Prijateljeva sestra

Jednoga dana čuo sam se sa jednim prijateljem kojeg odavno nisam vidio, dogovorili smo se da dođem po njega pa ćemo onda na kavu otići.
Došao sam pred njegova vrata pozvonio otvorila mi je njegova sestra pitao sam je za prijatelja tj. za njezinoga brata gdje je on? odgovorila je da je da je na katu a zatim mi je rekla da uđem.
Ja sam ušao hodala je ispred mene pravo kroz hodnik dozivajući svoga brata koji se nalazio na katu.

Dok je hodala pravo kroz hodnik pogledao sam u njezinu guzicu nosila je neke uske crne tajice kroz što su se vidila dobra dva guza sve joj se ocrtalo, i tako hodajući ispred mene mrdala je svojim guzovima u hodu lijevo desno vidio sam odmah na njoj da je po prirodi napaljena.

Prijatelj se napokon odazvao sišao niz stepenice, za tim mu je sestra rekla prijatelj te tu čeka ti ništa nečuješ kada te zovem zatim se okrenula prema meni i nasmješila moj pogled je otišao prema dole gledajući u njezinu ocrtanu pičku.
Izašli smo iz njegove kuće i pošli prema nekom kafiću, pošto se nismo odavno čuli ni vidjeli pričao mi je svoje neke priče pravio sam se da ga slušam no cijelo vrijeme mi je bilo u glavi kako bi naguzio njegovu sestru.

Popili smo na brzinu kavu zatim smo odlučili da odemo autobusom u neki drugi grad da pogledamo konzole i da usput dobro se najedemo.
Vratili smo se kasno oko 23 h zamolio me je prijatelj da kod njega prespavam nekako me je uspio nagovoriti, popeli smo se na kat gdje se nalazila njegova soba preko puta soba od njegove sestre.
Prijatelj je imao dva kreveta u svojoj sobi no našalio se pa me pitao bili ja sa njegovom sestrom spavao u njezinoj sobi odgovorio sam nebi se žalio kroz smijeh misleći zapravo u sebi ozbiljno.

Nismo jos krenuli spavati naime on je na svom krevetu namjestao posteljinu a ja sam na svom krevetu sjedio, ušla je njegova sestra u sobu otvorila je njegov ormar i tražila neke stvari naguzila se prema meni i malo se unazad približavala meni da imam bolji pogled znajuci da je gledam nosila je još one crne tajice gdje su se oslikala dva guza.
Prijatelj je otišao do wc-a ona je počela pričati samnom bezveze koji sam faks upisao i tako zatim je sjela na stol koji se nalazio odmah ispred mene ispitivala me je nešto bezveze zatim raširila noge i pomalo svakih 5 sekundi dirala po pički, vidjevši ispred mene ocrtanu pičku počeo sam natezati kurac ali kroz šorc nije nikako skupila noge.
Kada je prijatelj ušao u sobu digla se sa stola uzela svoje stvari i rekla idem ja neću smetati.

Prijatelj je legao u svoj krevet a ja u svoj pričali smo o dobrim curama koje su prije išle s nama u razred dok smo bili u srednjoj školi koju bi volili naguzi i tako pa me to jos dodatno napalilo.
Pričali smo jako dugo no on je u jedna doba zaspao i počeo da hrče,bio sam jako napaljen najviše zbog njegove sestre a i zbog oni cura iz razreda.Morao sam otići do wc da ga izdrkam pogledao sam na sat bilo je 3 h već nisam htio navlačiti šorc na sebe jer sam mislio da svi spavaju i da nema potrebe se oblačiti sići ću ovako u boksericama sa nadignutim kurcem, vrata su bila odškrinuta otvorio sam skroz vrata te ugledao sasvim neočekivano njegovu sestru koja je stajala ispred umivaonika.

Pogledala je u mene te se trznula i pitala me trebaš ti na wc nisam ništa rekao došao sam do nje lagano poljubio je usta zatim je odmah uzvratila a onda smo jedno drugome uvaljivali jezik usta odamah sam išao prema dole ovaj put je nosila pidžamu na sebi skinuo sam donji dio skinuo seksi gaćice digao je i sjeo je na umivaonik i počeo joj lizati ludo pičku pokušavala je da ne stenje tri puta je jako vrisnula.
Zatim su se čula vrata negdje kako se otvaraju govorila je brzo da zatvorim vrata od wc-a kako nas nebi netko čuo na tren smo prestali misleći da je to njezina majka ili brat, okrenuo sam je ona se naslonila na umivaonik i htio sam je zguza ona se malo opirala i rekla neka čuti će nas netko rekao sam da ću lagano jebati stavio sam ga zguza u pičku i počeo tucati pička joj je tako navlažena bila nenormalno .

Imao sam na umu da trebam sporo da nebi stenjala no bio sam previše napaljen pa sam počeo jako tucati ona je rekla ne može ovako čuti će nas zatim je predložila da odemo u njenu sobu otvorila je vrata lagano od wc-a pogledala ima li koga nije nikoga bilo , popeli smo se lagano stepenicama ušli u njezinu sobu zatim je pitao da li će tvoj brat čuti ili ući ma ona je rekla ma neće nebrini on ti spava ko top.

Namjštala je krevet i rekla sjedni ovdje skinula bokserice i lagano mi počela lizati jaja i kurac zatim ga je pušila i gledala me onako droljasto nisam joj htio reći da ću svršiti ubrzo počeo sam da svršavam u njezina usta jako se zagrcala.Nije baš bila sretna što joj nisam rekao gdje ću i kada ću svršiti to joj je bilo prvi put da je spermu progutala.Uspio sam je nekako smiriti ali rekla je da se mora biti budna u 6:30h pa da mora ići na autobus ja sam rekao dobro pustio je da odspava malo. Ušao sam u prijateljevu sobu ali on je hrkao nenormalno ja sam legao u svoj krevet i misleći da se i ja dignem u ta doba kada i ona i nabrzaka je naguzim.

Pogledao sam na mobitel i bilo je već 3:47 nisam htio spavati da nebi prespao tj da nju nevidim.
Već oko 6:15 čuo sam kako se njena vrata otvaraju od sobe,ustao sam iz kreveta otvorio malo vrata i vidio nju kako je pošla niz stepenice zovno sam je tiho i rekao ajmo još jednom ponovit ono ona je rekla da nema vremena da se mora spremati ja sam je povukao za ruku i otišli u njenu sobu gurno je na krevet skino je malo joj lizno pičku zatim ga stavio, a zatim rekla je da smo onda zaboravili na kondom da bi bilo riskantno ja sam rekao da se nebrine da pazim. Dok sam je jebao čulo se kako netko se penje stepenicama ja sam u nekoj panici svršio sva sreća izvadio ga na vrijeme pa sam je po stomaku pošpricao zatim joj je majka pokucala na vrata da joj kaže da se sprema da ce zakasniti, srce mi je lupalo sto na sat mislio sam da će ući u sobu .Kada joj je majka sišla niz stepenice ona se nabrzinu obukla i rekla neboj se ponivit ćemo trebamo naći neko bolje mjesto otišla je trčeći na autobus.

Ja sam ušao u prijateljevu sobu i čekao da se on probudi i probudio se tek u 10:30 zatim sam mu rekao da idem doma.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.