Seks sa cigankom u busu

Desilo se prije mjesec dana. Putovao sam busom iz Osijeka u Zagreb. Ukrcao sam se na bus oko 12h i smjestio se na zadnje sjedište autobusa. Putnika u busu je bilo jako malo, možda još petero osim mene.

Do Slavonskog Broda smo se vozili određeno vrijeme i dosađivao sam se i prčkao po mobitelu. Bus je Stao u Slavonskom Brodu i ušlo je dvoje novih putnika. Jedna od njih je bila mlada romkinja, nekih 20 godina i sjela na zadnje sjedište busa, do lijevog prozora, a ja sam sjedio na desnoj strani.

Odmah kada je ulazila zagledao sam se u nju, bila je lijepa, imala je usku crnu maicu i nije imala grudnjak. Dok je hodala grudi su joj veselo skakutale. Primjetila je da joj gledam u grudi i samo se nasmiješila.

Dok je sjedila skroz sam je pogledavao. Nikada nisam vidio tako zgodnu ciganku. Oduvijek sam želio jebati ciganku i sada jedna super seksi sjedi pored mene.

Uvijek mi je fetiš bio i da izvadim kurac pred nepoznatom djevojkom. Neko vrijeme sam je pogledavao dok mi se kurac dizao. Kako sam imao usku trenerku ona je primjetila da mi se digao i samo se osmjehnula.

Tada sam se odlučio na sasvim sulud čin i izvadio sam kurac pred nepoznatom cigankom. Ona je sjedila možda metar od mene. Izvadio sam ga i počeo ga drkati. Naravno ona je primjetila. Gledao sam u nju, a ona malo mene, malo u moj kurac.

Nakon nekoliko minuta primaknula se do mene i počela mi prvo lagano maziti kurac i pri tome me je gledala u oči sa veoma sexy pogledom. Bio sam jako napaljen, tako da nisam mogao izdržati da je ne uhvatim za sise. Kako sam i pretpostavio, nije imala grdnjak i savršeno sam osjetio njezine sise koje sam dirao preko njezine uske crne maice.

Tada se sagnula i počela mi prvo ljubiti kurac. Pa je onda lizala glavić i stavila ga u usta. Prvo ga je pušila lagano, dok sam joj ja mijesio sise. Nakon toga ga je pušila sve brže. Ljudi moji, kako ta ženska puši. Obožavam tu malu ciganku i što mi radi s kurcem.

Više nisam mogao izdržati. Rekao sam joj da skine gačice. Imala je lijepu pizdu, izgledala je da je već prilično obrađena. Zapravo da budem iskren bila je pravo razjebana. No to me još više napalilo. Želio sam staviti kurac u njezinu razjebanu cigansku pizdu.

Ja sam sjedio i rekao sam joj da mi sjedne u krilo i nabije se na moj kurac. Tako je i napravila. Nabila se na moj kurac, a koliko sam bio napaljen dopustio sam si i seks bez kondoma jer ga nisam imao. Nabijala se lagano, pa onda sve brže i brže.

Rekla je da želi da joj svršim u pičku. Naravno, bio sam jako napaljen i nisam puno razmišljao, tako da sam isto i napravio. Svršio sam vrlo brzo, i napunio njezinu pičku sa spermom. Ona se ustala, a sperma je curila iz njezine razjebane pičke.

Nakon toga se obukla je naslonila se na mene. Ja sam još uvijek bio željan njezinih sisa i mijesio sam joj sise dok je bila naslonjena na mene. Uskoro smo stigli u Zagreb. Razmjenili smo brojeve telefona. Ona inače radi u Zagrebu i svakako ću joj se javiti kada budem u Zagrebu jer je to bio stvarno odličan seks i treba ga ponoviti.

Čuo sam da je seks sa cigankom odličan i da ga treba probati, ali stvarno nisam znao koliko je dobar dok nisam probao.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.