Profesorica iz biologije

Na zamjenu nam je došla nova učiteljica iz biologije. U 8. razredu. Svim dečkima je bila jako seksi i privlačna. Sat nam je završio, a ona me pozvala u svoj kabinet. Iznenadio sam se.

– Činiš mi se kao drag dečko Filipe. – rekla mi je dok je otvarala donju ladicu ormara i na moje oduševljenje pokazujući svoju predivnu guzicu.

Tražila je neke stvari i pritom me zamolila da joj dodam neku kutiju sa vrha ormara,pošto sam bio jako visok, a ona baš i nije. Kad sam joj prišao i uzeo kutiju sa ormara, naslonila je ruku na moja mišićava prsa, a ja sam je pogledao ravno u oči. U tom trenutku me primila za kurac. U prvom trenutku sam se iznenadio, ali onda sam se samo prepustio. Sagnula se izvadila moj prilično velik kurac i stavila ga u usta i počela ga pušiti.
Oh, kako je to dobro radila. Počeo sam joj skidati majicu i grudnjak i lizati njene srednje, ali čvrste grudi. Bacila me na stol i počela je skidati tajice koje je nosila. Skinula je tange.

– Sad ću te zajašiti. – rekla je i stavila svoju obrijanu picu na moj kurac i počela ga jahati sve brže i brže.

– Ahhh to mi radiii… – uzdisala je.

-Ajde, jebi me ti… – rekla je i odmah sišla s mog kurca, a ja sam je stavio na stol i počeo snažno jebati.

– Ahhhhhh….. tooooo ljubavi… – stenjala je jako.

– Ajde liži mi pičku,treba mi to. – rekla je.

Sagnuo sam se i počeo lizati njenu slatku picu. Kako je sočna samo bila. U isto vrijeme je doživljavala veliki orgazam.

– Aaaaaaaaaa, to toooo …. tako se to radi ajmeee… ajde zaguraj mi ponovno svoju kurčinu… – rekla je, što sam odmah i napravio.

Jebao sam je jako i svršili smo u isto vrijeme. Nakon toga mi je polizala kurac i jaja i ostali smo ležati na podu kabineta biologije ljubeći se.
Bilo je to moje prvo seksualno iskustvo, ali uvijek ću ga pamtiti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.