Sex sa bivšom

Razvedeni već tri godine, a njegova supruga Klara je uradila prilično dobar posao da mu uzme sve iz vlasništva. Međutim, on je naporno radio na stvaranju uspješnog poslovanja, te je opet stao na noge. Njegova supruga, s druge strane je potrošila svaku kunu koju mu je uzela prilikom rastave.

U nadi da će joj pomoći uputila se ka njegovom stanu, sexy kao i uvijek, od milja ga je poljubila u obraz i nakon što su razmijenili par riječi pozdrava rekla mu je da planira da se vrati na fakultet i završi master, te da joj za to treba novac, pa ga je pitala da li bi mogla od njega posuditi.

On nije bio ogorčen zbog razvoda više, niti zbog toga da ga je ostavila zbog najboljeg prijatelja, već ga je činjenica da njezin novi odnos nije trajao ni godinu dana učinila da mu je bude žao.

Bila je samo jedna stvar koja je nastavila da ga smeta i to je način na koji ga je odsiječen od seksa kojeg mu je pružala, a onda je to nastavila pružati njegovom prijatelju.

Priliku da joj mora pozajmiti novac okrenuo je u priliku da se osveti za razvod i za sve ostalo što mu je pružila u protekloj godini.

– Što si spremna učiniti ako ti pozajmim novac za master? – upitao je.

– Ne znam na što misliš. – odgovorila je.

– Pa prije šest mjeseci si me ostavila, a moj dragi prijatelj je bio jebavan svaki dan, a ja sam drkao cijelo vrijeme. Je li ti sad nešto jasnije. – arogantno sam rekao.

– I? – rekla je, gledajući malo zbunjeno.

– Pa nisam imao toliko sexa nakon tvog odlaska pa bismo se mogli dogovoriti. Ti mi svaki tjedan daješ vraški dobar sex, a ja tebi novac. – rekao sam s smješkom.

Ona reče:

– Bože – to me čini da se osjećam kao prostitutka.

– Nije kao da ćeš jebati stranca – nismo spavali zajedno skoro godinu. – rekao sam joj.

– Znam, ali to me čini jeftinom. – odgovorila je i spustila glavu.

– Nekoliko tisuća mjesečno za godinu dana nije jeftino. – sa smiješkom na licu sam joj rekao.

– U redu, ali ništa bezobrazno. – ozbiljno ona meni.

– Nisi u poziciji diktirati uvjete, – nasmiješio se. Želim da mi ispuniš svaku moju želju.

Duboko je udahnula, nije to željela uraditi, ali novac joj je važniji.

– U redu – kada ćemo početi, – upitala je kratko.

– Sada je dobro vrijeme mislim – ti me vraški izjebi, a ja ću ti dati prvu pozajmicu. – ozbiljno sam klimnuo glavom i rekao.

Počela je da skida odjeću.

– Idemo da to odradimo, – rekla je, ne izgledajući uopće oduševljeno.

– Ne tražim jedan brzinski orgazam, – on je odgovorio. Idemo pod tuš zajedno, pustiti neku lijepu glazbu, želim to sa stilom.

Ona je se počela napaljivati u tušu kako joj je voda polako i vrlo nježno počela polivati njezine grudi, trbuh, noge. On ju je počeo ljubiti i istražiti unutrašnjost njezinih usta sa svojim jezikom, a ona mu je uzvratila kao nikada prije, oboje su bili spremni za žestoko jebanje.

Kada je gurnuo prst u njezinu pičku, na koju još uvijek kaplje voda, ona je počela dahčati i molila ga je da ne prestaje. On je nastavio, a sa drugom rukom joj je masirao klitoris, nakon nekog vremena gurnuo je i drugi prst, a ona je počela drhtati od uzbuđenja.

Sagnuo se malo i počeo sisati njezine bradavice dok su njegovi prsti nastavili vlažiti njezinu pičku. Njezino drhtanje pretvorilo se u sasvim nasilno miješanje preko njegovih prsiju.

– Ooo, nastavi… – dahnula je… svršaavam, a zatim je ispustila krik i zagrlila ga čvrsto.

Nakon što joj se tijelo smirlilo spustila se na koljena i uzela je njegov tvrd kurac i počela ga lupati po ustima. Prvo ga je malo rukom trljala, pa palcem prelazila po glaviću, a onda ga lizala sa svih strana i jaja cuclala pa se dugim lizom vračala od jaja do glavića.

– Idemo u spavaću sobu, – bezobrazno se nasmiješila, kao da je bila željna da sjedne na njegov kurac.

Ušli su u spavaću, a ona ga je gurnula na krevet!

– Učini sve što želiš, iskoristi me! – rekla je.

On je zabio svoje lice među njezine noge i osjetio okus njezine pičke ponovo nakon godinu dana. Počeo ju je lizati dok je drugom rukom prelazio preko njezinog klitorisa.

– Uvijek si bio tako dobar u tome, – prošaptala je… Često sam liježala u krevet maštajući o ovome sa tobom.

Te riječi su ga napalile te joj je raširio pičku i jezik gurao toliko duboko da ga je molila da ne staje, a nakon par minuta počela je vrištati.

On je iznenada stao, izvadio kurac, i brzo ga gurnuo unutra što ju je dovelo do ludila.

– Oo, jebi me, ovo je tako dobro… – uzviknula je… Ne želim više ovo propuštati sljedećih godinu dana.

Uhvatila ga je za guzove i mješala po njegovom kurcu sve dok nije osjetila njegovo sjeme ponovo u svojoj vagini.

On je nastavio da je jebe dok je se sperma rasipala svuda po sobi, a ona je od silnog uzbuđenja od orgazma zarila svoje zube na njegovo rame. Nakon toga su legli zajedno i uzeli odmor koji im je potreban od tako dobrog jebanja, a on joj je rekao:

– Sve si bliže Sveučilištu i Masteru!

– Sve prilike ukazuju na to. – odgovorila je dok je se valjala po njemu.

Onda je stavila svoje prekrasne sise na njegova dlakava prsa, poljubila ga i molila da nikada više ne budu razdvojeni.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.