Sexy studentica

Kao profesionalni vojnik morao sam održavati kondiciju, te sam uz redovno trčanje i vježbu za vrijeme radnog dana, svaki dan poslije posla išao trčati dodatnih 15 km. Tako sam upoznao i nju, Mihaelu, plavokosu studenticu koju sam znao iz viđenja iz autobusa, kasnije sam saznao da živi 10 km dalje od mog mjesta.

Uglavnom, nekoliko puta smo se sreli na trčanju i svaki put mi je uputila široki osmjeh, a i ja njoj. Jedan dan sam naletio na nju na stazi dok je sjedila i držala se za gležanj, stao sam da vidim da li je sve u redu. Bila je sretna što sam naišao jer je taj dio prilično pust.
Rekla je da ne može hodati pa sam joj rekao da ću ju odnesti do kuće. Stavio sam je na leđa i primio za noge i nosio narednih 5 km do kuće, tijekom kojih smo se pobliže upoznali.
Cijelo vrijeme sam osjećao njene tvrde sisice na mojim leđima, nije bila teška, ali je bila sportski građena. Uz trljanje njenih sisica i topli dah na vratu kurac mi je počeo rasti što je primijetila tek kada smo stigli do kuće.

Samo se nasmiješila i rekla da ju pomognem skinuti i odnijeti do kupaone. Nisam dvojio oko toga, odnio sam ju i skinuo, a ona je mazno rekla kako joj netko treba oprati i leđa, jer sad nije baš stabilna. Skinuo sam se i ušao u tuš sa njom. Bila je niža dosta od mene, pa joj je moj kurac dirao direktno pupak, svejedno se je sagnula i primila ga u usta. Osjetio sam vrući i nemirni jezik na mom kurcu kao i njene savršene zube kako ga grickaju. Primila mi je jaja jednom rukom, a drugom mi je primila guzu i stavila mi prst u šupak, isti tren sam joj napunio spermom usta.
Samo se oblizala i nasmijala, a ja sam kleknuo i počeo joj sisati klit koji je bio tvrd i jako osjetljiv. Sad sam ja njoj stavio prst u guzu, a ona je samo zajecala i rekla:

– Jebi me!!!

Digao sam je na ruke i zabio se do kraja, grubo, uzdahnula je i zabila mi nokte u leđa :

– Toooo..jače, jače, stavi i jaja unutraaaa….

Počeo sam pumpati kao lud, več smo i toplu vodu potrošili, ali nije nas bilo briga…
Svršio sam duboko u njoj, a ona je rekla:

– Sad me jebi u guzu!! Jako!!

Otišli smo mokri do sobe, polegla me na krevet raširila guzove i sjela na moj kurac…ušao je bez otpora..počela se nabijati, a od nekud se stvorio vibrator kojeg je uključila i stavila pod moja jaja i kružila njime od mojih jaja, preko mog kurca do njene pičke.
Primio sam ju za njene sisice koje su bile tvrde kao kamen i počeo sam joj stiskati bradavice…tada samo oboje svršili žestoko…sišla je sa mog kurca i počela ga lizati kako bi pokupila zadnje tragove sperme…

Otišli smo pod tuš i zaključili da je ovo bilo vrhunsko trčanje, te se dogovorili za sutrašnje, jer povreda gležnja je bila samo opravdanje za ovakvo upoznavanje i genijalan sex…i nastavili smo tako dok nije završila studij…

Poslije smo se nekoliko puta sreli, jer sad radi u školi u mom mjestu, pa smo znali otići na piće. Jednom prilikom dok smo tako razgovarali u kafiću i uspoređujući naše brakove, jer smo oboje u međuvremenu ušli u brak, primila me za kurac i upitala mazno:

– Šta kažeš da obnovimo moje studentske dane?

– Nema problema, rekoh, čekaj me u autu dok ja platim. – rekao sam joj.

Otišli smo malo izvan mjesta, prešli na zadnji sic i odmah mi je otkopčala hlače, izvukla kurac i brzo ga strpala u usta.
Ni ja nisam gubio vrijeme, zavukao sam joj ruku u gaćice koje su bile mokre kao da su bile u vodi…

– Ohooo, pa ti si odavno spremna!!!! – rekao sam.

Promumljala je:

– Još kako smo ušli u kafić…to sam čekala već mjesec dana…

– Onda ne treba čekati, sjedni na njega… – rekoh.

I sjela je, nabijala se mahnito, svršila dva puta prije nego sam i ja svršio. Jaja su mi bila mokra od njenih sokova i moje sperme, digla se sa njega i uzela ga je u usta, te ga oblizala i očistila od sokova i sperme.
Dok je to radila kurac mi je opet postao tvrd, samo se nasmijala, okrenula, razmaknula guzove i nabila se šupkom na njega…ušao je punom dužinom i samo je zajecala, malo zastala i počela vrtiti dupetom koje se malo povečalo od studentskih dana, ali je i dalje bilo zamamno.
Svršio sam nakon deset minuta frenetičnog nabijanja u kombinaciji sa kružnim pokretima njenog dupeta.

Izvadio sam ga i rekao da izađemo iz auta van. Vani sam ju polegao na haubu, stavio joj noge na moja ramena i zabio joj kurac u mokru pičkicu. Jebao sam ju lagano, sa guštom, ovog puta nismo žurili ni ja ni ona. Lagano sam joj masirao sisice i bradavice i nakon nekog vremena smo zajednički svršili. Ostali smo spojeni jedno vrijeme ljubeći se nježno iz zahvalnosti za fenomenalan sex.

Spremili smo se i uredili, pa sam ju odvezao kući. Dogovorili smo se da ćemo nastaviti ovako svaki mjesec bez obzira na naše brakove, jer kondiciju treba održavati….

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.