to je radila iz znatiželje.

Potopila me u trenu.Ok lijepo smo se pozdravili i pomislih to je to.Samo što sam spustio slušalicu opet zvoni telefon.Javi mi se urednik i voditelj te radio emisije i pita me smije li dati moj broj,jer nekoliko je djevojaka zainteresirano za razgovor sa mnom.

Baš lijepo.Naravno da može!Bio sam si sav važan.Ali bliži se jedan sat u noći i nitko ne zove.Nedugo kako je emisija završila zvoni ponovno telefon.Tad je počeo šou.Prvo Maja pa Slavica onda Marija i sve tako do pred jutro.

Oko pet sati ujutro zvoni ponovno telefon.Javljam se sad već i pospan.

-Hi,ja sam Marina! Rekla je to tiho kao da se skriva od nekoga.

-Tebe je nemoguće dobiti!

Al mi je digla perje!Odmah sam se razbudio.Pričali smo doista dugo.Već je svitalo.

-Hajde da se nađemo! Rekla je iznenada.

-Jer sada? Pitao sam u čudu…

-Ako nemaš obaveza može!

Bila je samouvjerena.Odmah sam shvatio da to ozbiljno misli.Dogovor je pao.Naći ćemo se na glavnom trgu kod fontane.Sjeo sam u auto i dojurio na trg.Tamo je bila jedna ženska u rolama.Dok sam prilazio dogovorenom mjestu ista ona koju sam prvu spazio prišla mi je.Ah kako dobro izgleda.Onako u rolama ima tajce na sebi pa lijepo se vidi utegnuta guza i lijepe noge.

-Ćao,ja sam Marina! Rekla je.

-Čuli smo se fonom,jer tako?

-Da…Odgovorio sam kratko i stalno ju odmjeravao.

-Pa znaš,lijepo zvučiš preko fona ali ovako mi se još više sviđaš!

Malo sam zastao na tren jer u stvari ostavila me bez teksta.Nisam očekivao kompliment.

-Hoćemo kod tebe ili kod mene? Pitala je…

-Ja sam tu u centru pa ako želiš možemo na kavu!

Iznenađenje jedno za drugim.Pa ona ne gubi vrijeme.Motalo mi se po glavi.

-Hajde može,idemo kod tebe ako si tako blizu!? Odgovorio sam…

Brzo smo stigli do njenog stana.Malen stančić ali jako ukusno uređen.Skida ona role a ja jaknu.Stalno ju promatram.Ona povremeno podigne glavu pogleda me i nasmiješi se.Odjednom…

-Znaš da si mi raspalio maštu dok smo razgovarali?

-Nisam bila sa nikim već ima godina dana!

Rekla je to bez i malo oklijevanja,prišla mi blizu i poljubila u obraz.Prvo što mi je tog trena palo na pamet je što žene tjera na apstinenciju.Ali kako se raskomotila i ostala u uskoj majci i tajcama,ma nisam mogao vjerovati da si to radi.

Dok je pripremala kavu pričala mi je o tome kako joj je dosta veza bez ljubavi i pažnje ali i seksa bez početka i kraja.Tad mi je postalo jasno da će se dogoditi nešto lijepo.

Sjedio sam na krevetu namještenom za spavanje.Donijela je šalicu pružila mi ju u ruku i sjela do mene.

-Što si tako ukočen? Opusti se pa nismo više djeca!

A istina je bila sasvim drugačija.Samo sam čekao da pokaže što točno želi.Odložio sam šalicu na stolić okrenu se prema njoj,primio joj obraze rukama i poljubio.Počela je uzmicati ali ne i opirati se.Odjednom je ležala na krevetu i čekala.

Još onako obučeni počeli smo se dirati.Poljupci su se redali svaki slijedeći je bio sve strastveniji.

-Skini me ako me želiš! Rekla je posve tiho…

Svlačio sam sa nje onu usku odjeću i kako bi se otkrivalo golo tijelo ljubio ju.Tako je utegnuta i skladna.Napetost je rasla ali i njen govor tijela je sve pokazivao. Na svaki bi dodir reagirala uzdahom. To zaista jako pali. Lijepo ju je bilo gledati dodirivati,ljubiti.

-Želim da mi macu dodiruješ jezikom,polako,jako polagano!

Izgovorila je to jedva razumljivo.Povukla se malo više na krevet.Vrhom jezika dodirivao sam joj picu koja je gorila od uzbuđenja.Prstima ju je raširila i uzdizala se iščekujući svaki dodir.Drhtala je cijela.Uzmicao sam kako bi dodir bio što nježniji sve dok me nije zgrabila za kosu i privukla na sebe.Samo sam par puta pomaknuo jezik kad se začuo vrisak.Držala me čvrsto.Osjetio sam kako se pica steže.Uzdah zadovoljstva je bio tako glasan.

-Hoću ga u sebi isto tako polako! Drhtao joj je glas…

Dok sam skidao hlače svlačila je sa mene košulju. Svukao sam se cijeli. Pogledavala je između svojih nogu moj nabrekli kurac. Držeći me oko vrata privlačila se sve bliže dok ju nije dodirnuo. Zgrabio sam ju ispod ruku za ramena i polagano ga zabio unutra.Kad ga je osjetila u sebi počela je miješati. Nisam se morao micati. Toliko želje i požude nikada nisam osjetio. Snažan stisak pice svaki puta kada bi joj ušao do kraja. Kako sam uživao u tom osjećaju.

Odjednom onaj isti grč i drhtanje.Jedva sam se suzdržao da ne svršim.Držala me za ruke i govorila…

-Nabij ga do kraja! Hoću ga cijelog! Uuuh…kako dugo nisam imala kurac u sebi!

Kad se malo primirila poljubila me i lagano ugrizla za usnicu.

-Želim da i tebi bude lijepo! Rekla je…

A ja sam već tada prilično umoran ležao na leđima.Spustila se do mog kurca uhvatila ga rukama i stavila ga u usta. Nisam uspio dugo izdržati a kad sam osjetio da ću svršiti pokušao sam se odmaknuti. Nisam se ni snašao a ona me zajašila i nabila se na njega.Gledala me nježno,njihala bokovima.

-Napuni me! To je tako lijep osjećaj.

Nije trebala ponoviti.Stvarno je uživala u tome. Govorila je kako osjeća toplinu u sebi a ja sam još neko vrijeme bio na sedmom nebu.

Ostao sam kod nje cijeli dan,pa sve do sutradan ujutro. Uživao sam u iznenađenjima koja je priređivala ali i uvijek mi dala dovoljno vremena da se odmorim kako bih ponovno bio spreman za akciju.

Uistinu je bila posebna.Mašte i domišljatosti nije nedostajalo.Vidjelo se da uživa u seksu ali i u užitku svoga partnera.

Još i danas nakon toliko godina sjetim se Marine, i razmišljam o tome koliko je posebna bila.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.