Sisata susjeda

Dok sam imao 7-8 godina živio sam u jednoj zgradi gdje sam imao dosta svojih prijatelja s kojim bi se svaki dan igrao.
Do moga stana je živjela jedna sisata susjeda koja bi dolazila samo ljeti , imala je strašno velike sise spadajuće u obliku kruške toliko velike da bi joj jedva stale u haljinu.
Od nas djece koja su živjela u toj zgradi najviše je volila mene nikoga drugoga samo mene bio sam joj jako drag.
Kada bi prolazio kraj njenoga stana ona bi često razgrtala robu te bi rekla Marko pa gdje si ti? kako si? i svaki put bi bila nasmješena i svaki put bi me pomazila po glavi i govorila sačekaj te bi mi davala čokolade, bombona i tih slatkiša.
Kada sam napunio 10 godina morali smo se iseliti bilo mi je jako žao svojih prijatelja a i svega općenito, nisam se htio razdvojiti od svojih prijatelja pa bi stalno dolazio tamo gdje sam prije živio i to je trajalo tako 3 godine.
No došlo je vrijeme kada više nisam mogao ići tamo jer mi je bilo jako naporno i daleko pa sam se okrenuo novom društvu koje je bliže.
Nakon 8 god pričao sam s jedim prijateljem preko telefona te se dogovorili da ja dođem kod njega da idemo skupa na plažu on je isto živio daleko usput sam se sjetio da cu morati proći onuda gdje sam prije živio sve mi je bilo jako neobično nakon toliko godina prolazio sam kraj susjedinog stana te me je prepoznala nakon toliko godina rekla je Marko jesi to ti? ajme koliko te nisam vidila, vidi ga pravi momak mogu li te samo dodirniti po licu? te po svom običaju uvijek da neki slatkiš te mi reče navrati česće ovuda baš mi je drago da te vidim,susjeda se nista nije promjenila sise ostale iste kako sam je zadnji put vidio takva je i ostalo i ništa nastavio sam ići kod prijatelja.
Tu noć sanjao sam kako ja sjedim a susjeda kleči ispred mene te mi ga drka velikim sisama i puši i tako pušila i drkala sisama a zatim da sam istresao spremu po sisi a zatim da je ona razmazala po cjelim grudima no to je bio san.
Nakon toga samo mi se ona motala po glavi imao sam jaku želju da je opet vidim da dobro opet vidim njene sise.
odlučio sam se prošetati opet do tamo no ona je često razgrtala robu te me je opet vidila pitala je gdje idem? rekao sam joj kod prijatelja mada nisam išao već sam išao čisto da vidim njene sise , rekla je da je pravila neke kiflice pa da uđem kod nje ja sam rekao da ne mogu ovako onako ali zapravo bilo mi je drago nije me puno nagovarala.
Sjeo sam na neki kauč ona je otišla tamo do kuhinje donijele u tanjuru kiflice te sjela do mene jako se pribila uz mene stavila je ruku na moju nogu te se smješkala i pitala me standarna pitanja šta studiram ? Imam li curu itd kurac mi se u sekundi onako digao držao sam ruku na kurcu samo da se nevidi.
Ona je otišla ponovno do kuhinje no kada je otišla do kuhinje kurac mi je spao, premjestila me je za stol a ja sam je sjedeći za stolom u dnevnom boravku promatrao u kuhinji i misleći da se barem onaj san ostvari misleći na to opet mi se kurac digao.
Htjela je ponijeti neki sok u bokalu na stol pa prosula je bila po podu te je zvala mene da uzmem sok i stavim tamo na stol.
Bilo mi je jako neugodno doći tamo u kuhinju s nadignutim kurcem no iste sekunde sam poletio ona je brisla pod te se naguzila u jednom trenutku ne znam šta mi je bilo kurcem sam najmjerno očešao od njenu guzicu dvaputa ona nije ništa reagirala stajala je tako no ja sam odmah uzeo bokal i stavio na stol bilo mi je jako neugodno.
No ona se pravila kao da se ništa nije desilo te je sjela preko puta mene i pitala me opet standarna pitanja ali je u licu bila crvena,ja sam osjećao da bi mogao dobiti pičke od nje i bilo mi je jako drago ali problem je najveći bio moja trema.
Ona me je ispod stola nogom dodirivala počeo sam i ja nju no ništa se nije dogodilo ali mi je kurac nabrekao nisam znao sto činiti ali nisam više mogao pitao sam je gdje je wc ona mi je objasnila gdje je, kada sam išao prema wc s moje desne strane je bila soba vidio sam poluotvorenu ladicu sa njezin gaćicama uzeo sam roze gaćice iz ladice zatim otišao do wc stavio gaćice na kurac i počeo ga drkati brzo mi je trebalo da svršim jer sam bio jako napaljen njene gaćice su bile od sperme ali otišlo je svukuda sperma pa sam morao čistiti.
Kada sam izlazio iz wc-a na mašinu je odletjelo malo sperme ali ja nisam znao šta ću s gaćicama pa sam ih opet vratio gdje sam našao a sebi uzeo jedne za doma da mogu i doma stavio sam u džep.
Ušao sam u dnevni i rekao da sam zaboravio na na prijatelja da moram ići ona je rekla da dođem nekada i kavu popiti ja sam rekao da može, rekla je da ovaj tjedan neće biti tu a da dođem na kavu slijedeći tjedan kada budem išao kod priatelja pa da kod nje svratim.
Došao je taj tjedan došao je taj dan ovaj put nije bila ispred stana nego sam ja pozvonio ona je otvorila i rekla hej baš mi je drago da si tu evo sada ću stavit vodu za kavu sjedni ti tamo u dnevni.
Ja sam sjeo u dnevni ona je tamo bila u sobi htijela je otvoriti kofer nije mogla mene je zvala iz sobe da dodem i da joj pomognem.
Kada sam ušao u sobu vidio sam da se muči oko kofera saginjala se da ga otvori ja sam onako zastao i rekao sada je to taj trenutak došao do nje črvrsto je uhvatio za struk kurcem trljao od njenu guzicu samo se na trenutak opirala podigao sam njezinu haljinu i vidio sam na njoj one roze gaćice šta sam ih ja spermom zalio.
Ona je skinula skroz haljinu ja sam skinuo te gaćice stavio joj ga zguza ali u pičku ima malo po veću guzu sto meni se sviđa na početku je bio spor ritam zatim sam pogledao sebe i nju na ogledalu i rekao sebi treba malo brži ritam moja jaja su klepala od njezinu veliku guzu i to mi se sviđalo kada čujem onaj zvuk kako jaja klepaju od guzu.
Rekao sam sebi ma mogu ja to bolje i jaja su sve jače udarala od njezine guzove i zatim sam svršio tako jako da sam osjetio nekakvu bol u jajima nenormalno, nisam ga izvadio na vrijeme a iz njene pičke se cjedila sperma po posteljini, bila je jako ljuta govorila je da treba da pazim i savjetovala me sljedeći put kondom i svasta nešto je rekla no više je nikada u životu nisam vidio nema je vise uopće u stanu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.