Sex sa strinom

Strina je bila veoma lijepa žena, 40 godina, svako bi je na svijetu poželio. Imala je osrednje napaljujuće sise i čvrsto veliko dupe koje se uvijek ocrtavalo preko odjeće. Tako da nisam mogao odoljeti da ne bacim oko na to kad god uhvatim priliku. Pošto je bila udata i imala dvoje djece uvijek je nosila gaćice. Njeno veliko dupe me je uvijek palilo. Kad bi god nešto vani radila uvijek bi je promatrao kako se guzi. Uvijek sam zamišljao sex sa njom i stalno na to drkao. Pošto sam shvatio da nema šanse da imam sex sa njom, palo mi je na pamet da uzmem gaćice iz kante za veš kad budem imao priliku.

Jedne večeri strina je bila sama u kući pošto su stric i djeca negdje otišli na zabavu. Pozvala me i rekla:

– Možeš li doći nešto mi je kompjuter zablokirao.

Normalno ja sam odmah sav uzbuđen prihvatio. Došao sam, pozvonio. Otvorila je, bila je u plavoj trenirci i sivoj majici. Pokazala je u čemu je problem sa kompjuterom. Ponudila me je sokom i rekla:

– Ulijevaj koliko hoćes ja odoh da se istuširam, a ti me sačekaj da mi pokažeš u čemu je problem.

Čim su se vrata od WC-a zaključala pošao sam da vidim moželi se kroz ključanicu išta vidjeti. Vidjelo se taman koliko treba. Pustila je vodu da puni kadu i krenula da se skida. Ostala je u crnom grudnjaku i crnim čipkastim gaćicama. Lagano je prošetala do ogledala i sačekala da se kada napuni , a ja sam lagano stajao ispred vrata samo što nisam svršio od uzbuđenja. Jedva sam čekao da je vidim golu.

Otišla je do kade ugasila vodu i skinula brus.
Pred mojim očima stvorile su se jako lijepe sise. Počela je da skida gaćice i vidjele su se dlačice. Nije bila ni obrijana, a ni zapuštena. Bacila je grudnjak i gaćice u koš , i nagnula se da vidi jeli voda topla.

U tom trenutku ugledao sam strinin pičić. Sjela je u kadu i tada više nisam mogao da vidim pa sam otišao da popravim kompjuter. 20-ak minuta poslije izašla je i ušla u sobu da se obuče. Tada je u meni došao nagon da otiđem u wc i prvi put pomirišim ujnine gaćice.

Ušao sam u Wc i podigao poklopac od koša. Na vrhu su bili grudnjak i čipkaste gaćice . Odmah sam ih dohvatio i stavio pod nos. Kako su lijepo mirisale malo je falilo da izvadim kurac i počnem drkat, ali ostao sam pribran znajući da je strina u kući i stavio gaćice u lijevi džep i izašao van. Nakon pet minuta izašla je i ona iz sobe sva mirišljava u dekoltiranoj majici i stegnutoj trenirci. Objasnio sam joj kako radi.
Krenuo sam kući i idem prema vratima i taman da ću izać strina povika:

– Ispalo ti je nešto iz džepa.

Ja se okreni i vidim kako strina diže svoje gaćice sa poda:

– Šta rade moje gaćice u tebe manijače!

Ja sam stajao ne pomično. Dođe do mene tresne me gaćicama po glavi i reče:

– Šta šutiš sviđaju ti se moje gaćice.

Ja duboku udahnuh i sve joj priznah. Rekao sam joj da je najbolja žena koju sam ikad vidio da ima najljepšu guzu i da stalno drkam na nju jer mi je strina, pa ne mogu da je jebem. Ona baci gaćice na pod i reče:

– Ovo ti neće trebati jer sad ćeš dobiti strinu.

Uhvati me desnom rukom za kurac. Uhvatio sam je za struk i gurnuo od sebe na vrata te je onako pripijen uz nju češao kurcem po pički. Ljubio sam je po vratu i onda sam počeo da joj skidam majicu. Ostala je samo u grudnjaku.
Počeo sam je dirati po sisama i ljubiti, a ona reče:

– Hoćeš li jebati strinu Ivu?

Krenuh da joj skinem trenirku i gaćice. Kad sam to skinuo predmenom je bila nasmijana strina sa golim prelijepim sisama i polu dlakavom pičkom.
Potom strina krene da mi skida bokserice izvadi nabrekli kurac i krenu ga pušit. Izvadila ga je iz usta i premjestila među sise i tako 4-5 minuta. Iza toga lizao sam joj pičku i dupe. I onda je napokon došao taj trenutak da joj ga stavim u pičku, prislonio sam joj se po boku i tako gurao.

Počeo sam da ulazim, bila je dosta vlažna tako da je kurac lako klizio. Ubrzao sam tempo, uhvatio sam je lijevom rukom za butinu i podigao je malo, a desnom rukom za sisu.
U sobi je samo odzvanjalo:

– Aaaaaah, uuuuaaah, oooaaah, ahh, ahh.

Odlučili smo da promijenimo pozu, a strina Ivana reče:

– Gdje si ti ovako naučio da jebeš, da sam znala da si ovakav odavno bi to radio, ne bi samo drkao na mene.

Uhvatio sam je prvo za sise dok je naskala, a potom za guzičetinu i sirio je.

– Ahh, jebi svoju strinu, razijebi je načisto oooooooh. – vikala je i stenjala, a u isto vrijeme nabijala na moj kurac.

– Strina hoću da mi sjediš na faci, hoću tvoje dupe na mom licu. – rekao sam joj.

– Ju, kakve sve ti imaš ideje perverzni stvore. – reče strina iznenađeno.

Sišla je s mene i polako dolazi do moje glave dok sam ležao. Pred mojim očima pojavila su se dva velika guza, a između njih čmar i pička. Potom je ustala i pušila moj kurac dok sam joj turao dva prsta u pičku. Rekao sam joj da bi htio u kuhinji malo sexa, ona je pristala i otišli smo u kuhinju.

Sjeo sam na stolicu, a ona je krenula da sjeda na moj kurac okrenuta leđima. Počela je polako da se nabija i skače. Uhvatio sam je za sise i mijesio ih dok je ona skakala po mom kurcu i lupala se dupetom od moja jaja.
Kuhinja je odzvanjala njenim stenjanjem i uzdisajima:

– Ahhhh, oooouh, jebii strinu, jebi, rasturi je.- čulo se iz strininih usta.

Oboje smo bili u transu, ali htjeli smo još. Ja sam htio da jebem strinino veliko dupe na koje sam drkao bezbroj puta. Krenuo sam polako kurcem da ulazim, vadio sam ga pa opet ulazio, dok malo ne razradim rupu.

– Jebi svoju strinu,rasturi joj dupe. – vikala je.

– Što je strina, nisi sita još? – upitah je.

– Razvali mi to moje dupe, nikad se nisam u guzu jebala. – rekla je.

U tom trenutku sam joj zabio do kraja i naglo izvadio i par puta tako. Dupe sam raširivao i širio, najviše mi se svidjelo, moram da priznam. Sve je išlo lakše i lakše, a osjećaj je bio sve bolji.

– Svrši u strinu,svrši u dupe strinino… – stenjajući je rekla.

Rekao sam joj :

Strina uskoro ću da svršim hoću li ga izvaditi.

– Nemoj svrši mi u dupe, svrši u strinu, napuni joj guzičetinu. – rekla je.

Krenuše i mlazovi sperme dok sam bio u njenom dupetu. Sve se slijevalo prema njenoj pički, a ona se okreni i onako ga ljepljiva stavi usta.

– Pa bravo dušo moja, kako si samo pojebao strinu, morat ćeš opet. – ushićeno ona meni.

– Ozbiljno strina? – rekoh.

– Da, samo moramo paziti kad budemo imali priliku, kad budemo sami, dogovorit ćemo se već. – namigne mi.

– Važi strina, promijenit ću te u imeniku, pa ćemo se kuckati, i ti isto učini. I želim da znaš, hoću da mi daješ svoje gaćice nošene kad kreneš na tuširanje, umjesto da ih bacaš u korpu. Pa kako mi jedne daješ, ja ti prethodne vraćam. rekoh.

– Sve za tebe lijepi moj, samo neka si ti mene pojebao domaćinski. Hoćeš one crne ili ove roze od malo prije? – upita.

– Crne ću, te roze još malo nosi, pa ćeš mi dati. Odoh da se malo umijem, da se obućem pa da biježim kući. – odgovorim.

– Dobro, ajde i ja ću malo da operem pičkicu, da tvoj stric ne primijeti ništa. – kaže mi.

Obukli smo se, poljubili smo se još jedanput za kraj, uhvati me za kurac i reče:

– Čuti ćemo se, da opet jebeš svoju strinu uskoro, čim bude prilike.

– Jedva čekam… – uhvatih je za dupe i odoh kući sav sretan sa strininim gačama u džepu i mislima da ću opet uskoro jebati strinu Ivanu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.