Susret s kolegicom

Susreli smo se slučajno u kafiću na cugi, koja se odužila pa smo ostali sami. Nakon sat i pol iscrpnog pričanja odjednom smo ustali i izašli van, sjeli u jedan auto i odvezli se u šumu da još malo u miru pričamo. Ahaa baš smo pričali

Počeli smo nježnim dodirima po cijelom tijelu, dok nismo postali oboje skroz goli.

Poceo sam je dirati i dodao poljupce jer želim je cijelu izljubiti, svaki njen centimetar predivnog tijela…

Krenuo sam od predivnih punih usana, ljubio sam je strasno dok sam rukom nježno mazio njen pupak, spustio sam se na vrat te je nekoliko puta gricnu dok sam i dalje dijelio nježne poljupce….

Kako smo oboje bili goli nije odolila več me uhvatila za kurac i drkala cijelo vrijeme dok sam je ljubio.

Spustio sam se još niže na predivne velike sise sa malim tamno smeđim brafavicama koje sam tako cuclao i grickao da je počela stenjat, pa sam joj obrađivao bradavice jezikom i napokon ih napravio krutima.

Spustio sam se još niže i počeo je lizati i ljubiti oko pupka te po cijelom trbuhu što ju je toliko palilo da se počela uvijati.

Napokob sam stigao i među noge, ugurao sam glavu i ljubio joj već nabrekli klitoris, a njena vrela i mokra pička počela je ispuštati taj predivan sok koji sam lizao i uživao u tom okusu.

Odjednom me odgurnula i strpala kurac u usta, vrškom jezika ovrađivala ga je kao luda, najprije po vrhu, pa okolo po rubu pa sve do jaja, uhhh očito je voljela moja jaja jer se nije micala s njih a ja sam skoro svršavao pritom.

Odmaknula se i prekoračila me, predivne sise našle su mi se svaka s jedne strane glave moj kurac kao metak spreman uči u njenu vrelu pečnicu pa da tamo istresem sve što imam u prepunim jajima,

Sjela je polako jer očito dugo nije imala nikoga, jedva je ušao u nju a bila je mokra da se sve cijedilo po mojim jajima.

Napokon je počela skakati po njemu a ja sam je uhvatio za predivnu guzu izraženu zbog širokih bokova i pomogao joj da se nabija što je više moguče dok sam joj bradavice sisao kao lud, i grickao samo da ostanu tvrde.

Pomaknuo sam ruku i počeo je trljati i dirati po šupčiču pa kako je bila jako vlažna iskoristio sam sok iz pičke te joj namazao i šupak, tako da sam lagano ugurao prstič u njega, a to je mene tako napalilo da mi je trebalo još malo da svršim, ali očito i nju kad je podivljala ma mom kurcu.

Jašila me tako još kajo kratko kada smo u zajedničkom pokretu cijelih tijela i jednoglasnom uzdahu svršili, sve što sam imao u jajima sada je bilo u njoj.

Zagrlila me i stisnula na sise tako čvrsto da nisam mogao do zraka pa sam joj opet ugurao prst u šupak, a to nam je samo bio okidač da nastavimo dalje i promijenimo pozu iako smo bili u autu.

Okrenula mi je guzu i čekala, u mom kurcu krv je zakujala i počeo je divlje pulsirati, polizao sam joj šupak i namijestio kurac ispred pičke čekajuči da vidim koliko če izdržati a da se ne nabije na njega. Punih 2s trajalo je čekanje dok nije počela vrtit guzom i tražiti gdje je moja kruta špica….

Jao samo sam čekao da rupicu poravna i odjednom sam ga nabio skroz do jaja, jaooo kako je to bio krasan uzdas s njene strane, a sperma koja je več bila u njoj špricnula je van pokraj mog kurca. Tooo jebi me…. vikala je.

I jesam jebao sam je tako dobroh pola sata, gnječeči joj guzu i sise, i nabijajuči se kao divljak dok opet nismo oboje zajedno došli do vrhunca a ovaj puta ona nije dala da za izvadim več je željno čekala novi mlaz osijetiti u sebi.

I osjetila ga je ali još jače nego prvi, zavrištala je od sreče i na kraju ga popušila i polizala svaku kap s mog kurca….

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.